Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
peach gratuluji taky jsem se sem dostala až ráno 🙂 😉
Dobré ráno!! Kinsli neboj to bude dobré... Mě bylo ráno blbě od hladu a ted mi je blbě z jídla... Ten malý si pěkně vymýšlí 😖 ... Všem maminkám jinak gratuluji kde dni matek 😵 ...
dobre ranko,
dnes rano som si potykala so zachodovou misou, bolo mi velmi zle... asi s a ym nevolnostiam nevyhnem, ako som si myslela
dobré ráno,maria:a jak dlouho je ti už zle?abych věděla 😅 😅
kinsli: uz nemeraj, aj v tehu skacu teploty, nemusia sa drzat vysoko 😉 A krce mam aj ja, a ked si dam magnezium, tak to prejde, to sa len roztahuje maternica. Ale ak mas fakt zly pocit, mozno ti da lekar duphaston a budes spokojnejsia 😵
albao:já to měla při první taky jsem měla křeče v podbřišku a bolest hlavy taky si myslím že to bude dobré 😵 😵
mariadaniela: ja nezvraciam, ale to mam asi po mame, ani jej nebolo zle 😅 Ale obcas si to v podvedomi prajem, aby som si potvrdila, ze som tehotna so vsetkym co k tomu patri 😀
Holky moc díky, zítra se objednám k DR 😉
androus, zle mi zacalo byt dnes, na ranajky som mala parky, spominala som, ze pri predchadzajucich tehotenstvach som nemohla jest udeniny a cudovala soms a, ze teraz mi chutia. tak uz nechutia 🙄
dobre ranko maminy a buduce maminy 🙂
jasne ze to bude dobre kinsli. musime mysliet pozitivne 😉 ja som mala tiez vecer krce. ale to su take chvilkove. musim si sadnut alebo sa zohnut a oni odozneju. a s tou mojou drsnacku... no dufam tiez ze sa to otoci, ale lahke to nebude.
maria tak vela sily prejem. ja zatial nevraciam, akurat mi byva stale nevolno na vracanie. aj dnes, radsej by som to vysupla von, ale ja som proste nevracajuci typ. 🙂 teraz banujem, ze som zjedla tu mastnu parku...
darjena: malá by asi nejraději, aby jsi jí z porodnice přivezla rovnou 4 letého parťáka - parťačku 😀
já uzeniny u Kačenky nejedla tak 6tt-cca 12tt
se mi zvedal žaludek jen jsem prošla v krámě okolo. Když si třeba MP dělal párky tak jsem myslela, že z toho smradu umřu 😀
tady je dnešní testík
kinsli: jeeej 😵 To je 20ka test?
kinsli presne. takeho by brala. babetka su pre nu asi trapne 🙂 ale kto by take 4 rocne porodil??? 😨
ahojko baby ani ja nevraciam mam to po mame a sestrach ani jedna nedrcala,udene na ranajky 😝 ja ledva jeden jogurt alebo nič
všetko naj mamulienkam 😉
bakosko ja musim vela vela ranajkovat. ale to vzdy ci som alebo nie som tehu. inak by som nebola schopna fungovat 🙂 ale tu parku som si dnes fakt mohla odpustit bleee ☹
pocujte zasluzile maminky, aj vam chlopi nejako pogratulovali? chapem ze od malej nemozem cakat nejake malovane srdiecko zatial, ale stary mi mohol aspon bozk na celo prilepit, ze dik, ze si mi dceru dala??? ci vela by som chcela??? 😀
albao: co je 20ka test??? jestli myslíš 20-tý tak to pane bože nééé je to pátý test a je z dneška 😉
darjena: No uvidíš no, tak jí začni niminka nenápadně vnucovat 😀 Nemáš nějakou kamarádku s miminkem???
kinsli praveze nemam. bude nemaju deti, alebo uz vacsie. najmladsie ma skoro rok a pol, s takou sa uz dokaze zahrat, sice machruje a berie jej hracky, ale aj ju pohladka a povie jej ze je kamoska... a ja jej babetka vnucujem, stale jej nejake ukazujem a ze aha ake zlate babenko, ale mam pocit ze cim viac sa ja nadchynam, tym viac nimi tanca "opovrhuje" 😖
kinsli: niee 😀 Myslela som citlivost na HCG. Najcitlivejsie su 10, najbeznejsie su 20 a obcas sa objavia aj nejake s citlivostou 50. A cim mensie cislo, tym silnejsie palicky robia testy, lebo odhalia nizsie HCG 🙂
albao.aspoň někdo kdo mi dá za pravdu já použivalaa test mamatest a měl citlivost 10.a jsou super 🙂 😉 kinsli mi nevěřila že je nějaký test 10 mlU-jde ho použív v den očekávané menstruace😀 😀 😀
adrous: 😀 Tak ja musim spravit reklamu, ale mamatest 10ka je najlepsi test na svete 😵 😀 Ale do nedavna boli mamatesty 20ky a nie vsetky lekarne maju uz tie nove 10ky 😉
holky tak včerejší je 25 mul a dnešní je 10 mul. rozdíl mi přijde minimální.
adrous: K nám ještě fakt mamatest 10 mul nedorazil 😀 já mám mamatesty 25 mul.
kin:no teda vy jste tam snad 100 let za opicema 😀 😀 😀 a to mi testy kupoval táta 😀 😀 ne sranda je pravda že každá lékarna nema všechen sortiment 🙂 😉
Je to ale asi taky tím, že ten dnešní nebyl dělaný úplně z první ranní moč, než jsem testovala tak jsem byla na záchodě asi 3x
adrous: fakt u nás mají všude jen ty 25 mlu. jen v Kauflandu mají ty 10 mlu a to jsou myslím nějaké Německé.
ráno jsem Ti to řekla blbě, koní počítá týden dopředu, takže jsem 3+5tt
kinsli: jaaaj, tak ranny by ti ukazal este silnejsiu palicku 😵 To sa neda porovnavat 😉 Ja som mala vecer 14DPO taku palicku ako mas teraz ty a rano 15DPO silne bakulky 😵
😵 😵 😵 😵 tak to povzbudí 😉
mám ještě jeden test 😀 byly v krabičce dva 😀

Dakujem za privitania, dufam ze sa nam bude vsetkym len darit. Den porodu spodrobnim po prvej navsteve u doktora, asi za dva tyzdne, v 6tom tyzdni. Dufam 🙂 Prajem krasnu nedelu, den matiek 🙂