Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
@ashley622 som rada, že mi moja švagriná poradila túto stránku....je to super si takto popísať...a som rada, že som natrafila na také super žienky 🙂 ........... joj už aj ja by som ho chcela vidieť 🙂 musí to byť krásny pocit.....ja keď som bola prvý krát na vyšetrení tak som videla len taký malinky fliačik ale už vtedy to bol krásny pocit vedieť, že budem maminkou a že niečo vo mne rastie 🙂
A kedy asi máš predpokladaný termín?
baby aké máte príznaky? ja už týždeň neviem čo zjesť, zo všetkého mi je zle, nič mi nechutí...
@anjelicek26 mozno podla teba je to smiesne...nie kazdy clovek je podla tabulky a rovnaky, nie kazdy plod sa vyvija rovnakym tempom a rovnako! Preto som to uviedla ze to vobec nie je bezne. Neviem ci by aj Dr. ktory to videl a nemohol tomu uverit a preto zavolal dalsiu lekarku a pozerali dvaja ako na vyjav zdielali tvoj nazor, ze su neprofesionalni 😀 Aj sestricka sa prisla pozriet. Ja som nevedela co sa deje a bola som vtedy zostrasena co tam vidia....a samozrejme ze bolo mozne vidiet len chlapca 😀
no ja mam nechutenstvo, obcas napinanie...a chodim casto na wcko...a prsia..hmm ja som len pred necelymi 2 mesiacmi prestala kojit
@lenik_28 berem to tak lenze napr dnes som trosicku spinila a boli ma brusko ☹ chcem verit ze teraz to bude mat stastny koniec..
ahojte prosim vas boli ma popod brusko je to normalne ? pri deniske som toto nemala... 😒

@lenka1803 my sme na tom rovnako... naše prvé vytúžené bábätko, na ktoré sme veľmi dlho čakali... a tiež si toho veľa prežili... ja idem k Dr. 18.4. ,tak veľmi dúfam, že už ho aj uvidím 😉