Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@keshka samozrejme ,že používame ... ale on je taký šikovný že sa zvykne už počas prezliekania aj obgrckať :/
a niekedy mu ešte ani nestihnem dať na čisté veci podbradník a kedže je stále polohovaný na strany tak si zvykne aj podbradník potočiť a vygrcne tak že ma pliecko aj rukáv mokrý :( jednoducho nedá sa to stále ustrážiť ..ale čo už však už mám doma tri vešiaky na prádlo :D čo som nemala už kde vešať a aj sa to prejavilo na učte za vodu zo45E za 3mes už platíme 72E 😀 😀
@keshka aj náš je nervozny a nerváči ...však komu by to neliezlo na nervy? aj mne ked sa začne čkať hned siahnem po vode 🙂
@miskachrumka aj my mame nedoplatky 🙂
@keshka no čo už ale stojí to zato 🙂
Ahojte žienky, chcem sa spýtať - balíte na široko do poštoliek?
Môj Maťo mal negatívne sono, všetko ok, len kontrola v 4 mesiaci, baliť na široko len preventívne - priznávam dosť to flákam, po tom čo som si našla na nete, že v zahraničí sa od preventívneho balenia upúšťa... pri dcére som bola poctivejšia, teraz balím na široko hlavne na noc a to pomaly aj každú druhú... ako ste na tom?
@carodejnica ja som malu nebalila doma ani raz, a ani maleho, akurat tak ked som odchdzala z porodnice, a doma uz vobec 🙂
@carodejnica ja som do prvej kontroly nebalila vobec na široko potoms me boli na prvom sone mali sme b1 aj druhe b1 ale že ich má trošku šikmejšie a že baliť na široko (to sa akle oni istia že ak náhodou )...to mi povedali aj pri Dávidkovi a nebalila som ho ani potom ani dominka nebalím vobec dávidko mal v 4mes všetko ok ...balí sa len tu na sk ...nikdy inde aj to naša dr vobec nepodporuje a ja si tiež myslím že je to len týranie detičiek ...ved si povedzme kolko čaptavých detí a ludí by muselo byt na svete ked sa nikde nebalí na široko _?
@carodejnica tiež to flákam ale myslím si že to nieje normálne takto týrať deti a my máme dva dovody navyše prečo nie baliť (silný reflux a pruh )
možno su to nie dovody na to prečo nebaliť ale iba to komplikuje život ....
@ela2710 aké ste mali hodnotenie na sone ?
ahojík kočeny, my jsme balily na široko myslím do první kontroly na sonu a pak už ne, když bylo vše ok,,,doktork říkala že je lepší když je na široko hned ze začátku než aby si potom musela malá zvykat,,,,chci se zeptat nemáte některá malou slečnu, nepotřebujete oblečko???díky za odpověď
i naše malá měla reflux, zvedni jí pod hlavičkou, já jsme jí dala pod matraci deku a bylo lepší když měla hlavičku nahoře,,,
@carodejnica ahoj kedy ti má Nada 4 ročky ?
@market26 už teraz je polohovaný skoro do polosedu ...potom by už neviem .....asi by už sedel ☹
chudačik ani vybúvať sa už tak nevie on je taký spokojný ked ho na chvilku položím uplne na ležmo 🙂
už nech to zmizne .......
nám to přešlo v 6m, ale po 3m, bylo vidět zlepšení, pozor na polosed aby si netlačil na bříško, ale je na to super sirup gastrotuss baby
miskachrumka, je to proti refluxu pro takové malé dětičky a můžou ho i těhotné, tak já si někdy dám když je mi těžko je to fajn,,,,
miskachrumka, nevíš o někom kdo by sháněl oblečko za pár korun na malou slečnu, Lucce už je rok,,,čekám ekluka, tak se snažím vyměnit růžovou za modrou,,,
dobre ranko 🙂 moja mala ked lezi na lehatku tak zacne tlacit hlavu aj ruky do predu...akoby si chcela sadnut...robia to aj vase?
@market26 ved aj to že nemože byt velmi vysoko lebo si krčí bruško a tím pádom si tlačí na žalúdok :(
tak že ani tak ani tak ale mám pocit že čím je vyššie tím je to horšie ..aj ja verím ,že bude každý tyžden lepšie a lepšie 🙂
@market26 veru neviem ....tu sú samí chlapci
@market26 ja som na ten sirup už pýtala dr a povedala že ona by ho dietatu nedala ...tak neviem :/ vy ho užívate ?
@miskachrumka my sme ho používaly a doktorka o tom ani nevěděla,,,,a hned to bylo lepší....chci se zeptat mám tu kombinézku na zimu pro klučinu, v.68, neměla by si zájem
@market26 a ked si jej to povedala čo ti ona na to povedala ?
máš fotku ?
@miskachrumka Naďka je narodená 25.6.2009 😅 takže až v lete... 🙂
@miskachrumka ani jsem to s doktorkou neřešila, ani nevěděla že malá měla reflux, já jsem zdravotní sestřička a manžel doktor, takže si většinu věcí řešíme sami, jakou fotku???
@carodejnica nebalim nasiroko...prve sono mal v poriadku alekar mi sice povedal,ze aj ked mi mnohy mozno povedia ine,on odporuca davat na pampersku preventivne cisto len tie ortopedicke,ze ziadna jedna plienka platena,dve,ze len pampers a tie gatky...no lenze mne sa to zdalo zbytocne nakolko mi to pride presne rovnako siroke,tak som mu to tak obliekla asi 3 krat,s tym ze som si povedala ze ak lekar nahodou poviee ze sa to zhorsilo tak si to budem vycitat a budem poctivo balit nasirokou nocou i dnom.lenze povedal ze je to v poriadku a ze mu tie ortopedicke davat uz ani nemusim,tak som sa potesila 🙂
ahojte prosim vas ktore mate 3mesacne babetka kolko vam spapaju na raz?moja papa okolo 120 ml chcem vediet ci je to malo

@monculka nám nič nepomáha proti štikútke mrche jednej, ani čajík, ani vodička, ani cicík...len pretrpieť. trvá niekedy aj pol hodinu a malého to veľmi rozčuľuje :-/