icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
3. jún 2011

@misag23 já budu dávat čerstvou, když to člověk pořádně umyje, bude to ok. A vlastně teď ani neví, v čem to bylo ☹

albao
3. jún 2011

Chcem sa spytat maminiek co dojcia deticky, ako sa im zmenila stolica po zavedeni prikrmov? Hanka je stale na MM, len vecer dostane ryzovu kasicku (mliecna, Nutrilon), a zda sa mi, ze ta stolica trochu zozelenela

sjussi
3. jún 2011

Maty dnes usnul o půl 5,probudil se v 7 napapal se a zase spi.Tak to sem zvedava v kolik budem vstavat.Jestli driv a nebo vstane jak ma ve zvyku o půl 6

@albao po te ryzove kasicce sem si nevsimla ze by se nejak zmenila stolice,az ted pri zelenince jo 🙂

albao
3. jún 2011

@sjussi aha, tak bohvie preco jej to zozelenelo, zvykla prazenickovat 😅

sjussi
3. jún 2011

@albao ono to pry byva kdyz pije vic predniho mleko nez zadniho ale to sem jen slysela tak nevim.My ho mame zelene po spenate a zlute se zelenyma teckama z brokolice 😀 😀 😀 😀 😀 😀

albao
3. jún 2011

@sjussi 😀 😀 😀 mate teckovanu kaku 😀 No uz dlho nemala zelenu z predneho mlieka, hm. Ale teraz je dost teplo a casto sa napije len trochu od smadu, takze vlastne to aj moze byt 🙂 Takze asi mas pravdu 😉

sjussi
3. jún 2011

@albao jj teckovane 😀 😀 😀 😀 😀

kostri
3. jún 2011

helou,tak zuzka sa konecne dnes pretocila 😎 juuuuuuuuuuuuuj 😵
@albao zuzka vobec nema prazenicu,od dvoch mesiacov ma riedku kaku,len minule mala par dni prazenicu,myslim,ze ked ju nema velmi castu,tak je to ok,to si mozno aj ty zjedla nieco ine a tak to zareagovala,mne mala zuzka zelenu kaku,ked som pila ovocny caj
miska,ja som teda strasne skusena 😀 hento ale vooooobec netusim 🤐 😅 ja ked som nieco uvarila a mala mi to nezjedla,dala som to do mraznicky a asi tak o dva tyzdne som jej to rozmrazila,vacsinou som varila z kuracich stehien,tie su neni tak suche jak prsia

albao
3. jún 2011

@kostri vidis to, aj to moze byt pravda - mala som spenat 😝 😀 Teda, tak uz mam jasne, ze to asi nebolo tou kasickou. Len Hanku teraz viacej pozorujem kvoli ucinkom novej stravy, tak asi ju pozorujem prehnane 😀
Blahozelam k pretacaniu|!!!!

ellahop
3. jún 2011

@albao my sme na nutrilone vychovani,,, a stolica bola zelenaaaaa az kym sme nezacali papat zeleninu a ovocie a masko.. . teraz uz je... no vselijaka 😀

albao
3. jún 2011

1!@ellahop 😀 tak to dokonca moze byt aj z nutrilonoveho mliecka v tej ryzovej kasi! No teda, uz mam 3 vysvetlenia 😀

neposedna
3. jún 2011

@albao riesia, riesia......

haniula
3. jún 2011

@kostri gratuluji k otočení!! my to budem pilovat na rehabkách...

misha8
3. jún 2011

tak my dnes z bruška na bok a chrbatik z chrbatika len na bok ale nevaaaaa ale ked ju dam na bruško už by chcela odloziť len to nemá skoordinovanéééé 😀

ellahop
3. jún 2011

@misha8 my uz na bok s istotou na jeden aj druhy,,, som to s nim cvicila tento tyzden, lebo mlady uz vymysla u rehabilitacnej, reve u nej ako blazen a to bol vyhlaseny za neplacuce babatko.. 🙂 no zmudrel nam,,, co uz... 🙂 a keby si videla co tam robil koli jednej trapnej hrkalke, ona ho s nou motivovala a ked sa mal za nou otocit, tak pustil taky rev, ze mu ju radsej dala... jak keby ziadne hracky doma nemal.. no a este sa obcas zadari z bruska na chrbat,,, no a raz... sa otocil aj na brucho.. ale to bol asi omyl... 😖

ellahop
3. jún 2011

@albao no asi aj ano...

misha8
3. jún 2011

@ellahop ani nehovor mne reve aj u rehabky aj doma skoro vždy 😖 a to mi deckár povedal , že nemusíme cvičiť 😖 tak si vyber ....buduci týžden ideme na kontrolu neurologičke tak uvidíme 😉 nevadí oni nato prídu 😀 ako sa točiť 😉

haniula
4. jún 2011

Ted jsem mluvila s mamkou a byla jsem ujištěna, že malé vůbec nechybíme, že je moc spokojená a hodná.
Jinak dnes má naše beruška 6 měsíců, tudíž ji na dálku přejeme hodně štěstíčka a zdravíčka!!!! 😵 😵 😵

sesilia
4. jún 2011

baby,neviete mi poradit ako urobit doma ryzovu kasu?

