icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

kepassa
7. sep 2011

zeny, je to tu, dnes 1x od rana k nam /ku mne/ zavitala pani ranna /celodenna nevolnost/ a je to tu...a ja, ze mam cas minimalne 2 tyzdne tak som sa este tesila z toho ze mi nie je zle....
a nie, tak skoro...fuj ble a to mam fungovat este do vecera, ak to bude ako pri malej tak sa tesim, este ma dnes caka cesta busom verim, ze nebudem musiet za sebou poumyvat... 😀 😠

suzon78
7. sep 2011

@manamani1 možno to máš rozhádzané,ak si antikoncepciu vysadila, alebo maličké vykazuje ešte málo hormónu HCG. Spravidla na 7 až 10 deň už by mal test ukázať 100%, ale mne vždy ukázal v čase MS a prvý deň meškania, (je to individuálne), tak skús teda druhý test, čo radili baby...ak bude opäť negatívny, tak zájdi i k Dr. ,nech Ti urobí rozbor krvi.

ludka77
7. sep 2011

@aamonka ja ked som ostala tehu s dcerkou tak som robila test den pred ocakavanou mens. a bol negativny a den po teda co nedosla uz bol pozitovny. Tak zbytocne netestuj. Drzim ti päste

darinkazv
7. sep 2011

@aly určite to teraz musí vyjsť 🙂 budeme si držať palce 🙂

adina7
7. sep 2011

ahoj baby..ja som tu nova..uz si vas tu citam od zaciatku a dufala som ze sa ku vam budem moct aj ja pripojit 😉 Poslednu mrchu som mala 12.augusta a vcera som si robila test a bola tam taka slabuliinka ciarka 🙂 Test som vsak nezahodila a dnes som sa nan pozrela a ciarka bola omnoho silnejsia..tenucka ale vyrazna. Cim to moze byt?

horalka007
7. sep 2011

čaute, som tu zase. 3 dni po vynechaní menzesu som bola na krv vyšli mi pozitívne výsledky avšak HCG len 360 povedal mi že to môže byť tým, že je to iba včasná gravidita. 9 dní po vynechaní mi urobil vnútorné sono a povedal, že všetko zodpovedá 5 t tehotenstvu, zatiaľ vidno gestačný vak, ktorý je uložený v ľavej strane maternice. Kde ho máte uložený vy, tiež je viac dokraja?

adina7
7. sep 2011

@aamonka
ahoj amonka.ja som tiez mala poslednu mrchu 12augusta 😉 a uz som si robila vcera test a bola na nom slabulinka ciarka,ze som ju ledva zbadala a bolo ju vidno len na dobrom svetle a do druheho dna sa zvyraznila. Budem sa testovat aj zajtra a uvidim...neviem ako ty ale ja neznasam to nekonecne cakanie 😒
Tiez som si stale neni ista ci som ci nie ale dufam velmi v to ze sa chytilo.Kedy ides teda ty na testik? Drzim paste! 😉

arieska
autor
7. sep 2011

@katie233 no tedaaaa. a nebolo to z roboty? 😀

naty1987
7. sep 2011

@adina7 gratulujeem k // snad budu silniet drzim palceky 🙂

naty1987
7. sep 2011

@kepassa takto skoro a hned celodenne nevolnosti? paani ti ich mas asi aj za mna 😕

teleranka
7. sep 2011

@naty1987
ma nieco s platničkami....mám jazvečíka..schudol štvrtinu svojej hmotnosti, vkuse plače a každý pohyb ho bolí :(((((
ako na potvoru teraz, keď ja som chorá, keď cestujem preč...dali mu injekcie, predpísali antibiotiká, teraz spinká :(
chudáčik môj maličký :(

adina7
7. sep 2011

@naty1987 Dakujem 😉 Aj aj v to velmi dufam.Ale takto isto som to mala aj pred 5timi mesiacmi ked som si robila testy. Bolo to neplanovane tehu a neskoncilo dobre. V 7tt prestalo bit srdiecko a bola som pred 3mi mes.na kyretazi.Takze dufam,ze teraz vsetko dobre dopadne...lebo v nem mi povedali ze by som mala pockat 3menst.cyk. a mne presli iba dva...Ale ini doktori zase tvrdia ze staci aj jeden cyklus..tak som sama zvedava ako to dopadne 😕

kesika
7. sep 2011

@arieska U mňa to neplatilo. Vracala som len dvakrát, vždy to bolo po nejakom mastnejšom jedle. Inak mi bolo len ťažko celé dni. Myslím, že na toto nejaké pravidlo nie je a každá to má inak pri každom miminku.

naty1987
7. sep 2011

@teleranka jooooj chudaaacik malinky ☹ snad mu lieky zaberu na bolest a ono sa mu to potom spravi samo ci mu to nejak lerkar napravi ?
@adina7 mne sestricka u dr. vravela ze vela zien prve mimi potrati aby to dalsie mohly donosit v poriadku takze uvidis ze vsetko bude ok 🙂

baby nespravime si tabulku kde by sme si pisali kedy ideme na dalsiu kontolu a v ktorom tt podla utz sme a take veci?

