Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
meno.............vek...............pms..............tt...............pohlavie/ vybrate mena..............vitaminy
kesika...........31rokov....... 27.7.............. 7tt,.............dievča /....................................... Calibrum
nathali...........23rokov........26.7...............7tt.............dievca / Jakub,Elizabeth...........kyselina listova
annia.............27rokov........21.7...............7tt.............neviem / ......................................
darinkazv
tinara23
castania
teleranka
frukoleyla.......28 rokov... 29.7............... 6tt............ neviem / .........................................
Manamani1...25rokov.....03.08...............4tt............ neviem/ Damian,Tamara,Noemi,...kyselina listova
V 5tt uz lekar bude nieco vidiet?
@manamani1 ja by som radsej pockala do 6tt...lebo mne pri predoslom tehu v 5tt povedala doktorka ze mam prist o tyzden a dalsi tyzden mi povedala ze sa nevyvija a musim ist na potrat a o dalsi tyzden na kontrole pred potratom to uz bilo srdiecko..tak nechapem..ale teraz ak budem v tehu tak pojdem ku dr az okolo 7tt. Tak drzim paste a vela trpezlivosti 😉 Ale kazdopadne ak pojdes tak nic nestratis a hlavne daj vediet ako si dopadla..som zvedavaa 🙂
@manamani1 ahojky, skús mi poslať údaje podľa tejto tabuľky 😉 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/darinkazv/al...
žienky, do tabuľky vpisujem tieto údaje. pokiaľ nemáte v pase, že kedy čakáte bábo, tak mne sa nechce vypočítavať TP, keď napíšete, že ste 4tt alebo 6tt 😉
NICK, VEK, PM, TP, TIP na pohlavie, MENÁ, a poprípade, čo už máte dieťatko alebo viac, tak aj MENÁ SÚRODENCOV 😉
napíšte mi tie, čo nie ste v tabuľke a chcete prosím do IP. nechce sa mi to tu stále sledovať 😉

@adina7 ahoj,aj ja som tak dopadla,dnes som robila,test poobede bol negativny,a ten isty vecer ukazoval uz 2 ciarocky🙂)