tututu
4. jún 2011

@sesilia no moc tomu asi nepomôžem, vidím že bábo má len 4 mes., tak buď uvar ryžu vo vode, pridaj nutrilon, hami mliečko, alebo odstriekané a ponorným mixérom zmixuj- podľa mňa a potom môžeš pridať ešte do toho banán,jablčko, mrkvičku- zakaždým niečo iné- tak dobrú chuť

sesilia
4. jún 2011

@tututu , dakujem. vyskusam. Tie kupovane kase sa mi zdaju nehorazne drahe a domace je domace.

tututu
4. jún 2011

@sesilia moja síce frčala na nich, ale teraz by som tiež robila radšej domáce-tie kupované- no humus si aj čuchnúť- samá umelina......
Nech vám chutíííí🙂)) 🙂 🙂 🙂

ivkaj
4. jún 2011

Čaute, musím se pochlubit, že i náš mrňous se dneska přetočil ;o) Teď ještě nějak natrénovat otočku zpátky, protože když už nemůže, tak si lehne jako placka a hrozně u toho brblá 😅

sukubka
4. jún 2011

ahoj holyk nepatřím do vaší diskuse,ale potřebovala bych jednu informaci,cara.m mi psala že někeré zvás byli s mrnouskama na neurologii prosím jak to tam probíhá?my začali před týdnem cvičit vojtovu metodu,malého sem nedávala moc na bříško-nesnášel to a nesnáší do dnes takmi moc nepase koníky, na bříško se mi taky ještě nepřetočil 😒 u neonatoložky jsme byli ale ještě nás čeká neurologie a mám s ní strach!malej mi u toho psaní koníků vždy zaboří hlavu a nazdar tu hlavu mi boří nebo jak to popsat ryje jako krtek ikdyž ho nosím na rameni.

holky taky se vám po tom cvičení mimča tak propínají?mě to malej neděl až tedka po tom cvičení úplně se mi napíná vyděsilo mě to!při cvičení se mi taky šponuje no je to děs,
cvičíme zatím jeden cvik reflexní otáčení.
Díky za odpovědi 🙂

skubanekka
5. jún 2011

@haniula Velké gratulace velké Markétce!!! Toto ale letí!!!

skubanekka
5. jún 2011

@ivkaj gratulujeme k přetáčení:o)... jojo také bych chtěla aby to Terezka zmákla i zpět🙂, vždy se přetočí ze zádíček na bříško a pak mrumlá a máma rychle letí co se děje🙂 a točím ji zpět:o).. takže lítám jak střelená sem a tam:o)

skubanekka
5. jún 2011

@sukubka ahojky! U neuroložky jsme také byly tak ve třetím měsíci🙂 (nechtěli jsme dostatečně zvedat hlavičku u pasení koníků).. no, první když jsme tam přišli tak nám dala žádánku na sono... a pak malou prohlížela a různě natáčela, zvedala - zkoumala jaké má pohyby - u nás to bylo, že když leží na bříšku tak má ještě zadeček moc nahoře (měla jej mít na podložce), proto prý nezvedala hlavičku jak měla.. Pak mi ukázala pár cviků a poslala mě na RHB. Na sonu jsme byli a to bylo jen na cca 3 minutky - dělá se to ultrazvukem.. (tam nám paní MUDr. řekla, že prý od neurologie se tam posílají všechna miminka, tak abychom se nebáli..)... no a skončili jsme na RHB a cvičíme vojtovku.. ze začátku sranda u prvního cviku, ale teď už docela řveme:o/...

sirael
5. jún 2011

@misha8 Laurinke zelame vsetko najlepsie k meninkam a Saska posiela uslintanu pusinku....😀

misha8
5. jún 2011

@sukubka nemusíš sa báť neurologie ona len kontroluje reflexy babo maximalne popretáča a poklopká kladivkom nič tragické 😉 tiež cvičime vojtovku už 4 cvik ano po cvičení sa aj mne začala akoby šponovať ale už to nerobí ja vidím zlepšenie určite a povedala by som že už má svalové napätie ok a že cvičiť už nepotrebujeme aj môj deckár povedal že netreba , cvičime už pomaly dva mesiace s prestavkami po očkovaní vtedy sa necviči týžden a ja si oddýchnem 😀 bo my reveme v kuse teraz občas pomenej a udržať ju v polohe dakujem pekne 😖 ale takisto my nepasla a po týždni cvičenia som videla zlepšenie 😉 TAK PEVNE NERVY !!! stále si opakuj že ho to nebolí len sa mu nepáči že musí robiť pohyb ktorý nechce 🙂
@sirael jeeeeej dakujeme baby 🙂

misha8
5. jún 2011

tak dnes naša Laura oslavuje svoje prvé meninky 🙂