icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

miyya
autor
10. máj 2010

ale prečo?? ved to je dobre na prd, lebo čo ak sa mi niečo vonku stane, čo ja viem a ked budem mať knižku,tak hned budú vedieť,že som tehulka.takto bez knizky je to oničom. Nato je teda dobrá knižka.

majamat
10. máj 2010

moja kamoska dostala knizku u ineho lekara v 7 tt.

bubush
10. máj 2010

kazdi to dava uplne odlisne ale zvykne sa vacsinou po srdiecku alebo v tom 12tt 😉

miyya
autor
10. máj 2010

ja tiez iste dostanem testy po odberoch. hned to tam napíše. môj lekár tiez nečaká,ved je to len papier,tak čo. keby sa dačo stalo,tak knizka ostane v nemocnici a majú aspon k záznamu.

miyya
autor
10. máj 2010

chcela som napísať,ze dostanem knizku po odberoch.

kinsli
10. máj 2010

A holky kdo kdy jdete k dr???

majamat
10. máj 2010

ked sa to tak vezme, tak tehotenstvo je najrizikovejsie v prvom trimestri a aj ked sa stane, ze srdiecko sa neukze a musia ho ukoncit, tak do vtedy je zena tehotna a aj sa tak sprava a tak isto aj jej telo, takze sa mi zda, ze to lekari prehnane natahuju

miyya
autor
10. máj 2010

ja pôjdem zajtra, mám do tabulky pridať aj dátumy kontroly??kludne to tam dám,len povedzte 😉

miyya
autor
10. máj 2010

ale bude to trošku menšie potom a hlavne mi to budete musiet fakt písať. 😵 😵 nech je to aktuálne.

kinsli
10. máj 2010

No mě taky přijde, že jsem mohla klidně jí ještě tak na 6tt a pak na 8tt a 12tt. Tahle je to fakt dlouhá doba, ale zase už uvidím miminko a né flek 😀

stanuskaa
10. máj 2010

robím v kancli ranné takže pohodička, babenky utekám domov, papa večer sa možno vidíme ak skôr nezaspím 😅 😅

majamat
10. máj 2010

ja idemna kontrolu v 11tt

kinsli
10. máj 2010

v 11t jdeš až na srdíčko??

majamat
10. máj 2010

urcite mi urobi aj sono. ked rozmyslal, kedy mi da kontrolu, tak hovoril, ze skor to aj tak nema vyznam.

adrous
10. máj 2010

ahoj holky já si zdřímla a je mi zas fajn kinsli já jdu na srdíčko v 10 tt taky dobrý 😀 😀 😀 😀

majamat
10. máj 2010

ahoj, ja som si pripravila plny tanier zeleniny. nech mam aspon nejake prirodne vitaminy. snazim sa jest aj salat. je tam kys. listova, ale moc mi nechuti.

sylvia21
10. máj 2010

kocky ako je to s farbenim vlasov pocas tehotenstva? Minule mi susedka hovorila, ze farby na vlasy obsahuju specialne zlozky, kt. by mohli ublizit babatku. Neviete nieco blizsie?

majamat
10. máj 2010

niekde som citala, ze novsie farby na vlasu sa mozu pouzit. vacsinou ich reklamuju ako setrne

majamat
10. máj 2010

neviem ci je to pravda

albao
10. máj 2010

sylvia: ja by som si vlasy nefarbila. Viac studii hovori o skodlivosti ako o neskodlivosti farbenia. Ale zase asi zalezi, kto plati tu studiu 😀

haniula
10. máj 2010

Já jsem prsa neměla malé ani před těhotenstvíma teď se divím, jak holky rostou 😀 . Manžel si jen pochvaluje. Těotenskou průkazku dostanu až při 1.poradně 9.6.
Vlasy si nebarvím, tak poradit nemohu...

adrous
10. máj 2010

sylvia21:já taky četla nějaky studie a když jsem čekala malyho barvila jsem se,ale říkam si že si je barvit raději nebudu 😅 🙄 co kdyby na tom byla pravda 😉

haniula:ja prsa měla dle váhy jenže jsem přibrala od štítné žlazy zničeho nic 10 kg 😢 😢 a od te doby jsou velky při prvním jsem měla velikos 100 f a ted mam asi 85D ale po druhem chci zmenšení ze zdravotních důvodu mám problémy se zády 😠 ☹

majamat
10. máj 2010

ja som uz zas nejaka utahana. asi sa na chvilu natiahnem a precitam si knihu. z PC ma nejak bolia oci. este sa tu mozno neskor ukazem.

haniula
10. máj 2010

Týýýýýý brďooooo!! 100F!! Maras!! Já mám 90C a už to pomalu vypadá na D....

sylvia21
10. máj 2010

Tak to vyzera kocky, ze to farbenie asi ozelim 🙂 nejako to vydrzime 🙂 Bude nas kraslit tehulkovsky usmev spokojnosti. 😀

miyya
autor
10. máj 2010

no malý začal dneska vravieť do pič... a to len vdaka môjmu úžasnému mužovi,ktorý tu dnes ráno tak a ešte inak škaredo nadáva. tak to je teraz úplne super. 🙄 🙄

bubush
10. máj 2010

neviem ako je to s farbenim ale napr.moja mama ked cakala mojho ml.brata mala 40 rokov a sedivie od 20tky takze farbit si musela urcite by nezostala sediva...
a tieto farby su podla mna setrne ked kupite bez amoniaku..ja si davam melir takze to je take ze sa nedostava farba na pokozku takze by to tiez vadit nemalo ale zas si farbim vlasy raz za cas - najblizsiu dobu sa urcite nechystam

bubush
10. máj 2010

ejha tak miya - tak teraz to nejako uhrat aby na to zabudol

darjena
10. máj 2010

ahojte, teda riadne ste sa cinili 😉 my sme boli zase trochu vonku, nech si vybije energiu. teraz ideme spizovat nejaky tujkovy plot. lebo stale rozmyslame aky plot si dat okolo domu a niekto mojmu muzovi nahovoril, ze naco plot, mame si to obohnat tujkami... no uvidime.
a teraz sa idem odborne vyjadrit k temam.
adrous ze 100F... ty kokso to fakt sa nedivim ze chces mensie. ale aka to nespravodlivost, keby sme sa podelili, vsetci sme spokojni 😀 ja som uz nejak vysporiadana s tymi mojimi nickami. raz ma ranil tiez sused ked mi povedal, ze kde som bola ked sa rozdavali prsia. tak som mu povedala ze som bola dvakrat na spodok... 😀 tak si to teraz idem trochu uzivat ten narast, ale u mna to nepresiahne 75B 😀 .
farbenie: ja som sa nefarbila. pre istotu. ale myslim ze to nebude az take nebezpecne...
miyya huste, teraz je to nebezpecne, lebo vsetko opakuju krpcosi. aj nasa uz hovorila vselico, ale zabralo, ked sme na to proste nijako nereagovali. ked videla zdesenie alebo sme jej hovorili ake to je skarede, tak ju to naramne bavilo opakovat, ale ked nebola ziadna reakcia. postupne prestala. uz jej zostalo iba do riti. ale to pouziva naozaj v pravu chvilu. ked sa jej nedari nieco. ale to ma odo mna. musim priznat. je to moj vyraz 😀

miyya
autor
10. máj 2010

dar ved ja som to aj odignorovala a riadne mužovi vynadala. 😠