icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
17. nov 2012

@nati04 nesrsti sa hned ...ja ti nič neberem ....mám nárok napísať svoj názor ......a rob si čo chceš 😉

miskachrumka
18. nov 2012

Ahojte ...ako sme sa prestahovali do augustoviek na fb tak tu nejak ostalo ticho ......je tu ešte niekto ?
ja mám radaaj mk 😉

chrumka84
18. nov 2012

@miskachrumka ja tu chodim a tiez pozeram, ze nejak mrtvo...
My sa akurat trapime s kojeneckym strajkom. Mala je ochotna sa prisat iba - v pospanku - v noci - a cez den iba s krikom na rukach alebo v satke. Je to hroza. Vlacim ju na rukach cely den dnes, lebo sa snazim kvoli tomu strajku nepouzivat cumel, takze inak sa upokojit nedala. Zatial to hodnotim pozitivne, som unavena a utahana nhvd, ale krpana zaspala o osmej na prsniku a obidva prsniky mam ako handricky, kedze vecer bola vkuse na cicikoch, jupiii. Zajtra idem kupit lepsejsiu satku a fitloptu 😀.

carodejnica
19. nov 2012

@chrumka84 nie si na fb? Ja som radšej tam, sa mi to tam zdá prehladnejsie aj ked stale mám chaos kto tam je 😀

miskachrumka
19. nov 2012

@chrumka84 no je veru ....už sem nik nechodí .....a ty niesi na fb ?

sandrika1986
21. nov 2012

VIVIEN

dandelions
22. nov 2012

Zienky prespinkali sme ceeelu noc 😀 ako sa maju vase poklady?

sandrika1986
22. nov 2012

@ dandelions : Dcérka sá má dobre, len ju musím cez deň uspávať v kočíku, aby mi zaspala, spí cez deň 3x. V noci spí v postielke alebo medzi nami v posteli. Prespal Ti synček po 1x celú noc ? 🙂

dandelions
22. nov 2012

@sandrika1986 uz asi 3 tyzdne spinkame v noci cca 11 hodin s jednym papanim , a ako keby poznal hodinky vzdy je 3,30 😀 dneska prespinkal 9 hodin vkuse uplne prvy krat a nemylsim ze by sa to este opakovalo 😀 ale aj keby sommala k nemu vstavat aj 5 krat za noc mne to nevadi, dospim to cez den alebo inokedy 🙂 my ked sme boli mensi sme spinkali bud v kociku a vecer s nami , ale uz sme presli na trosku iny rezim spinkania len v postielocke a normlane som prekvapena ako dobre sa mu tam spinka, v kociariku buvame len ked sme na prehadzke tie 2 - 3 hodinky 🙂

pupawka800
22. nov 2012

Ahojte.Ja uz som dala malej kasicku ale len s 50ml mliecka . Uz ste niektora skusali davat?

adriankaivanka
22. nov 2012

Ahojte..🙂 my sme tu nové, malinká Adrianka sa mi narodila v auguste...tak 25 novembra máme 3 mesiace, chcela som sa spýtať či aj vaše bábätká tak dlho spinkajú v takomto veku? Malá mi prespí celú noc, zobudí sa o 5-6 zase zaspí, potom okolo 10 a potom je hore, len si dáva také šlofíky počas dňa, ale zas niekedy prespí aj 3 hodiny, potom o 19 kúpanie, papanie a o pol 8 zas spí. A celú noc....od 2 týždňa prespala komplet celú noc...tak neviem, ale stále sa rehoce, a smeje aj sa hrá keď nespí, len má aj soplíky trošku aj kašle...tak neviem či je to chorobou...alebo čo...poradte...🙂

sandrika1986
22. nov 2012

Naša malá sa napapá o 19h alebo o 20h a spí momentálne do 8h,dnes vstala o 9h ráno. My prespíme celú noc od jej 5.týždnov. Cez deň spáva niekedy 30 minút, inokedy hodinu alebo dve ....určuje si to podľa seba 🙂 v kočíku vonku alebo keď sme v aute spí stále. Ja som rada, že mi celú noc prespí a že vstáva až ráno na jedenie. @adriankaivanka : Môžeš byť spokojná, že Ti takto prespí. Nemôžeme chcieť od našich drobčekov, aby nám spali stále počas dňa, keď nám prespia celú noc 😉 Inak vitaj medzi nami 🙂

adriankaivanka
22. nov 2012

Dakujem...🙂 ja som sa báli či je niečo v neporiadku, bo stále som počúvala že sa bábo budí aj 3 krát za noc...ale už som spokojná teda...🙂))

