icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
1. nov 2012

@fate_girl si napísala že nevieš pochopiť ako sem stíhame písať ....tak som ti to vysvetlila !
a kto odsudzuje preboha 😕 ja som jasne napísala ,že je to tvoja vec !
dosť ma uráža ked ty ideš písať že my sem píšeme ako by sme deti odložili do šuflíka 😕 😠
to je všetko pekný večer prajem 🙂

kalifa28
1. nov 2012

@lucia795423 veru aj mne 🙂 babenky spia už o osmej a potom pohodaaaaaa s manželom 🙂

kalifa28
1. nov 2012

@fate_girl
@miskachrumka ale však si nemusíme nič dokazovat, nech si každý robí ako chce. Len si tu asi všetky myslíme, že tvoje konanie je zastaralé. A všade sa o tom píše, hovorí a potom sem zavesíš toto @fate_girl
Naozaj sa to tak dnes už nerobí, je preukazané, že skoré zavádzanie príkrmov sposobuje alergie (lepok, bielkovina KM....) tak sorry, mna osobne len trochu šoklo, že v 21.storočí sa najde maminka, ktorá toto netuší, nevie, alebo nechce vediet.
btw, do práce nechodím, lebo si chcem všetky moje deti užit a na to som ich nemala, aby sa mi o ne staral niekto iný ( to je len a len moj postoj k veci)
a ked som na MK o dcery sa stará manžel. su totiž aj jeho a ja mám tiež právo na život, nie som robot.

lucia795423
1. nov 2012

@kalifa28 no presne nato som myslela, lebo vtedy som uz ani dole nezisla a niesom si ista ci som nespala skor ako ona...hihi...

miskachrumka
1. nov 2012

@kalifa28 pekne si to napísala 🙂
s mojimi detmi ked som tu nieje moj manžel kedže tu nieje ale bud spia čo Dominko búva dost často ....a Dávidko je už veliky bud sa pohrá sám lebo jeho oblúbená veta je mama ja to viem už som velký ....a ked tu niesom často sa hráme alebo vystriháme ...a učime sa farby ....je velmi šikovný 🙂rychlo sa učí čo nemá pomne 😅 😅

kalifa28
1. nov 2012

@lucia795423 presne, ja som ani dole nemusela chodit, stačilo sa prevratit a bola som pri mm, ale nedalo sa 😝 😝 😝

lucia795423
1. nov 2012

@fate_girl ja sa nechcem do toho miesat ale sama si povedala ze aj na kasickach pisu od 4 mesiacov!!! Vedia preco...Tvoja ma 3 a pol, ked som dobre videla...a ked si cele dni v praci a v skole tak je samozrejme ze sa kazdu volnu chvilu venujes malej!!!My nepracujeme preto sa vysantujeme na modrom konikovi...

kalifa28
1. nov 2012

@kvietok173 toto presne robí aj moja v poslednom čase, napapá sa rýchlo a potom už nechce ani za svet. len večer visí na cecku aj hodinu, ale to je náše zaspávanie, takže to je v pohode.

lucia795423
1. nov 2012

@kalifa28 taku vzdialenost si neprekonala...ty lenivcek... 😀 sak ta mal mm prevratit ale sa asi neoplatilo co? Hlboka koma to poznam... 😉

fate_girl
1. nov 2012

ok mate vsetke pravdu a ja som sprosta lebo sem pisem, prajem vam aby vam deticky rastli do krasy a boli zdrave... ja uz MK riesit nebudem, bo som zase z toho vysla jak nejaka krkavcia matka... nevadi... majte sa tu krasne....

kalifa28
1. nov 2012

@lucia795423 totálna. aj ma prevracal, ale ništ 🙂 ale zase prisahám, že som straaašne nechcela spat. nedalo sa! 😝

lucia795423
1. nov 2012

@kalifa28 ale moja ja to poznam...ja muzovi z hora horuce sms posielam a on pride chudak neskor nateseny a ja absolutne nepouzitelna...hihi

lucia795423
1. nov 2012

@fate_girl si to moja nepochopila...niesi krkavcia matka a nikto ta nechcel urazat, len sme boli poburene tvojim konanim, ze ohrozujes svoje babatko...natom predsa nic zle nieje...

miskachrumka
1. nov 2012

Jaj kočky aspon ich máte pri sebe ja sa na toho mojho velmi teším a to je preč 2 tyždne a ešte ma čakajú dalšie 4tyždne :(((...ešte že existuje skype 😵 😵 😵

satko17
1. nov 2012

Čo sa týka prikrmov odporúča sa po štvrtom mesiaci alebo aj neskor.Ja som sa pytala dr. a povedala mi,ze môžeme zacat prikrmovať po ukoncenom 4. mesiaci,ale my sa nekojime. Čo sa týka lepku,teraz sa odporúča zavádzať skôr,okolo 5.-6. mesiaca.