kesika
7. sep 2011

@horalka007 Ahoj, ono je v podstate jedno, kde ten vak je, lebo mimčo sa rozrastie a zaplní celú maternicu.

adina7
7. sep 2011

@naty1987 Noo dufam,ze ma pravdu,lebo mam z toho celkom strach a nikdy by ma v zivote nenapadlo ze ja budem ta co potrati ☹ Ale treba mysliet pozitivne a vsetko bude dobre,nie? 😉

katie233
7. sep 2011

@arieska žeby 😀? Určite nie.

aamonka
7. sep 2011

@naty1987
@manamani1 tak nakoniec asi nic z toho...test sme spravili a ako kukam majove babo mat nebudeme 😒 ale netreba zufat! drzim vam palce 🙂

aamonka
7. sep 2011

@ludka77 tak vidis, neskoro som precitala...negativny bol...tak este pockame a uvidime

adina7
7. sep 2011

@aamonka Netreba este zufat...najlepsie je si spravit test najskor v den ocakavanej menstruacie alebo az potom...to by uz malo ukazat...predsa len mame este 2dni do prichodu mrchy 😉 drzim paste...ja som sama zvedava ako to u nas dopadne 😅

aamonka
7. sep 2011

@adina7 juuj tak cakas na nu v piatok ako ja? tfuj tfuj tfuj teda, nech ste 2v1 😀

darinkazv
7. sep 2011

@adina7 to, že bola silnejšia na druhý deň môže byť preto, lebo to tak po zaschnutí zvykne bývať 🙂 väčšinou stmavnú trochu tie čiarky. 😉

adina7
7. sep 2011

@aamonka noo presne 9.sept...ale poviem ti ze tieto posledne dni pred ocakavanou mrchou su pre mna najhorsie a hlavne najdlhsie...stale sa kontrolujem a mam strach ze ta cervena potvora sa nakoniec dostavi...a ako dlho sa vy snazite o babo?

aamonka
7. sep 2011

@adina7 tak my sa snazime len prvy mesiac 😀 pri malom sme sa nesnazili...teda skor vyhybali, ale ked som mala ovulacie 2 co uz 🙂 poklad nas maly. ved to...na wc-ko chodim a dufam, dufam...uff
😕

adina7
7. sep 2011

@darinkazv takze ale keby tam ta druha ciarka nebola tak nema co stmavnut...ci moze stmavnut a vyliezt na povrch ta druha aj ked tam predtym mozno nebola? 😒

adina7
7. sep 2011

@aamonka a uz mas aj nejake priznaky? Ja som vcera cmulala lizatko a nadrapovalo ma a dnes ma zacali boliet prsia..ale to moze byt vsetko len nahoda,a tie prsia mozu boliet ako pred MS...a uz asi 2tyzdne mi byva na zvracanie..lepsie povedane, ze mam zaludok ako na vode...tak fakt neviem co si mam o tom mysliet 😖 Inak bola som si spravit teraz test a vysiel negativny ☹ Ale zase takto som to mala a pri predoslom tehu...2dni pred MS slaba ciarka,den pred MS negativny test a ked mi jeden den mrcha meskala tak som si robila dalsi a uz my vysli silne ciarky. Som strasna v tom ze neviem cakat...a ked mam tie testy doma tak si ich proste robim 😀

teleranka
7. sep 2011

@naty1987
musel by ist na operaciu, ak sa mu nepolepsi... :((
ta tabulka je dobry napad, ale ako to chces urobit?

darinkazv
7. sep 2011

@adina7 ale si písala, že tam bola tá druhá čiarka, ale taká slabunká. nie? ja som tiež prvý test mala len s takým duchom. fakt to bolo len na dennom svetle vidno. a potom za sucha to bolo lepšie vidno na druhý deň. no a potom každý druhý deň bola čiarka stále výraznejšia 🙂

naty1987
7. sep 2011

@teleranka coo to je az take vazne ☹ tak snad sa mu polepsi a ziadna operacia nebude nutna

tak spravila som tabulku tak sa kludne podopisujte babulky pms-posledna manstruacia 🙂 moze by taka???

Tabulka 7.8.2011
meno.............vek...............pms..............tt...............dalsia Ko..............vitaminy

nathali........23rokov........26.7.................7tt...............8.9.......................kyselina listova

frukoleyla
7. sep 2011

@arieska
@katie233 u mna baby so synom to bolo rovnake. Kazde rano som vracala a mala kovovu chut v ustach...kazdy vravel, ze som sa zmenila v tvari a ze to bude baba a ahaho mame chlapceka 😀 😀 podla mna je to indi vindi...teraz mi je rano sice tazko, ale zatial som nezvracala 🙂