Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
Ja som pri prvom mala citlive prsia a hned sa mi naliali 😀 a byvalo mi rano zle...teraz je zatial vsetko OK az na tie pachy....
@jaja018 ja som citala, ze sa moze maternica roztahovat tak neviem....aj mna sem tam pobolieva podbrusko...skusim sa dnes opytat u Dr. ak s nim budem, lebo idem len na odbery, ale ked som bola na vysetreni povedal, ze je vsetko v poriadku, tak ma ani nenapadlo sa to opytat 😅
@frukoleyla
ja obycajny ovocny... lebo bylinkove vraj nemozem :((
ale nejak nepomaha :((
@frukoleyla
inak drzkaj sa na odbere...kedy budes mat vysledky?
@teleranka ahoj, prepac ze vstupujem 🙂 mam psíka yorka - a nedám ho za nič preč🙂 hneď., ako som otehotnela, som bola za zverolekarom aj lekarom, a obaja mi potvrdili, že nie je dôvod dávať psíka preč. Hlavne ak si ho mala ešte pred otehotnením. Ak je o psíka pekne postarané, má pravidelné očkovanie a hlavne odčervovanie, nie je sa čoho bát. Čo ma upozornovali, nebrat jeho exkrementy do ruk 🙂 Skor mačičky maju nlizsie k prenasaniu toxoplazmy - ale tiež ak je o nich dobre postarane, tak je to OK. a ešte čo ma pobavilo . ak som vyrastala na dedine, tak sa nemám obávať tej pliagy 🙂 ináč aj babam , ktoré nemajú zveiratka vyšli niekedy zle vysledk na toxo ...podla mna sa nemusis vobec báť a psíka si uživaj 🙂 budu odolnejsie babatka voči bakteriám 🙂
Dobré ránko 🙂,
malý mi konečne zaspal. Dnes je akýsi mrzutý. Od pondelka soplíme, derú sa nám von dve stoličky, takže radosť 😝.
My doma žiadne zviera nemáme. Zato svokrovci majú doma celý zverinec a počas prvého tehu som sa vyhýbala len mačkám. Psov som normálne hladkala. Len som dodržiavala zvýšenú hygienu.
Dnes som znova urobila testík, čiarka tam síce je, ale menej výrazná ako včera, čo sa mi zdá dosť divné. Dúfam, že je to len tým, že to bola iná značka testu.
Ani ja zatiaľ nemám žiadne príznaky, akurát musím jesť často po malých dávkach, inak mi je ťažko. Pri prvom sa mi hádam hneď na začiatku zväčšili prsia aj o dve čísla a teraz nič.
Ani som Vám nezapriala dobré ránko 🙂
A ozaj, riešili ste kočíky. Aj my máme camarelo q12, max. spokojnosť. Teraz sme zvažovali, že ho predáme, už bol aj nachystaný, vytepovaný, všetko poprané a bum bude bábo. Tak si ho necháme. Akurát, že ak to bude holka, tak sa bude voziť v modrom 😀 😀 😀.

ahojte, dobré ránko 🙂
@jaja018 citlivé a bolestivé prsia, ale to mám už od 3DPO a v čase ms riadna bolesť podbruška, som sa bála aby aj neprišla, teraz už len kde tu pichnutie a jemné pobolievanie.
@naty1987
@kepassa my máme tiež psíka westíka, tiež sa už nedám od neho olizovať, ale maznáme sa rovnako, som tiež toho názoru, že keď sa o psíka staráte a je riadne očkovaný nemalo by sa nič stať.