icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

monculka
2. nov 2012

@lucia795423 no moja svokra je celkom ok...fakt nam velmi vela krat pomohla aj po financnej stranke ale niekedy to uz prehana 😀 minule mi doniesla 100 rocne ciapky...ze to budu dobre malej...potom ja malej chcem kupit multifunkcnu stolicku na krmenie a ona ze nemam kupovat ze ona taku ma....tu drevenu 🙂 ale pride kuknut Nellu a ona este spinka z prechadzky v kociku...a svokra naschval zacne nahlas rozpravat a do vtedy ju chodi pozerat kym ju nezobudi... 😒 ale berem ju z rezervou

monculka
2. nov 2012

baby...moja Nella akoby chcela sediet...dam ju do lehatka taha sa ja o zivot...myslim ze hlavku tlaci do predu...ked lezi to iste...a uz mi ako krasne zdvihne hlavu ked jej davam dole tricko a ked ho ma pod hlavkou tak sama zdvihne hlavku aby som ho vybrala 🙂

miskachrumka
2. nov 2012

@monculka nie nie ....tu sa chodí v 3tyždni a potom až medzi 3-4mes ..preto som prekvapená že si bola už teraz :/

monculka
2. nov 2012

@miskachrumka no aj ja som si myslela ze po prvej kontrole pojdem az ked bude mat 3 mesiace...ale navdi...hlavne ze je vsetko v poriadku 🙂 este to ockovanie zvladnut a budem mat kludne sviatky 🙂

vcielkamaja
2. nov 2012

@monculka tak o tej vám radšej ani neidem pisať 🤐 🤐 🤐 a ešte o to horšie, že je u nás každý boží deň nasáčkovaná jej 82 ročná mama...tak si viete predstaviť tie premúdrelé rady... 😠 😠 😠

lucia795423
2. nov 2012

@monculka tak to mas este dobre...ale vravim ani ja sa nestazujem kedze je daleko, len mi velmi ublizila, ja som jej sice koli muzovi odpustila ale neviem hej to zabudnut...

lucia795423
2. nov 2012

@vcielkamaja musis mat hlavu jak melon z nich...

miskachrumka
2. nov 2012

@lucia795423 sme dve ...ktoré odpúšatajú svokre len kvoli mužovy ´....ale zabudnúť sa nedá veru .. 😖

vcielkamaja
2. nov 2012

@lucia795423 preto chodím na striedačku k svojej mame 😀 😀 😀..kedže vlastný domček je ešte v štádiu riešenia

monculka
2. nov 2012

@vcielkamaja my sme vcera boli u priatelovej starkej 🙂 cize nellinej prababky 🙂 je pohodacka tiez 🙂 len minule ked sme jej robili chlebicky do kulturneho domu bo tam oslavovala zo starymi zenami 75-ku tak nas zjebala ze syr sme nenastruhali ale v celku polozili na chlebicek 😀 vsetko sme museli dat tam kam to patri podla nej 🙂 bola sranda 🙂 a este ked sa moj priatel zacne hadat z babkou...no mam dost...ze za komacov bolo lepsie...ze zidia su najbohatsi...a proste kazdy si vravi svoje 🙂

miskachrumka
2. nov 2012

@monculka no naš krpček bude očkovaný až koncom novembra ...a na kbiky pojdeme až na nový rok ...

lucia795423
2. nov 2012

@monculka to je prirodzeny vyvoj moja, mala je silacka, len ju urcite este nedavaj sadat, to by si jej mohla ublizit...sa nasmejes ked pojdes v kociku a ona ti na chrbatiku bude dvihat hlavku... Je to komicke...

monculka
2. nov 2012

@lucia795423 jasne ze ju nedavam sediet...boze chran...ked bude chciet sadne si 🙂 a uz aj ked je nachrbatiku tak cim dalej tym viac sa vytaca do stran 🙂 obcas ked lezi tak ju chytim za rucicky a vytiahnem do sedu...a strasne sa jej tak paci...ale pokuka po izbe a dam ju do lahu 🙂

monculka
2. nov 2012

@miskachrumka aj my tak nejak budeme 🙂 myslim ockovany

lucia795423
2. nov 2012

@vcielkamaja ved hej maminy su balzam na dusu...a ja z tou svojou prevolam majland...a to este aj ona je teraz vo svajciarsku, ta mozem len ked ma cas...joooj velmi mi chyba...

lucia795423
2. nov 2012

@monculka to som inak niekde citala, ze je dobre precvicovat krcne svaly...tahanim do sedu...ked sa nemylim...ine maminy hadam poradia...

monculka
2. nov 2012

@lucia795423 no dufam ze ma niektora nezrusi ze co to robim 🙂 a krasne si drzi hlavicku 🙂

lucia795423
2. nov 2012

@miskachrumka no tak to vies o com hovorim...

kvietok173
2. nov 2012

@bonninka poslala som ti odkaz cez IP

kvietok173
2. nov 2012

@miskachrumka mi sme o deň skor myslím narodený ako Dominik a ideme 2x na klbiky 16.11 a očkovanie 15.11

carodejnica
2. nov 2012

Dnes mala Mamila na FB super status:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fb...

Počas satia na prsníku sa bábätku „pripravuje mlieko ušité na mieru“ tak, aby obsahovalo protilátky proti možným vírusom a baktériám, s ktorými sa matka a bábätko každý deň stretávajú. Pri dojčení dostáva telo matky cez Montgomeryho žliazky na dvorci signály o mikroorganizmoch v ústach bábätka a matka následne do mlieka posiela na mieru šité protilátky a ostatné imunitné faktory, čím sa upraví mlieko presne podľa potrieb dieťaťa.

kvietok173
2. nov 2012

@carodejnica mne sa niektoré dni tak super nalievajú prsníky a niekedy mám pocit, že bude o hlade, zo začiatku si potiahne, ale necítim tak intenzívne nalievanie. Ale je šikovný stále si tam niečo nájde 🙂 .Objednala som ten svetlomodro kvietinkový 🙂 som zvedavá aký budeme mať úspech.

carodejnica
2. nov 2012

@kvietok173 Sranda, mne sa vôbec prsia nenalievajú, ani neviem, že dojčím... 😅

monculka
2. nov 2012

do novej sukromnej nechodite ziadna??? 😎

kvietok173
2. nov 2012

@monculka a je tam niečo lepšie? Tu je dosť srandy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

monculka
2. nov 2012

@kvietok173 ved tam neni nikto 😅 😅 😅 😎

kvietok173
2. nov 2012

@monculka veď hovorím že tu je sranda a tam asi potom nič 🙂 😀 🙂

monculka
2. nov 2012

@kvietok173 ako sa mate? 🙂

kvietok173
2. nov 2012

@monculka môže byť, spinkáme, papáme, tak je dobre 🙂 , len sa mu nechce posilovať na brušku, radšej je na rukách 🙂

monculka
2. nov 2012

@kvietok173 moja je rada na brusku 🙂 a menej radsej na rukach