icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

knedluska
6. jún 2011

Holky, já jsem tu včera vytáhla nějakou rýžovou kaši od Hipp, co byla v nějakém tom kufříku, co dávali v porodnici a koukám, jak se to připravuje a tam psali, že se tam má přidat plnotučné mléko a voda. 😕 Není to nějaký divný s tím mlékem, když je tam ještě napsáno, že je to od 4. měsíce?

knedluska
6. jún 2011

@maova - prosím tě, jak jsi sem tenkrát dávala fotku těch krásných botiček, to háčkuješ podle nějakého vzoru nebo z hlavy? Říkala jsem o ně prababičce a ta říkala, že neví, jak na to.

lolelole
6. jún 2011

@misha8
@sjussi
@sukubka
@knedluska děkujeme 🙂 musim nechávat kluky o samote častej, když jsou spolu tak šikovní 😀

lolelole
6. jún 2011

@knedluska ze šlehačky se tvářil tak nadšene, že jsem se bála že už nebude chtít mlíčko 🙂 okamžite narval obě pacičky do pusy a šmaoval 😝

sirael
6. jún 2011

@zuzu1983 Cakaj ked bude rozbaleny s poharikom a ked zacne cikat, vsetko chytis....🙂 Teda tak som to robila u Sasky a vzdy s uspechom, ale zasa chlapcek - ked to namieri niekam inam, tak neviem neviem...🙂

misha8
6. jún 2011

@zuzu1983 my už tretí pokus nula bodov 😀 @sirael poradila počkať kým začne cikať a zachytiť do poharika tento týžden vyskúšam 😉

misha8
6. jún 2011

@sirael 😀 😀 😀 akurát som tu pisala tvoj recept

albao
6. jún 2011

@sirael podobne akcie poznam. Zial 😒 Nic sa neda robit, nasi drobc musia vyrast a nasi chlapi pochopit, ze nie sme supermanky a tiez nam obcas tecu nervy a potrebujeme pomoct

misha8
6. jún 2011

moja babika spí už hodinku 😲 supeeer lebo maminke je od včera brutalne zle hnačkujem 😖 😖 😖

albao
6. jún 2011

@misha8 ejha, nieco si zjedla?

misha8
6. jún 2011

@albao no ja neviem včera som zjedla jahody z našej zahrady žeby z toho??? 😖 ach jaj

albao
6. jún 2011

@misha8 jahody mozno nie, ale mozno ak bola zo zeme na nich nejaka bakteria, hm. Tazko povedat. Davas si nieco na to? Smectu, uhlie, ...

misha8
6. jún 2011

davam mala som doma reasec a prave si varim ryžu ☹ ☹

lolelole
6. jún 2011

@zuzu1983 je na to takové udělátko - pytílček který se přilepí kolem pindíka a malý do něj normálne naciká. Zkus se poptat dr nebo v lékarně - malému to dávali v nemocnici

albao
6. jún 2011

@misha8 Ryzovu kasicku od 4mesiacov? 😀 😀 😀 Nie, robim si srandu. Nech ti to rychlo prejde, zrejme nejaka blba infekcia. Hlavne, ze nemas teploty. Take som mala ja pred asi 2 mesiacmi - hnacka plus teploty 38, no mala som dost. Jedina zachrana bola, ze som vtedy bola u mojej mamy, tak sa postarala o Hanku a este mi aj cajik uvarila 😵

misha8
6. jún 2011

@albao hlavne nech nič nechmatne malá dakujem 😉

sjussi
6. jún 2011

@knedluska budou ale maji je nasi na fotaku a pojedem k nim asi o vikendu tak je tu dam pozdeji 🙂 a se svym oblecenim sem to moc neresila,mela sem jen takove modre tricko a tesilove kalhoty 🙂

maova
6. jún 2011

@knedluska háčkovala jsem to podle vzoru někde z internetu, tak jak budu mít chvilku, najdu to a dám ti sem odkaz 🙂 A kdyby se ti zdálo, že to nějak dlouho trvá, tak mi to prosím připomeň 😅

albao
6. jún 2011

@misha8 vy ste na MM? Pletie sa mi to. Vtedy Hanka odo mna nic nechytila, len malo kakala, pretoze to mliecko odo mna bolo asi dost chudobne na ziviny 😒 Drzte sa!