kalifa28
1. nov 2012

no baby, idem ja okupat hajamariáta, nech to je o siedmej v posteli všetko. A po roku si dám jahodové šampanské od muža 🙂 cavte 😀

vcielkamaja
2. nov 2012

dobré ránko mamičky,
cchem sa vás spýtať, či ste už od porodu mali menzes...lebo ja som dnes dostala menzes a teraz som úplne zmagorená, lebo mi tvrdia, že menzes od porodu dostanem až vtedy, ked prestanem dojčiť...a ja stále dojčím... 😒

vcielkamaja
2. nov 2012

baby, ja mam pocit, ze dnes 2.krat porodim 😢 😢 😖

gabkostanka
2. nov 2012

@vcielkamaja dobre rano, ja som dostala po 5 mesiacoch od porodu a dojcila som stale, nema to vplyv na tvorbu mm 😉

kalifa28
2. nov 2012

@vcielkamaja gratulujem včielka, ideme v rovnakom režime. aj ja dnes do rána krvavá mary 🙂 a to ešte aj beriem deviaty den antikoncepciu azaliu (može sa pri dojčení) a aj tak si dostanem 🙂 no fasa. mna brucho nebolelo, ale hlava, prsia a kríže. Dala som si ružovú a už je dobre 😝 😝

kalifa28
2. nov 2012

@vcielkamaja to s tým menzesom je individuálne. možeš mat, nemusíš... moja kamoška nemala 17 mesiacov, jaká pohoda??? my tolko štastia nemáme 😝 😝

kalifa28
2. nov 2012

@satko17 može sa, ale mne osobne by sa nechcelo davat malej kašičky, zeleninku a tie ich maglajzíky, ani keby nekojím. Proste ešte stále sa mi zdá jednoduchšie zarobit teda to um, ako varit, mixovat, rozmýšlat, krmit, prat, jedovat sa. ešte ich toooolko nakrmime, že nam to polezie krkom. za všetko hovorí skusenost s mojou prvou dcerou. 😝

gabkostanka
2. nov 2012

Este som chcela napisat mamickam z vlastnej skusenosti, aby sa naozaj nikam s detickami neponahlali aj ked okolie im to niekedy tvrdi 🙂 starsieho som zacala prikrmovat po 5. ukoncenom mesiaci aj to zeleninou, nedavala som ho sediet a sadol si sam, ked bol na to pripraveny, vsetko slo pekne a a chodit zacal par dni po jeho 1. roku 😵

vcielkamaja
2. nov 2012

@kalifa28 teeeeda, my sme aj narovnako rodili, plus minus 1 den 😀 narovnako nas prepustali z nemocky a aj narovnako menzes dostali 😀 odpadnem,,, 😀 zatial bolest necitim, co sa dost cudujem, lebo skoro rano mi trocha krutilo brucho, zatial pohoda, co sa dost cudujem...pred tym, ako som ostala tehotna, by som uz dusu vypluvala od bolesti...ale vsetko sa este moze zmenit... 😒

kalifa28
2. nov 2012

@vcielkamaja ja som už po prvom porode nikdy nemala bolesti pri menzesi.

vcielkamaja
2. nov 2012

@kalifa28 žeby sa pan božko nad nami zlutoval a povedal si, že nas už nenecha trpieť? že "vytrpeli ste si dost pred tým a pri porode" 😀 😀

miskachrumka
2. nov 2012

Ja som ešte menzes nedostala ....a som veru velmi zvedavá ako to bude ....ja ako dievča 13roč som dostala prvý krát a nikdy som nemala bolesti ža pokím sa nedostavila prvá mrcha po prvom porode ....3 roky každý mesiac nevládzem prvé dva dni ani poriadne chodiť ..som roztrasená a krvácam ako divá ..ani len von nemožem ist na tretí den ,lebo by som pretiekla ...a mnezes mám 4dni ale neskutočný :((((((((((((
Teraz neviem čo mám čakať či dal ten hore všetko na povodný stav ....alebo ma čaká nedajbože ešte niečo horšie ??? ☹
neviem sama uvidím ....no neviem kedy :/

miskachrumka
2. nov 2012

Ináč dobré ránko .. 😉 spali sme od jedenástej do pol šiestej 😵

kvietok173
2. nov 2012

@kalifa28 čítam, že berieš antikoncepciu.Ako je to s možným otehotnením, keď nemáš menzes.Dá sa nejako odsledovať, kedy máš plodné a neplodné dni ak nechceš brať antikoncepciu?Tá antikoncepcia je aká? Predpokladám že ju máš predpísanú. Brala si ju aj predtým? Nemá vedľajšie účinky, napr. na dieťatko, na Teba....tak čosi tam predsa len musí byť, keď je to hormonálna antik.....

kvietok173
2. nov 2012

@miskachrumkadobré ránko 🙂 my sme lepší 🙂 malý včera s dvoma hodinovými prestávkami spal celý deň a som sa bála čo bude v noci, tak sme spali od 21 hod do 7hod a medzi to 3 x 5min. cuckanie 🙂 , konečne som sa do ružova vyspala 🙂a teraz zase spí🙂