Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
moja babika spí už hodinku 😲 supeeer lebo maminke je od včera brutalne zle hnačkujem 😖 😖 😖
davam mala som doma reasec a prave si varim ryžu ☹ ☹
@misha8 Ryzovu kasicku od 4mesiacov? 😀 😀 😀 Nie, robim si srandu. Nech ti to rychlo prejde, zrejme nejaka blba infekcia. Hlavne, ze nemas teploty. Take som mala ja pred asi 2 mesiacmi - hnacka plus teploty 38, no mala som dost. Jedina zachrana bola, ze som vtedy bola u mojej mamy, tak sa postarala o Hanku a este mi aj cajik uvarila 😵
@albao Jasne, co sa tyka Sasky, tak to uplne chapem....ked na nu zacne desat ludi rozpravat - chuderka moja malinka.....uz iba na akcie, kde bude malinko ludi....🙂 Ale co sa tyka chlapov - ani sa uz radsej nebudem vyjadrovat. Dnes ju mal moj drahy na rukach a isiel jej robit mlieko a ze chytis ju, nech to spravim? A kruci, mne ju kto drzi ked jej mliecko robim? Kto ju drzi, ked vesam pradlo, ked nakladam umyvacku, ked upratujem? Jaaaaj, asi mam krizu co sa chlapov tyka od vcerajska! 😀 😀 Sa tomu smejem, ale do smiechu mi veru nie je....☹
@misha8 Jeeeej, aj Saska dnes spinkala hodinku! Co je nieco v ovzdusi? 🙂 Jeeezis a co si pojedla prosim ta?
Jaaaj, citam, ze jahody - ale tak ak si ich zapila mliekom, tak sa ani necudujem...🙂 Ale ked len tak jahody, tak z toho by si hnackovat nemala........
@misha8 jak člověku není dobře je to na prd.mě se narodil malej a jak měl 4týdny měla jsem průjem a zvracela jsem 4dny hnedka jsem volala vyděšená do porodnice jestli můžu kojit byla jsem s toho úplně hotová,člověku je šíleně a k tomu musí fungovat a starat se o mimčo.Tak přeju at je co nejdřív hej 😉
fuuu dnes je ale den, bola som u kadernicky,,, vyvalila som tam 40 eur a potom nas chytila strasna burka,,, tomasko v poho, mal tam ten kocikovy prsiplast ale mama ako zmoknuta mys,, aj nohavicky som mala mokre... potom sme prisli domov a tomino ze nalada pod bod mrazu...ledva sa najedol a potom zaspal ale tak ze sa ma drzal ako kliest... ledva som sa vymotala... hm, ktovie co sa mu deje, zacal byt uplne zavisly na mne.. ale asi to bude tym ze ked sa ucim alebo idem do skoly tak ide na prazdniny a zacal si plne uvedomovat ze kto je mama a kto nie.. alebo z nas citi, ze o tyzdne ideme na tie kramare a mame z toho vsetci nervy..
😒
@sirael no muzi, co si budeme hovorit,,, aj moj ako sa mu paci... vcera som bola stastna ako blcha, lebo konecne sme isli spolu ako rodina na vychadzu, zastavili sme sa na pivo... hadam prvy krat co je maly na svete sa to stalo... no otras,,, na vsetkych ma cas najnovsie na motorku a na nas len vecer a rano... a to mame byt vsetci stastni,,, ze hura tatinoooo....
Myslíte, že mimča reagují na změnu počasí? Kryštof spal dneska do 9h, po obědě to zalomil na hodinku a půl a před chvilkou se probral po 45min spánku.
A teď přišel na to, jak mi vytahovat nabíječku z NTB a přijdemu to jako hrozná sranda 🙂

Holky, já jsem tu včera vytáhla nějakou rýžovou kaši od Hipp, co byla v nějakém tom kufříku, co dávali v porodnici a koukám, jak se to připravuje a tam psali, že se tam má přidat plnotučné mléko a voda. 😕 Není to nějaký divný s tím mlékem, když je tam ještě napsáno, že je to od 4. měsíce?