icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

teleranka
7. sep 2011

@castania
ahoj moja, takze bola som dnes na eterine a vsetci lekari mi povedali, ze pes sa sice zriedkavo moze nakazit toxoplazmozou z výkalov mačiek, ale ďalej ju na človeka neprenáša.
takže sa môžme radovať z našich psích miláčikov aj naďalej, ved o chvilku budu velki strazcovia babatiek 🙂

kesika
7. sep 2011

@naty1987 Ja by som do tabuľky termíny kontrol nedávala, niekto ich môže mať viac, niekto menej, bude sa to ťažko evidovať. Skôr by som tam dala tip na pohlavie a potom po pôrode skutočné pohlavie.

naty1987
7. sep 2011

@kesika jasne kludne moze sa to aj tak spravit 🙂 a to bude vazne lepsie
a ty co si myslis co budete mat?

kesika
7. sep 2011

@naty1987 Ja dúfam, že dievčatko a všetci okolo myslia, že chlapca 😀 Pri prvom to bolo opačne. Tak uvidíme, čo bude.

naty1987
7. sep 2011

@darinkazv prave to citam to je strasneeee ☹

darinkazv
7. sep 2011

@naty1987 ☹ ja si neviem predstaviť a ani nechcem, tú bolesť jeho ženy a tú beznádej :( najprv prišli o jedno dieťatko a teraz prišla aj o neho. ☹ ☹ ☹ je to hrozné hrozné hrozné :( jeden mladý život stratený zbytočne. ☹

kesika
7. sep 2011

@darinkazv Nemôžem tomu uveriť 😢 😢 😢

frukoleyla
7. sep 2011

@darinkazv cože???to je strasne ☹ ☹ ☹ ☹

castania
7. sep 2011

@teleranka jej tak to je super !! potesila si ma ..dakujem za pozitivnu spravu 🙂)

darinkazv
7. sep 2011

@kesika
@frukoleyla pred polhodkou zhruba som sa to cez fb dozvedela :(

naty1987
7. sep 2011

@darinkazv boze moj to je strasne nevedela som ze prisli o dieta ☹ on bol este mlady a teraz toto je to hroza ☹ ☹ ☹

tinara23
7. sep 2011

@darinkazv hrozná takáto správa, človeku až mráz behá po chrbte ☹

darinkazv
7. sep 2011

@naty1987 mali dvojičky, ale chlapček umrel nejak krátkko po narodení.
http://sport.sme.sk/c/2238229/demitra-sa-stal-o...

naty1987
7. sep 2011

@darinkazv ☹ ☹ ☹ same smutne veci ☹

manamani1
7. sep 2011

@suzon78 tak dnes je len,alebo uz?! 5ty den, a velakrat citim,ze mam predmenstruacne bolesti a nakoniec nepride mrcha.tak neviem🙂))

manamani1
7. sep 2011

@horalka007 tak je mozne podla tvojho,ze mne meska ms 5 dni testy negativne ale som tehotna?

darinkazv
7. sep 2011

@manamani1 tak vyskúšaj z ranného moču mamatest 10 😉

naty1987
7. sep 2011

@manamani1 ja by som skusila este pockat a ked nic tak kasli na testy a bez k dr. ten ti to bud potvrdi alebo vyvrati ale budes si aspon na istom 😉

kepassa
7. sep 2011

@naty1987 pri malej som mala taketo blbe nevolnosti do 12 tt ale zacali mi az niekedy v 7-om teraz neviem co to je ale od rana ma napina, nezvracala som zatial ale mam zaludok na vode ble 😒 dufam, ze sa to trosku zmierni, pri malej som zvracala vzdy rano ked som vstala a este cestou do prace..nic prijemne a castokrat aj poobede, ked nie tak mi bolo mdlo a tocila sa mi hlava....

naty1987
7. sep 2011

Tabulka 7.8.2011
meno.............vek...............pms..............tt...............pohlavie/ vybrate mena..............vitaminy

nathali........23rokov........26.7...............7tt.............dievca / Jakub,Elizabeth...........kyselina listova
darinkazv
tinara23
castania
teleranka
frukoleyla

baby podopisujte sa a aj ostatne ktore som nenapisala aspon budeme mat prehlad 🙂

naty1987
7. sep 2011

@kepassa paani snad ta to vazne prejde a toto tehu si viac uzijes a hlavne bez nevolnosti a neuzivas na nevolnosti nic?

darinkazv
7. sep 2011

@naty1987 len ja ešte neviem, či budem májovka. ja chodím aj do apríloviek aj sem. lebo som na rozhraní apríla a mája. a prvú dcérku som tiež prenášala. tak neviem, či sa vám idem motať do tabuľky 😉

kesika
7. sep 2011

@naty1987 Kesika, 31, 27.7., 7tt, dievča, Calibrum

kepassa
7. sep 2011

@naty1987 pytala som sa minule tehotenstvo sestricky vraj nic take na to nie je v lekarni, pokial to nie je take, ze zena skonci v nemocnici na infuzkach tak to treba pretrpiet...tak neviem, kamoska mala fakt o mnoho vacsie problemy, do 5teho mesiaca nic nezniesla, zvracala, strasne schudla...tak som stastna, ze mne to preslo do toho 12teho, to je este priatelne 😀

kesika
7. sep 2011

@darinkazv Pokojne sa motaj, ja možno budem aprílovka 😀

darinkazv
7. sep 2011

@kesika 😀

frukoleyla
7. sep 2011

@naty1987
28 rokov, pms 29.7., 6tt, pohlavie neviem

kesika
7. sep 2011

@darinkazv Ako pozerám, čakáš bábo na moje narodky! Skvelý dátum! 😉

naty1987
7. sep 2011

@kepassa tak kamoska to mala vazne strasne to jej nezavidim no tak nezostava len to prezit ale tak snad to bude dobre
@darinkazv kludne tu s nami bud my sme radi ze sa motkas 😀