Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@monika1091 inak moja staršia až niekedy teraz začala spávat tak, že večer zaspí a a ráno sa zobudí (ak nerátam, že v noci debatuje a mna to vždy zobudí, že čo sa deje, ale ona o tom nevie)
ale neboj... po roku si zvykneš a odučíš sa spavat celu noc na veeeelmi dlhý čas.... 😝 😝
@kalifa28 no krású pravdu si napísala ...... 😀
Monika musiš sa rozlúčiť so spánkom 😀
@miskachrumka že? ja už aj ked som nemala Sašku doma, ked spala u babky a ešte som nemala Amelku, tak som sa zobudila o piatej ráno krásne vyspatá. Už to nikdy nebol ten poctivý dievčenský spánok, že večer lahneš a zobudíš sa až ked zacítiš vonu maminej nedelnej polievky (teda o pol dvanástej 🙂 )
@miskachrumka preto už teraz, ked sa malá v noci zobudí na papanie, absolutne necítim unavu, alebo potrebu spánku, normálne som hocikedy v pohotovosti, neviem proste zaspat tak, že som mrtva...
@miskachrumka no ake ma krasne hnede ocka 🙂
@kalifa28 presne .....to je ten materinský strach ....už len ked sa mamička dozvie že čaká babo už vtedy sa všetko mení .....a strach začína a velká zodpovednosť voči dietaťu ...to všetko sa zobrazí aj na spánku : 🙂
@monculka obidvaja po tatovi
@monculka monika ja používam klipy prečo ?
@miskachrumka a tazko sa to nasadzuje?dobre to vyzera??? 🙂 veôlmi si chcem kupit tak ci sa to oplati a kolko cm mas?
Ahojte,takto presne pred 3 mesiacmi sa nas Leo narodil,a dnes absolvoval svoje prve ockovanie.dopadlo to leepsie ako som cakala...Pri prvej injekcii trosku plakal ale utisila som ho raz dva,no ale len co som ho utisila prisla druha a tu sme tisili trosku dlhsie,vysli nam aj slzicky ale som nanho hrda 🙂obaja sme boli statocny 🙂dufam ze to dobre zvladneme aj teraz po ockovani,a uprimne som rada ze to uz mame za sebou.inak mame 64cm,6100g a prave spinkame.
@dandelions krasne pery ma,to tusim po mamine...
@monculka však dobre ale asko píšem musiš to vedieť nasadiť ...však je kopec videíí na you tube tak pokukaj ..
ahojte baby aj ja mam augustove babo, včera tiez bol manzel na očkovani a zvladom to ok len ho chudaka tisil 10 min. čo sa zlakol, ale nemal ziadnu teplotu tak som rada. kolko meraju vase babatka a kolko vazia? nas mal 66cm a 7380g je len kojeny dr. hovorila, ze je uz nad hranicou ako maju byt babatka v jeho veku, ja som z toho nestastna tak trosku lebo aj starsi je ten ma 3 roky a vypada na 4 roky, ten je zas nad nad normu, budu vysoky po muzovi. tak piste aby som vedela porovnat diky
@janinka25 Môj má necelých 11 týždňov a 60cm a 5920 gramov. Ale sestrin synček - teraz má tri roky, má 21kg, 100cm a nosí veci 116-128, každý mu tipuje 5 rokov 😀 Na dva mesiace mal 6900gramov, čo sme sa smiali či má ségra smotanu miesto mlieka, lebo strašne rýchlo rástol aj priberal. Ale doktorka povedala že v budúcich rokoch sa to vraj vyrovná, je pravda že tých 21kg má už skoro pol roka, teraz sa ťahá do výšky.
@kmkke no super nas ma 106 a ma 19 kg uz skoro , on nie je nejaky tučny podla mna maju takze kosti, ked su taky tazky. dr. sa tiez smiala ze "to nie mlieko, to smotana" chodime k jednej polke, vcera boli v skôlke sa prihlasit od januara nastupuje tak mu tipovali 4 roky a nie 3 a to bude mat len v decembri.
Ahoj mamicky chcem sa spytat mate niekto skusenost s RSV?
http://primar.sme.sk/c/6133550/respiracny-syncy...
Respiracny syncytialny virus
MAJU NAS OCKOVAT A JA SA BOJIM...BOLI STE NIEKTO OCKOVANY?? AKE MATE SKUSENOSTI?
@vierazit198 v ktorom tyzdni sa narodil? svagrina porodila tiez predčasne na začiatku 35t a jej len neodporučili očkovat proti rotavirusom,
@kmkke fuha teda má riadneho chlapiska doma sestra ...náš ma 3 roky 105cm a 17kg
@miskachrumka ahojík tak jako po sirupu, lepší????kukala sis tu kombinézu????
@market26 vieš čo ešte stále ho nemáme ale asi to je znamenie ..chcela som ti teraz písať o ten sirup ...že už som pevne rozhodnutá mu ho od dnes dávať ....nedá sa už na to kukať ....chudačik vkuse mu to von tečie nič nepomáha a ho to potom musí aj páliť :(to pochopí ,len ta čo to tiež prežíva/la a prečo mu nepomoct ked možem ? 🙂 🙂 🙂 🙂
asi tak jen kup a máš pokoj, neříkám že to pomůže na 100%, ale určitě to bude lepší,,,je to sladké, takže malý nebude mít problém,,,,kukala sis tu kombinézku????
Aké sme 🙂
Kategorizácia obyvateliek Modrého koníka 🙂 1. mamičky humoristky - keď si prečítate ich statusy, ľahnete od smiechu 🙂 2. dokonalé mamičky - perfektne vypucované bytíky a krásne a poslušné deťúrence v nich (ako to robíte?) 3. mamičky vizionárky - majú kúpené oblečko na 5 rokov dopredu 😉 (obdivujem ten odhad veľkostí) 4. mamičky zberateľky - majú všetky kolekcie Next 5. mamičky vášnivé zástankyne domácich zvierat 6. mamičky vášnivé odporkyne domácich zvierat 7. mamičky vášnivé zástankyne BIO 8. mamičky vášnivé propagátorky Montessori 9. mamičky tvoriteľky (šijú, pletú, maľujú, pečú, .....) 10. mamičky s veľkým M - napr.dali domov adoptovanému dieťatku - klobúk dole! 11. mamičky čakateľky - tehuľky 12. snažilky Je nás veľa, ale všetky sme super 🙂 🙂 Našli ste sa v niektorej kategórii??? 🙂
@market26 ano ano kukala no je viac dievčenská ako chlapčenská .....
a už som mu ho dala teraz po papaní 2,5ml uvidíme 🙂 zatial neplače ako zvykol plakať po odgrgnutí ...prosím ta dáva sa to po každom papaní ?či len raz ?nieje to tu písané .. 😖
a dodrživala si tích 5-10min po papaní ?
aha, já jí mám od kamošky, tam ji nosil klučina,,,pap
@market26 dakujem za ip 🙂 a radičky 🙂
nemáš za co, ráda poradím, odkud si
@market26 stredné slovensko Banská Štiavnica 😉 a ty ?
niesi z sk ?

@monika1091
No moja dcéra prespala celú noc od 2 do 4 mesiacov, potom sa začala budiť a natrvalo sa to zlepšilo, keď mala cca 2 roky... dojčiť som ju prestala, keď mala 34 mesiacov, teda takmer 3 roky. 😎 😎