Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
baby...moja Nella akoby chcela sediet...dam ju do lehatka taha sa ja o zivot...myslim ze hlavku tlaci do predu...ked lezi to iste...a uz mi ako krasne zdvihne hlavu ked jej davam dole tricko a ked ho ma pod hlavkou tak sama zdvihne hlavku aby som ho vybrala 🙂
@monculka nie nie ....tu sa chodí v 3tyždni a potom až medzi 3-4mes ..preto som prekvapená že si bola už teraz :/
@miskachrumka no aj ja som si myslela ze po prvej kontrole pojdem az ked bude mat 3 mesiace...ale navdi...hlavne ze je vsetko v poriadku 🙂 este to ockovanie zvladnut a budem mat kludne sviatky 🙂
@monculka tak o tej vám radšej ani neidem pisať 🤐 🤐 🤐 a ešte o to horšie, že je u nás každý boží deň nasáčkovaná jej 82 ročná mama...tak si viete predstaviť tie premúdrelé rady... 😠 😠 😠
@monculka tak to mas este dobre...ale vravim ani ja sa nestazujem kedze je daleko, len mi velmi ublizila, ja som jej sice koli muzovi odpustila ale neviem hej to zabudnut...
@vcielkamaja musis mat hlavu jak melon z nich...
@lucia795423 sme dve ...ktoré odpúšatajú svokre len kvoli mužovy ´....ale zabudnúť sa nedá veru .. 😖
@lucia795423 preto chodím na striedačku k svojej mame 😀 😀 😀..kedže vlastný domček je ešte v štádiu riešenia
@vcielkamaja my sme vcera boli u priatelovej starkej 🙂 cize nellinej prababky 🙂 je pohodacka tiez 🙂 len minule ked sme jej robili chlebicky do kulturneho domu bo tam oslavovala zo starymi zenami 75-ku tak nas zjebala ze syr sme nenastruhali ale v celku polozili na chlebicek 😀 vsetko sme museli dat tam kam to patri podla nej 🙂 bola sranda 🙂 a este ked sa moj priatel zacne hadat z babkou...no mam dost...ze za komacov bolo lepsie...ze zidia su najbohatsi...a proste kazdy si vravi svoje 🙂
@monculka no naš krpček bude očkovaný až koncom novembra ...a na kbiky pojdeme až na nový rok ...
@monculka to je prirodzeny vyvoj moja, mala je silacka, len ju urcite este nedavaj sadat, to by si jej mohla ublizit...sa nasmejes ked pojdes v kociku a ona ti na chrbatiku bude dvihat hlavku... Je to komicke...
@lucia795423 jasne ze ju nedavam sediet...boze chran...ked bude chciet sadne si 🙂 a uz aj ked je nachrbatiku tak cim dalej tym viac sa vytaca do stran 🙂 obcas ked lezi tak ju chytim za rucicky a vytiahnem do sedu...a strasne sa jej tak paci...ale pokuka po izbe a dam ju do lahu 🙂
@miskachrumka aj my tak nejak budeme 🙂 myslim ockovany
@vcielkamaja ved hej maminy su balzam na dusu...a ja z tou svojou prevolam majland...a to este aj ona je teraz vo svajciarsku, ta mozem len ked ma cas...joooj velmi mi chyba...
@monculka to som inak niekde citala, ze je dobre precvicovat krcne svaly...tahanim do sedu...ked sa nemylim...ine maminy hadam poradia...
@lucia795423 no dufam ze ma niektora nezrusi ze co to robim 🙂 a krasne si drzi hlavicku 🙂
@miskachrumka no tak to vies o com hovorim...
@bonninka poslala som ti odkaz cez IP
@miskachrumka mi sme o deň skor myslím narodený ako Dominik a ideme 2x na klbiky 16.11 a očkovanie 15.11
Dnes mala Mamila na FB super status:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fb...
Počas satia na prsníku sa bábätku „pripravuje mlieko ušité na mieru“ tak, aby obsahovalo protilátky proti možným vírusom a baktériám, s ktorými sa matka a bábätko každý deň stretávajú. Pri dojčení dostáva telo matky cez Montgomeryho žliazky na dvorci signály o mikroorganizmoch v ústach bábätka a matka následne do mlieka posiela na mieru šité protilátky a ostatné imunitné faktory, čím sa upraví mlieko presne podľa potrieb dieťaťa.
@carodejnica mne sa niektoré dni tak super nalievajú prsníky a niekedy mám pocit, že bude o hlade, zo začiatku si potiahne, ale necítim tak intenzívne nalievanie. Ale je šikovný stále si tam niečo nájde 🙂 .Objednala som ten svetlomodro kvietinkový 🙂 som zvedavá aký budeme mať úspech.
@kvietok173 Sranda, mne sa vôbec prsia nenalievajú, ani neviem, že dojčím... 😅
do novej sukromnej nechodite ziadna??? 😎
@monculka a je tam niečo lepšie? Tu je dosť srandy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@kvietok173 ved tam neni nikto 😅 😅 😅 😎
@monculka veď hovorím že tu je sranda a tam asi potom nič 🙂 😀 🙂
@kvietok173 ako sa mate? 🙂
@monculka môže byť, spinkáme, papáme, tak je dobre 🙂 , len sa mu nechce posilovať na brušku, radšej je na rukách 🙂
@kvietok173 moja je rada na brusku 🙂 a menej radsej na rukach

@lucia795423 no moja svokra je celkom ok...fakt nam velmi vela krat pomohla aj po financnej stranke ale niekedy to uz prehana 😀 minule mi doniesla 100 rocne ciapky...ze to budu dobre malej...potom ja malej chcem kupit multifunkcnu stolicku na krmenie a ona ze nemam kupovat ze ona taku ma....tu drevenu 🙂 ale pride kuknut Nellu a ona este spinka z prechadzky v kociku...a svokra naschval zacne nahlas rozpravat a do vtedy ju chodi pozerat kym ju nezobudi... 😒 ale berem ju z rezervou