icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

wildluccia34
3. dec 2012

nessy....hlavne,že ked som pisala pred 2-tyždnami na plochu,čo všetko možem davat babatku,tak by si sa čudovala kolko mamičiek mi pisalo,čo všetko už davalo svojim 3-mesačnym detom,tiež mi niektore veci u nejakych mamičiek boli divne...ale bolo mi to jedno,lebo su to ich detičky,a každy nech si dava a prikrmuje ako len chce..ja sa nestaram do inych,tak len chcem to,aby sa nikto nestaral do mna,mala si si vtedy prečitat,kolkooo mamičiek mi napisalo,čim krmia svoje detičky a nijake konflikty nevznikali,lebo to bolo každemu jedno

kacenka78
3. dec 2012

@nessy zbytočná snaha 🙂

wildluccia34
3. dec 2012

nessy....a ano ja rada tiež prijimam nazory inych,ale nie tak,ako to bolo napisane!s nadavkami a uplne uražlivo,jedna mamička mi to napisala kraaasne a vobec som sa nenahnevala...

wildluccia34
3. dec 2012

@kacenka78 ja len nechcem,aby sa to zas zbytočne rozoberalo,nič viac 😉 od nikoho nežiadam aby mi pisal to iste,čo ine...

kacenka78
3. dec 2012

@wildluccia34 ved ja to chápem, ale toto je FORUM a diskusná téma, preto je tazke nereagovat na niečo, čo sa tu rieši, ved práve preto sú vytvorené diskusie, aby sa tu diskutovalo.... a na kontroverzné témy typu - dojcenie, zavadzanie prikrmov, plienkovanie, chodenie, nechodenie a pod. sa vzdy rozrpudi prudka diskusia bez ohladu na to, kto ju spustí, no vulgarizmy do diskusií nepatria, tobôž nie do "úst"matiek .... 🙂 ale každá mamička robí predsa pre svoje bábo určite to najlepšie...

wildluccia34
3. dec 2012

@kacenka78 presne tak,ja nie som vobec uražlivy typ a som rada,ked mi tu niekto s niečim pomože,na to tu je ten konik...máš pravdu,na to to tu je,no diskusiu som začala so svojou kamaratkou pupavkou a nevedela som,že sa k tomu pridaju všetci 😒 a dokonca som netušila,že su na svete take mamičky,ake sa tu ukazali,ale čo už narobime...samozrejme za tvoj nazor dakujem 😉

miskachrumka
3. dec 2012

@kacenka78 hlavne tie čo to sledujú ˇšpehujú ) :D fórum non.stop ....a potom prídu mudrovať že ?

miskachrumka
3. dec 2012

@wildluccia34 nabudúce ked si budete chcieť písať pište si správy a nie sem ...lebo ani by si neverila kolké matky ta sledujú 🙂

wildluccia34
3. dec 2012

@miskachrumka jooj to som sa už davno poučila,vieš ja som bola rada,ked mi napisala pupavka,my sme sa poznali len zvidenia,čo sme sa raz stretli u ženskej a potom v porodnici...tak ma našla a kurat tu mi napisala a čo ti poviem,poučila som sa riaadne,ale aj zobrala nazory od tych DOBRYCH mamičiek 😉

miskachrumka
3. dec 2012

@wildluccia34 tie čo špehujú sú ako hady ...čakajú na každú príležitosť kedy uštipnúť ...a terorizovať ....a možno pritom oni samé robia doma to čo tak hrozne odsudzujú.. 🙂
no ok ideme my na nákupy .......vianoce sa bližia pekný den 🙂 🙂 🙂

wildluccia34
3. dec 2012

@miskachrumka tak to si teda napisala uplneee že originálne,presne taaak 😀 papa pekne nakupte,ja už možem len balit,nakupene mam všetko 😉

miskachrumka
3. dec 2012

@wildluccia34 tak ako na planéte tak aj na MK žije viac druhov ludí (žien )......na tieto si dávaj pozor .... 😎 😎 lepšie je si kusnúť do jazyka ...alebo si vytvor sukromnú temu 😉

miskachrumka
3. dec 2012

@wildluccia34 ty kokso si šikovná ....mne má príst muž v piatok po 2mes domov už sa nevieme dočkať 😵 😵 😵 tak ešte potom pojdeme nakupiť posledné dufam kusy 🙂 papa už naozaj ...

wildluccia34
3. dec 2012

@miskachrumka nie od včera už len IP...ináč to nevidim,do temy sa zapojim len ak budem chciet s niečim pomoct...

