icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

mywiel
10. máj 2010

To je super, mesiac az mas cakat no to budes ratat dni co? 😅

haniula
10. máj 2010

samozřejmě že budu počítat dny... srdíčko jsem ještě neviděla... odhadoval to na 5.tt... 😵 😵

mywiel
10. máj 2010

Tak za dva tyzdne by ho uz mal vidiet to ta objednal az za mesiac? 😕

haniula
10. máj 2010

Jo... Na první poradnu... To se ani nedočkám... Umřu zvědavostí!!!!! 😠 😠

luculele
10. máj 2010

Tanicka - minuly tyzden vo stvrtok doktorka este nic nevidela na UTZ. Dnes som tam volala kvoli krvi a povedali, ze az po druhej.. takto ma natahuju..

bakosko
10. máj 2010

AHOJKO,dneska som bola na kontrolke a nič nove ani srdiečko vraj na buduci tyžden čo vam povedala doktorka ked ste vy boli na kontrolkach v 6 alebo 7 tyž.tehotenstva

mywiel
10. máj 2010

Ja som si robila kazdé tri- styri dni testy kym som sla k dokimu aby som sa nejako uistila ze som fakt stale tehu... 😅 😀

haniula
10. máj 2010

Mě to malý stále připomíná... Je mi mírně špatně... Bolí mě bříško a prsa...

mywiel
10. máj 2010

♥ uz bije http://www.tehotenstvo.academy.sk/index.php?cli...
ale je mozné ze ti vyratalo ze si 7tt. tehotna podla poslednej MS ale babo je este len 5tt. staré 😉

albao
10. máj 2010

bakosko: ja som bola v 6tt+0 a povedal mi, ze je prilis skoro na srdiecko. Ze je veeelmi malinke, vsak cele mimi malo vtedy 3.8 mm, ale ze 17.5, co budem 7tt+3 by uz mohlo, tak uvidime.

adrous
10. máj 2010

haniula:gratuluji k fazolce 😵 😵 😵
mywiel:mě taky pozvaly až za 3 tydny na kontrolu jdu až 1.6 odpoledne ☹ 😅

tanicka1976
10. máj 2010

Vsetkym oficialne potvrdenym fazulkam blahozelam 😉
lucka, a podla MS si v kt. tt?

luculele
10. máj 2010

Podla MS by som mala byt v 4 tyzdni, ale podla mna je to treti, lebo poctovo mi to tak vychadza...

tanicka1976
10. máj 2010

luci, takze porod asi tak v polke januara 😉

no, to je jasne ze na uzv nic, ale v krvi by uz mohlo...drzim palceky 🙂

darjena
10. máj 2010

ahojteee. ani neviem na co skor reagovat. mne bolo baby rano tak strasne zle, ze som myslela ze ani z postele nevstanem. prazdny zaludok a mne bolo na vracanie, ked som vstala tak sa mi zamotala hlava, az som sa musela na chvilu zase posadit. ked som sa najedla, preslo to, ale musela som sa doslova nutit. a mala je jak duracelka. o chvilu ju idem dat spat, tak potom vas zase pridem mrk. vitam nove tehulky a hani gratulujem k fazulke, ale teda mesiac je brutal. mne sa zdali tie moje dva tyzdne priserne dlho...

mariadaniela
10. máj 2010

tak ja som si prave pozerala do papierov svojich deti,pri prosterdnej som bola prv ykrat na sone v 6 tyzdni a 3 dni a bilo uz srdiecko, pri malom som bola az v 8 tyzdni. Mne lekar vravel, ze zavisi aj od teho kedy bola ovulaci a kedy s a mimi uhniezdilo, takze maminky, ktore maju rovnaky den poslednej menstruacie, nemusia mat v tom istom dni bijuce srdiecko. inac srdiecko zacina byz koncom 6 tyzdna a opat zavisi od ulttrazvukoveho pristroja a jeho kvality 😉 Musiem byt vsteky trpezlive, ja mam sono zajtra, rada by som bola aby bolo uuz srdiecko, ak nie tak ma urcite objednaju o tyzden neskor

mariadaniela
10. máj 2010

darajena, som na tom podobne ako ty, ako som odvazala deti do skoly, tak ma celu cestu napinalo, myslela som, ze sa tam povraciam v aute.. 🙄 , potom som si v obchode dala hroznovy cukrik a preslo to... v ustach mam chut ako keby som vylizovala popolniky a to nefajcim .. fuuuuuuuuuu 😠 j

tanicka1976
10. máj 2010

tak ja som naobedovana..
ja trpim takym nechutenstvom, ze az...len marhulovy kompot a graham rozok mi siel.
zelen. polievka mi prisla slana pritom ju mm nesolil a kura bleeeeeeee.ani vidiet.
minule mi sli na chut broskyne as rybacia natierka dnes by som tu rzbu asi vy.....a do wc. 😒

staale sa to meni..stale

som omamena, podrazdena, bojim sa, nemam chut na nic, taha mi brucho, bolia krize..
uz len ma odstrelit 😀

tanicka1976
10. máj 2010

marianadaniela, pozeram ze mas uz 3 ratolestiky....pekne 😉
ja mam dceru 7r...a toto je po dlhej dobe druhe miminko.

