icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

wildluccia34
2. dec 2012

rheia27....som rada,že aspon ty si tu z nich jedina rozumna mamička a chapeš nás,a nie že chceme davat svojim detom otravy...dakujem za podporu a za dobre rady 😉

wildluccia34
2. dec 2012

@miskachrumka Vieš je mi jedno čo si píše ta Luca,ved ja sa na tom len smejem,ale už som sa poučila,že len pisat do IP a nedavat sa do žiadnej temy,lebo tu su mamičky,ktore ti chcu nieže POMOCT ale ta doslova ohovaraju,uražaju,nadavju a su vulgarne!

wildluccia34
2. dec 2012

miskachrumka....nikdy v živote ja by som niečo take nepovedala nijakej mamičke,že si nezasluži mat dieta!ale je to každeho vec,aspon vidim na tom človekovi,aky je...a spravim si o nom hned nazor

miskachrumka
2. dec 2012

@wildluccia34 viem ....že su tu rozne matky sama som sa presvedčila ....a ber to s rezervou ! pekný večer

pupawka800
2. dec 2012

@miskachrumka napis meno tej co nas zozere :D chcem jej napisat :D

lucia795423
2. dec 2012

@miskachrumka Miska nema to zmysel, lebo to uz ze o com sa bavime o blondinach a policajtoch...no pochopis to...ja som tu uz skoncila a nie pretoze by som sa bala nejakeho policajta, ale toto nema uroven, lebo ludia sa mozu nazorovo pochytit, ale hlupakovi jednoducho nevysvetlis...ide mi sukromne spravy pisat, ze si mam dat pozor, lebo to bude riesit...ta nech si riesi, vies kde...by som chcela vidiet...vidime sa na fb...

miskachrumka
2. dec 2012

@pupawka800 nebudem tu menovať ....lebo budem mať aj ja IP

miskachrumka
2. dec 2012

@lucia795423 ok "vidíme" sa 🙂

saranata
2. dec 2012

len pre upresnenie pretoze naozaj neviem kto tu napísal niečo o zasluzení si a nezasluzení si 😕 😕
TAK pojem "nemala by radšej mat dieta " neznamená "nezasluzi si dieta "

ale vzhladom na inteligenčnú úroveň diskutujucich asi zbytočne vysvetlovat
takze o to viac platí to čo som napísala 😉

saranata
2. dec 2012

@pupawka800 zlatko moje ja ta nebudem "zrat" ! 😀 😀 😀 😀
moje deti chvalabohu ani nevychovavas a ani nekrmis

wildluccia34
2. dec 2012

@miskachrumka Dakujem,ja som tu od r.2011,ale nemala som chvalabohu s nikym žiadny konflikt,ani nijaku vymenu nazorov,až do dnes...ale stava sa,aj tebe pekny večer

pupawka800
2. dec 2012

A ked sa to tu bude riesit bude to horsie!

pupawka800
2. dec 2012

@saranata Co :D

miskachrumka
2. dec 2012

@pupawka800 to je ona 😝 😝 😝 😅

pupawka800
2. dec 2012

@saranata Teraz som pochopila ze to ty 😀

wildluccia34
Odpoveď bola odstránená
pupawka800
Odpoveď bola odstránená
miskachrumka
Odpoveď bola odstránená
miskachrumka
2. dec 2012

@pupawka800 ona je velmi dokonalá ! 😀

pupawka800
Odpoveď bola odstránená
miskachrumka
2. dec 2012

Tak vám poviem baby ...........všetko tu bolo super pokial sem nedošla "superžena " 😝
a chcela všetky mamičky ztadeto po našom konflikte vyštvať! tak si vytvorila súkromnú tému ,lebo si myslela že všetci za nou dodupkajú :D :D omyl !nikto ju už nemohol "počuvať" .....tak radšej sa zdekovala .....do svojej temy kde može všetkých terorizovať !

pupawka800
2. dec 2012

@miskachrumka pamatam vy ste mali este konflikt ked si bola tehotna.

miskachrumka
2. dec 2012

@pupawka800 áno áno dobre si pamatáš 😉 ok malý vstal ideme sa my nacukať papa

pupawka800
2. dec 2012

@miskachrumka to bol boj 😉

monculka
2. dec 2012

prijemny vecer prajem... 🙂

chrumka84
2. dec 2012

ahojte, aj ja sa chcem pridat do skupiny augustoviek na facebooku. ako ju najdem?

kmkke
2. dec 2012

@chrumka84 posielam ti ip 🙂

dandelions
3. dec 2012

toto co tu? 😀

nessy
3. dec 2012

@wildluccia34 ahoj,nechcem sa moc do toho miesat ale citala som vase prispevky o krmeni a neda mi to.
tie baby co vam chceli poradit to mysleli v dobrom ale zle to napisali.Neviem co to mas za doktorku,neviem nechcem ju urazat ale ja viem ze nekojene deti sa maju zacat prikrmovat koncom 4 mesiaca,alebo 4,5 mesacne a len zeleninou zacinat,nicim inym a milacikov ako ti pisali az neskor,okolo8 mesiaca najskor,lepsie az okolo roka.Ale co doktor to nazor!!!
Ja som sa bavila aj s laktacnou o tom a tiez mi to potvrdila ze len zelenina.
Ono tvoje babo nemusi mat teraz z toho problemy,nemusi mat ziadnu reakciu,ale v buducnosti ked bude vacsie moze mat problemy s traviacim traktom,prip.zaludkom.Moze sa to neskor odzrkadlit,no nemusi.Ale je to na tebe,je to tvoje dieta a ty si ho vychovavas.Ale ja napriklad rada prijmem aj rady druhych a ich nazory 😀

wildluccia34
3. dec 2012

@nessy Ano dakujem,ale už rady nepotrebujem a ma už 4.mesiace,takže mu kludne možem davat mixovanu zeleninku...a doktorku mam velmi dobru,tak ako mam dobre aj znamosti...a dufam,že to tu už nikto nezačne rozoberat zas od začiatku...