Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Chcem sa spytat maminiek co dojcia deticky, ako sa im zmenila stolica po zavedeni prikrmov? Hanka je stale na MM, len vecer dostane ryzovu kasicku (mliecna, Nutrilon), a zda sa mi, ze ta stolica trochu zozelenela
helou,tak zuzka sa konecne dnes pretocila 😎 juuuuuuuuuuuuuj 😵
@albao zuzka vobec nema prazenicu,od dvoch mesiacov ma riedku kaku,len minule mala par dni prazenicu,myslim,ze ked ju nema velmi castu,tak je to ok,to si mozno aj ty zjedla nieco ine a tak to zareagovala,mne mala zuzka zelenu kaku,ked som pila ovocny caj
miska,ja som teda strasne skusena 😀 hento ale vooooobec netusim 🤐 😅 ja ked som nieco uvarila a mala mi to nezjedla,dala som to do mraznicky a asi tak o dva tyzdne som jej to rozmrazila,vacsinou som varila z kuracich stehien,tie su neni tak suche jak prsia
tak my dnes z bruška na bok a chrbatik z chrbatika len na bok ale nevaaaaa ale ked ju dam na bruško už by chcela odloziť len to nemá skoordinovanéééé 😀
@misha8 my uz na bok s istotou na jeden aj druhy,,, som to s nim cvicila tento tyzden, lebo mlady uz vymysla u rehabilitacnej, reve u nej ako blazen a to bol vyhlaseny za neplacuce babatko.. 🙂 no zmudrel nam,,, co uz... 🙂 a keby si videla co tam robil koli jednej trapnej hrkalke, ona ho s nou motivovala a ked sa mal za nou otocit, tak pustil taky rev, ze mu ju radsej dala... jak keby ziadne hracky doma nemal.. no a este sa obcas zadari z bruska na chrbat,,, no a raz... sa otocil aj na brucho.. ale to bol asi omyl... 😖
Ted jsem mluvila s mamkou a byla jsem ujištěna, že malé vůbec nechybíme, že je moc spokojená a hodná.
Jinak dnes má naše beruška 6 měsíců, tudíž ji na dálku přejeme hodně štěstíčka a zdravíčka!!!! 😵 😵 😵
baby,neviete mi poradit ako urobit doma ryzovu kasu?
Čaute, musím se pochlubit, že i náš mrňous se dneska přetočil ;o) Teď ještě nějak natrénovat otočku zpátky, protože když už nemůže, tak si lehne jako placka a hrozně u toho brblá 😅
ahoj holyk nepatřím do vaší diskuse,ale potřebovala bych jednu informaci,cara.m mi psala že někeré zvás byli s mrnouskama na neurologii prosím jak to tam probíhá?my začali před týdnem cvičit vojtovu metodu,malého sem nedávala moc na bříško-nesnášel to a nesnáší do dnes takmi moc nepase koníky, na bříško se mi taky ještě nepřetočil 😒 u neonatoložky jsme byli ale ještě nás čeká neurologie a mám s ní strach!malej mi u toho psaní koníků vždy zaboří hlavu a nazdar tu hlavu mi boří nebo jak to popsat ryje jako krtek ikdyž ho nosím na rameni.
holky taky se vám po tom cvičení mimča tak propínají?mě to malej neděl až tedka po tom cvičení úplně se mi napíná vyděsilo mě to!při cvičení se mi taky šponuje no je to děs,
cvičíme zatím jeden cvik reflexní otáčení.
Díky za odpovědi 🙂
@haniula Velké gratulace velké Markétce!!! Toto ale letí!!!
@ivkaj gratulujeme k přetáčení:o)... jojo také bych chtěla aby to Terezka zmákla i zpět🙂, vždy se přetočí ze zádíček na bříško a pak mrumlá a máma rychle letí co se děje🙂 a točím ji zpět:o).. takže lítám jak střelená sem a tam:o)
@sukubka ahojky! U neuroložky jsme také byly tak ve třetím měsíci🙂 (nechtěli jsme dostatečně zvedat hlavičku u pasení koníků).. no, první když jsme tam přišli tak nám dala žádánku na sono... a pak malou prohlížela a různě natáčela, zvedala - zkoumala jaké má pohyby - u nás to bylo, že když leží na bříšku tak má ještě zadeček moc nahoře (měla jej mít na podložce), proto prý nezvedala hlavičku jak měla.. Pak mi ukázala pár cviků a poslala mě na RHB. Na sonu jsme byli a to bylo jen na cca 3 minutky - dělá se to ultrazvukem.. (tam nám paní MUDr. řekla, že prý od neurologie se tam posílají všechna miminka, tak abychom se nebáli..)... no a skončili jsme na RHB a cvičíme vojtovku.. ze začátku sranda u prvního cviku, ale teď už docela řveme:o/...
@sukubka nemusíš sa báť neurologie ona len kontroluje reflexy babo maximalne popretáča a poklopká kladivkom nič tragické 😉 tiež cvičime vojtovku už 4 cvik ano po cvičení sa aj mne začala akoby šponovať ale už to nerobí ja vidím zlepšenie určite a povedala by som že už má svalové napätie ok a že cvičiť už nepotrebujeme aj môj deckár povedal že netreba , cvičime už pomaly dva mesiace s prestavkami po očkovaní vtedy sa necviči týžden a ja si oddýchnem 😀 bo my reveme v kuse teraz občas pomenej a udržať ju v polohe dakujem pekne 😖 ale takisto my nepasla a po týždni cvičenia som videla zlepšenie 😉 TAK PEVNE NERVY !!! stále si opakuj že ho to nebolí len sa mu nepáči že musí robiť pohyb ktorý nechce 🙂
@sirael jeeeeej dakujeme baby 🙂
tak dnes naša Laura oslavuje svoje prvé meninky 🙂

@misag23 já budu dávat čerstvou, když to člověk pořádně umyje, bude to ok. A vlastně teď ani neví, v čem to bylo ☹