kmkke
23. nov 2012

@adriankaivanka Ono záleží aj podľa toho či kojíš, alebo si na UM. Keď kojíš, tak to nie je normálne, dieťa by malo aj v noci jesť aspoň raz za 4 hodiny, inak sa ti zníži mliekotvorba a môžeš prísť o mlieko. Pokiaľ si na UM, je to normálne, nedojčené deti prespia celú noc. 😀

miskachrumka
23. nov 2012

@kmkke moj je kojený a báva od jedenástej do piatej 😉

carodejnica
23. nov 2012

@kmkke @adriankaivanka
Dcérka - dojčená takmer tri roky - prespala celú noc, od dvoch mesiacov do cca 5 mesiaca a nemala som problém s mliečkom. 😎
Matejko sa budí 2-3 za noc, neviem koľko presne, spí pri mne. 🙂

konvalink
24. nov 2012

Ahojte,ako sa mate?ja hlasim ze posledny tyzden je leusko extra vnimavy,ukecany(ale hrackam toho narosprava viac ako mne),este stale lubi byt najviac vyzleceny,chmatne a natahuje sa za vsetkym co ma v dosahu a dava si to do ust,no ked neni nic po ruke tak aj vlastna ruka je fajn 🙂 (a nie,nepapame si palcek,nam chutia aj ine prsty...)

miskachrumka
27. nov 2012

@konvalink ahoj a fajn ....už sme velmi nechodíme....je tu ticho .....aj náš Domčo rád kecia a chytá hračky ....stále mu musím kupovať niečo nové čo hrá alebo svieti lebo ho všetko hned omrzí ...a zajtra ideme na prvé očkovanie ☹

nati04
27. nov 2012

mali ste niekto problem ze slzavelo ocko?mame asi prievan:(

kmkke
27. nov 2012

@miskachrumka Aj my ☹ Ja už som včera v noci nespala, a túto asi nebudem vôbec. Ani neviem či tam vydržím, či neujdem z ordinácie, ja mám panickú hrôzu z ihiel a keď budem musieť kukať na to, ako ho chudáka pichajú....ojoj, už teraz mám husiu kožu 🙂

miskachrumka
27. nov 2012

@kmkke joj tak sa budeme "navzájom " podporovať ....aj si bereš so sebou nejaké studené obklady ?
alebo niečo podobné ?okolkej idete ?
my ideme do poradne na 13tu hod.

kmkke
27. nov 2012

@miskachrumka Obklady neberiem, z domu to mám 5 minút dole kopcom (hore vyšprintujem keď bude treba 😀 ). A rozmýšľam či doobedu, alebo poobede. Lebo ráno robí normálne, a od 1 má poradňu, tak či to risknúť ráno a jedovať sa celý deň, alebo až poobede?

cicimon
27. nov 2012

@nati04 my sme mali problem s okom a skoncilo to prepichom slzneho kanalika

miskachrumka
28. nov 2012

ak máte nati upchaté kanáliky tak čím skor prepichnúť pokím je ešte maličká

steva
28. nov 2012

@nati04 my mame tiez problem s ockom.boli sme min tyzden u jedneho odbornika a ten nam vysvetlil aby sme mu to masirovali,taku pumpicku robili 3x denne a ze by to malo prejst a ked nie tak mu to preplachne.ale vysvetloval nam ze aj keby sa to nepreplachlo ze z toho deti vyrastu,ale aby sa netrapili,tak sa to cisti.dost sa toho bojim,lebo ho ma stale slzave a tak sa tomu asi nevyhneme

miskachrumka
28. nov 2012

@steva aj náš ztoho vyrástol ....ale nie všetky ztoho vyrastú ....a napokon nám aj tak bolo povedané že nemá on upchaté kanáliky ale má len citlivejšie očká su deti čo ich majú citlivejšie a su deti ktoré ich citlivé nemajú ....že sa nemusím bať že jeho očiam nič nechýba lebo zas v bb ma strašili že mu budú prepichovať kanaliky ..a ja prebiha to nemyslíte vážne 3 roč chlapcovi ?ani v zlom sne som si to nevedela predstaviť veď bude mat ztoho traumu ☹ ☹
ale chvalabohu mi dr v žarnovici povedala že to prepichovanie nehrozí ... 😵 že to netreba ...je pravda že mu tečú viac ked mu pleští slnko do očí alebo ked fuka mu slzia ....ale že je to všetko ok !

nati04
28. nov 2012

@miskachrumka to je asi zapal miska

miskachrumka
28. nov 2012

@nati04 tak potom nejaká onfekcia alebo prievan ?
čo ti povedala dr ?

nati04
28. nov 2012

@miskachrumka prievan ako sa mate miska?

miskachrumka
28. nov 2012

@nati04 akurát máme horučky po očkovaní a plačká teraz konečne zabúval