nessy
3. dec 2012

@wildluccia34 neviem co to ma spolocne so znamostami ?!
ok je to tvoja vec som ti napisala,len som ti chcela napisat co viem zas ja od inych doktoriek,cim viac nazorov tym lepsie 😀
co robia ine mamicky je tiez ich vec,nech si kazdy robi ako uzna za vhodne,ja si tiez vypocujem a vyberiem z toho co chcem a robim podla seba 😀

wildluccia34
3. dec 2012

@miskachrumka alee hej?moj tiež je pracovne preč,2-tyždne,a mal by prist teraz,ak sa niečo nenaskytne,tak viem aka je to radost a to očakavanie 😉 tak si ho riadne vystiskaj 🙂

miskachrumka
3. dec 2012

@wildluccia34 😉 😉 vieš su tu mamičky čo chcú pomocť a poradiť .... 🙂
ale su tu aj tie teroristky 😠 😠 😅

wildluccia34
3. dec 2012

@nessy no ked máš známosti,tak ti každy povie niečo ine...ine rady,skusenosti,ine prikrmy čo davaju...jasne ja som povedala,že ja to beriem,ked sa to piše hlavne vklude...

miskachrumka
3. dec 2012

@wildluccia34 tak to si ho teda vystikame 😉 to sa nemusí báť 🙂

wildluccia34
3. dec 2012

@miskachrumka tak tak 😀

wildluccia34
3. dec 2012

@miskachrumka a čo ideš ešte nakupovat?aj darčeky,či už máš?

bbubinkaa
3. dec 2012

ahojte baby, chcu papat vasi drobci? ten moj by najradsej nejedol... je 6x za den a to iba 120 v priemere.. :( mame 4 mesiace a tyzden a 6,5 kg vy ako?

nessy
3. dec 2012

@miskachrumka to by si nebola ty keby si nevyryvala 😀
ak si dobre pamatam tak koli tebe odislo tych niekolko normalnych mamiciek,pretoze si nevedela priznat nazor ineho a kazdy bol blby a len ty si mala pravdu.

wildluccia34
3. dec 2012

@bbubinkaa ahooj,moj mal 4mesiace a vypije najviac 130ml...150 mi len vtedy,ked je mooc hladny...ale ja už davam postupne prikrmy,a mame 7,5kg..ale každe babo je ine,a ved ak je spokojny,tak mu asi nič nechyba,hm? 😉

nessy
3. dec 2012

@wildluccia34 ved hej,komunikovat sa ma v klude.
to co tu pise miskachrumka ze niektore sleduju a cakaju kedy mozu nieco napisat je cista blbost,vela mamiciek len cita a neprispieva lebo nema cas,alebo jednoducho nechce,ako napr ja.Ale tentokrat som napisala lebo som chcela len poradit,nic viac. A nemienim sa snikym vadit a nikoho urazat a rypat ako to robi miska,vraj terorizuju,nech sa zamysli nad tym slovom preboha

bbubinkaa
3. dec 2012

@wildluccia34 asi mas pravdu.. len mi pride drobny, narodil sa sice 2,8 kgramovy, ale aj tak... zacala som i ja prikrmy.. 3 den... ale velmi nam to nejde 🙂)) prvy den jedna lyzicky, druhy dve a dnes tri🙂 Spokojny je..len nahanat ho s tou flaskou je hrozne :(

wildluccia34
3. dec 2012

@bbubinkaa ale tak je fajnučky,na to ako píšeš,aky sa ti narodil,neboj nič mu nechyba,babo samo vie,kedy chce papat🙂aj ja som po lyžičkach a je ovelaa spokojnejši,lebo mi dost plakaval a mlieko mu nestačilo...neboj on si zvykne postupne,len mu davaj pomaličky postupne

nessy
3. dec 2012

@bbubinkaa my mame zajtra 4 mesiace a sme plne kojeni a mali sme na poradni v 3,5 mesiaci 7,2 kila,ale on je zrut pazravy 😀 dokina povedala ze niektore rocne deti maju 7,5 kila 😀 ze to je dost vela,takze vy mate uplne v pohode

bbubinkaa
3. dec 2012

@nessy 🙂 dakujem, ja som ho plne kojila 2 mesiace potom malinko pridavala UM a teraz uz skoro vobec nemam moje max 1-2 davky za den a to cely cas odsavam a davam z flasky lebo nechcel sa prisat, asi je naozaj fajnovucky 🙂 ako pise willducia34 🙂

vierazit198
3. dec 2012

@miskachrumka ahoj Miska aj my ideme na prve ockovanie.. ako vam to dopadlo..? nemal drobec nejake problemy? zvysena horucka a tak... ozaj das len zakladne ockovania alebo aj nieco naviac... brr dnes je ale zima chodite kazdy den vonka? ja som uplne zufala malemu je teplo ked je v kombineze a aj vo fusaku...a ked ho dam do kocara len v kombineze tak mu je zasa zima...? vy sa ako obliekate ked chodite von? ako sa vam dari? ozaj krasny advent VSETKYM