knedluska
6. jún 2011

@sjussi - tak se těším na fotečky. 🙂

@maova - jé, to budeš moc hodná, děkuju. 🙂

sirael
6. jún 2011

@albao Jasne, co sa tyka Sasky, tak to uplne chapem....ked na nu zacne desat ludi rozpravat - chuderka moja malinka.....uz iba na akcie, kde bude malinko ludi....🙂 Ale co sa tyka chlapov - ani sa uz radsej nebudem vyjadrovat. Dnes ju mal moj drahy na rukach a isiel jej robit mlieko a ze chytis ju, nech to spravim? A kruci, mne ju kto drzi ked jej mliecko robim? Kto ju drzi, ked vesam pradlo, ked nakladam umyvacku, ked upratujem? Jaaaaj, asi mam krizu co sa chlapov tyka od vcerajska! 😀 😀 Sa tomu smejem, ale do smiechu mi veru nie je....☹
@misha8 Jeeeej, aj Saska dnes spinkala hodinku! Co je nieco v ovzdusi? 🙂 Jeeezis a co si pojedla prosim ta?
Jaaaj, citam, ze jahody - ale tak ak si ich zapila mliekom, tak sa ani necudujem...🙂 Ale ked len tak jahody, tak z toho by si hnackovat nemala........

misha8
6. jún 2011

@sirael nezapila som ich 😀 ja neviem niečo mi asi zaškodilo ☹

sirael
6. jún 2011

@misha8 Tak drzim palce, nech si co najskor o.k a nech to Laurinka od teba nechyti, keby to bola nejaka vyroza....☹

sukubka
6. jún 2011

@misha8 jak člověku není dobře je to na prd.mě se narodil malej a jak měl 4týdny měla jsem průjem a zvracela jsem 4dny hnedka jsem volala vyděšená do porodnice jestli můžu kojit byla jsem s toho úplně hotová,člověku je šíleně a k tomu musí fungovat a starat se o mimčo.Tak přeju at je co nejdřív hej 😉

misha8
6. jún 2011

@sukubka dakujem no ved prave malej to nevysvetlim že mi je na ho....

ellahop
6. jún 2011

fuuu dnes je ale den, bola som u kadernicky,,, vyvalila som tam 40 eur a potom nas chytila strasna burka,,, tomasko v poho, mal tam ten kocikovy prsiplast ale mama ako zmoknuta mys,, aj nohavicky som mala mokre... potom sme prisli domov a tomino ze nalada pod bod mrazu...ledva sa najedol a potom zaspal ale tak ze sa ma drzal ako kliest... ledva som sa vymotala... hm, ktovie co sa mu deje, zacal byt uplne zavisly na mne.. ale asi to bude tym ze ked sa ucim alebo idem do skoly tak ide na prazdniny a zacal si plne uvedomovat ze kto je mama a kto nie.. alebo z nas citi, ze o tyzdne ideme na tie kramare a mame z toho vsetci nervy..
😒

ellahop
6. jún 2011

@sirael no muzi, co si budeme hovorit,,, aj moj ako sa mu paci... vcera som bola stastna ako blcha, lebo konecne sme isli spolu ako rodina na vychadzu, zastavili sme sa na pivo... hadam prvy krat co je maly na svete sa to stalo... no otras,,, na vsetkych ma cas najnovsie na motorku a na nas len vecer a rano... a to mame byt vsetci stastni,,, ze hura tatinoooo....

lolelole
6. jún 2011

@misha8 tak at je ti brzy líp - jen fakt dej bacha pri manipulaci s malou at to nemáte obe 😖 my jsme si na radu nasi dr. poridili z lekarny takvy modry dezifnekcni roztok kdyz to chytlo meho draheho

ivkaj
6. jún 2011

Myslíte, že mimča reagují na změnu počasí? Kryštof spal dneska do 9h, po obědě to zalomil na hodinku a půl a před chvilkou se probral po 45min spánku.

A teď přišel na to, jak mi vytahovat nabíječku z NTB a přijdemu to jako hrozná sranda 🙂

knedluska
6. jún 2011

@ivkaj - asi na to počasí reagují, protože mě malá taky nějak extra dobře spala. Jindy nespí skoro vůbec a dneska teda fakt dost. 🙂