Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@manamani1 možno to máš rozhádzané,ak si antikoncepciu vysadila, alebo maličké vykazuje ešte málo hormónu HCG. Spravidla na 7 až 10 deň už by mal test ukázať 100%, ale mne vždy ukázal v čase MS a prvý deň meškania, (je to individuálne), tak skús teda druhý test, čo radili baby...ak bude opäť negatívny, tak zájdi i k Dr. ,nech Ti urobí rozbor krvi.
ahoj baby..ja som tu nova..uz si vas tu citam od zaciatku a dufala som ze sa ku vam budem moct aj ja pripojit 😉 Poslednu mrchu som mala 12.augusta a vcera som si robila test a bola tam taka slabuliinka ciarka 🙂 Test som vsak nezahodila a dnes som sa nan pozrela a ciarka bola omnoho silnejsia..tenucka ale vyrazna. Cim to moze byt?
čaute, som tu zase. 3 dni po vynechaní menzesu som bola na krv vyšli mi pozitívne výsledky avšak HCG len 360 povedal mi že to môže byť tým, že je to iba včasná gravidita. 9 dní po vynechaní mi urobil vnútorné sono a povedal, že všetko zodpovedá 5 t tehotenstvu, zatiaľ vidno gestačný vak, ktorý je uložený v ľavej strane maternice. Kde ho máte uložený vy, tiež je viac dokraja?
@aamonka
ahoj amonka.ja som tiez mala poslednu mrchu 12augusta 😉 a uz som si robila vcera test a bola na nom slabulinka ciarka,ze som ju ledva zbadala a bolo ju vidno len na dobrom svetle a do druheho dna sa zvyraznila. Budem sa testovat aj zajtra a uvidim...neviem ako ty ale ja neznasam to nekonecne cakanie 😒
Tiez som si stale neni ista ci som ci nie ale dufam velmi v to ze sa chytilo.Kedy ides teda ty na testik? Drzim paste! 😉
@naty1987 Dakujem 😉 Aj aj v to velmi dufam.Ale takto isto som to mala aj pred 5timi mesiacmi ked som si robila testy. Bolo to neplanovane tehu a neskoncilo dobre. V 7tt prestalo bit srdiecko a bola som pred 3mi mes.na kyretazi.Takze dufam,ze teraz vsetko dobre dopadne...lebo v nem mi povedali ze by som mala pockat 3menst.cyk. a mne presli iba dva...Ale ini doktori zase tvrdia ze staci aj jeden cyklus..tak som sama zvedava ako to dopadne 😕
@teleranka jooooj chudaaacik malinky ☹ snad mu lieky zaberu na bolest a ono sa mu to potom spravi samo ci mu to nejak lerkar napravi ?
@adina7 mne sestricka u dr. vravela ze vela zien prve mimi potrati aby to dalsie mohly donosit v poriadku takze uvidis ze vsetko bude ok 🙂
baby nespravime si tabulku kde by sme si pisali kedy ideme na dalsiu kontolu a v ktorom tt podla utz sme a take veci?
@horalka007 Ahoj, ono je v podstate jedno, kde ten vak je, lebo mimčo sa rozrastie a zaplní celú maternicu.
@aamonka a uz mas aj nejake priznaky? Ja som vcera cmulala lizatko a nadrapovalo ma a dnes ma zacali boliet prsia..ale to moze byt vsetko len nahoda,a tie prsia mozu boliet ako pred MS...a uz asi 2tyzdne mi byva na zvracanie..lepsie povedane, ze mam zaludok ako na vode...tak fakt neviem co si mam o tom mysliet 😖 Inak bola som si spravit teraz test a vysiel negativny ☹ Ale zase takto som to mala a pri predoslom tehu...2dni pred MS slaba ciarka,den pred MS negativny test a ked mi jeden den mrcha meskala tak som si robila dalsi a uz my vysli silne ciarky. Som strasna v tom ze neviem cakat...a ked mam tie testy doma tak si ich proste robim 😀
@teleranka coo to je az take vazne ☹ tak snad sa mu polepsi a ziadna operacia nebude nutna
tak spravila som tabulku tak sa kludne podopisujte babulky pms-posledna manstruacia 🙂 moze by taka???
Tabulka 7.8.2011
meno.............vek...............pms..............tt...............dalsia Ko..............vitaminy
nathali........23rokov........26.7.................7tt...............8.9.......................kyselina listova

zeny, je to tu, dnes 1x od rana k nam /ku mne/ zavitala pani ranna /celodenna nevolnost/ a je to tu...a ja, ze mam cas minimalne 2 tyzdne tak som sa este tesila z toho ze mi nie je zle....
a nie, tak skoro...fuj ble a to mam fungovat este do vecera, ak to bude ako pri malej tak sa tesim, este ma dnes caka cesta busom verim, ze nebudem musiet za sebou poumyvat... 😀 😠