stanuskaa
10. máj 2010

ahojte,

noo my sme v 5tt keď som rátala od poslenej mršky, u lekára som bola v piatok mala som bolesti v oblasti vaječníkov, a bála som sa či nie som prechladnutá (noo ešte som nikdy nebola tak som nevedela čo ma vlastne bolí a či je to z prechladnutia) lekár mi vysvetlil že je to pravdepodobne tehotenstvo 😉 na ultrzv sme videli také maličké teliesko do 3 mm 😀 😀
dnes budú výsledky krvi, papám magnézium

inak ani neviem že som v tom 😀 😀 😀 , len o 9.30 večer ma začnú bolieť prsia, noo a drahý už aj meral noo a sú väščie 🙂 xixixi
dúfam, že sa nepridajú nevoľnosti 🙂
všetko mi chutí , nič mi nesmrdí, ale kávičku som obmedzila, pijem už len caro, noo dá sa

zatiaľ papa

stanuskaa
10. máj 2010

babuľky potom som si čítala noo je mi ľúto že máte také nevoľnosti,fú dúfam že vám to rýchlo prejde

bubush
10. máj 2010

maria tak daj potom zajtra vediet ci bolo uz srdcieko 😉 uz by mohlo 😵

tanicka1976
10. máj 2010

stanuskaa,
blahozelam. 🙂
minuly tyzden v pondelok som este aj ja vsetko jedla a nic mi nebolo🙂
a teraz je to blbe ☹

darjena
10. máj 2010

stanuska ja som mala taketo v poho prve tehu. ale zda sa ze toto je ine 😒 no hlavne nech to prejde. ale som sa pobavila, ze ti drahy uz prsia meral. tito chlapi, z coho maju najvacsiu radost 😀 ale ja sa tiez vytesujem, ze konecne sa moje podprsenky po dlhsej dobe budu zase citit plno a manzel bude tiez poteseny 😉
juj konecne ten moj certisko zaspal. to zas bolo reci okolo. a dnes sme mali aj prve hodenie sa o zem. som myslela ze ju roztrhnem v zuboch. vyplestila sa ako zaba, ruky, nohy dosiroka roztiahnute a revala ako sirena. nechcela ist domov na obed. vsetci na mna kukali ako na neschopnu matku, lebo som ju tam proste nechala a cakala som kym ju to prejde. nakoniec sa zdvihla a prisla sama, ale poutierala cely chodnik... a povedala ze chce inu mamu 😀 no to som dopadla. a ze pokojne prezivanie tehotenstva...

albao
10. máj 2010

darjena: 😀 😀 😀 mas zabavu 😉 Syncek mojho kolegu ma tiez fazu hadzania sa o zem - ked sa hodio zem, oni odidu do vedlajsej izby a on potom sam pride a povie "uz je dobre" 😀 😀 😀

darjena
10. máj 2010

no ked sa jeduje doma, tiez od nej odideme. horsie je, ze to spravila teraz vonku... tie pohlady ludi...fuuuuu, no ale co som s nou mala robit? akurat nemozem odist daleko aby sa nevybrala smer cesta. dufam ze to bolo prvy a posledy krat. mali sme potom doma vazny rozhovor a zdalo sa ze sa aj trochu hambi...
dufam ze toto babetko bude poslusnejsie. vraj to tak byva, ked je jedno divoke, druhe je pokojnejsie, aby sa rodicia nezblaznili. a teda tanca je od narodenia riadna divoska, preto som si ani skor nevedela predstavit ze druhe. ale zas nechcem ani velmi velky rozdiel medzi detmi, aby sa spolu aj zahrali. tak hadam vsetko dobre dopadne a bude to tak akurat 😉

adrous
10. máj 2010

tak ať je všem těhulkám líp 😅 😅 moje fazolka nesnaší česnek jsme si udělali karbenátky a manža udělal dresink k tomu a dal tam česnek a mě včera bylo od toho zle 🙄 🙄 asi nemá ráda česnek ☹ 🙄

stanuskaa
10. máj 2010

darjena moje podprsenky už teraz začínajú praskať vo švíkoch, ja nechcem veľké .... xixi mne stačia aj tie čo som mala
a koľký si tt???

darjena
10. máj 2010

no neviem presne. moj gyndos ma trochu doplietol. podla poslednej MS by to mal byt skoro 7 tt, ale ked som bola minuly stvrtok, tak vravel ze to vyzera len na 4 tt a tak mam prist 20.5. ze to upresnime. proste chaos. aj som chvilu stresovala ze ci je vsetko ok, ale uz som sa nejako presvedcila, ze je 🙂 akurat sa neviem dockat 20.5.
a btw, ja zase vacsie uvitam. aspon v tehu zazijem co je to mat prsia 😀

sylvia21
10. máj 2010

ahoj kocky 🙂

Darjena, mne je niekedy i jednotka podprda velka 🙂 Moja mamina mala podobny problem a po detoch sa jej zvacsili. Teraz jej je i trojka niekedy mala 🙂

Inak kocky, ja som sa dnes rano vystrasila, zacala som jemne krvacat. Tak sme hned naklusali k dokimu UZ vyzera pekne. Pokracujeme s liekmi a hlavne musim lezat. Zda sa , ze mi je troska lepsie. I mm pre istotu so mnou zostal doma. Ale od zajtra budem bojovat sama. Na buduci tt sme mali ist na svadbu, ale sme to pre istotu zrusili.