Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@darinkazv cože???to je strasne ☹ ☹ ☹ ☹
@kesika
@frukoleyla pred polhodkou zhruba som sa to cez fb dozvedela :(
@naty1987 mali dvojičky, ale chlapček umrel nejak krátkko po narodení.
http://sport.sme.sk/c/2238229/demitra-sa-stal-o...
@horalka007 tak je mozne podla tvojho,ze mne meska ms 5 dni testy negativne ale som tehotna?
@naty1987 pri malej som mala taketo blbe nevolnosti do 12 tt ale zacali mi az niekedy v 7-om teraz neviem co to je ale od rana ma napina, nezvracala som zatial ale mam zaludok na vode ble 😒 dufam, ze sa to trosku zmierni, pri malej som zvracala vzdy rano ked som vstala a este cestou do prace..nic prijemne a castokrat aj poobede, ked nie tak mi bolo mdlo a tocila sa mi hlava....
Tabulka 7.8.2011
meno.............vek...............pms..............tt...............pohlavie/ vybrate mena..............vitaminy
nathali........23rokov........26.7...............7tt.............dievca / Jakub,Elizabeth...........kyselina listova
darinkazv
tinara23
castania
teleranka
frukoleyla
baby podopisujte sa a aj ostatne ktore som nenapisala aspon budeme mat prehlad 🙂
@naty1987 pytala som sa minule tehotenstvo sestricky vraj nic take na to nie je v lekarni, pokial to nie je take, ze zena skonci v nemocnici na infuzkach tak to treba pretrpiet...tak neviem, kamoska mala fakt o mnoho vacsie problemy, do 5teho mesiaca nic nezniesla, zvracala, strasne schudla...tak som stastna, ze mne to preslo do toho 12teho, to je este priatelne 😀
@naty1987
28 rokov, pms 29.7., 6tt, pohlavie neviem

@castania
ahoj moja, takze bola som dnes na eterine a vsetci lekari mi povedali, ze pes sa sice zriedkavo moze nakazit toxoplazmozou z výkalov mačiek, ale ďalej ju na človeka neprenáša.
takže sa môžme radovať z našich psích miláčikov aj naďalej, ved o chvilku budu velki strazcovia babatiek 🙂