Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@adina7 nie. ja som veľmi skoro šla k dr. lebo mám prácu, kde musím byť kvôli tehu preradená, tak som to nechcela odkladať. bez potvrdenia od lekára ma nemôžu preradiť 😉 najblžšie idem k dr. 21.9. ale či mi bude robiť aj sono, neviem. ale možno áno pre kontrolu srdiečka bábätka 🙂
@darinkazv tabulka je super 🙂 Dakujemeee! 😉
@lubica69 tak mňa to baví. je to moje hobby. ja robievam aj pozvánky, aj kalendáre s fotkami, pohľadnice. a rôzne. mňa to baví hrozne 🙂 za tú skupinu som už napísala. či sa musí táto zamknúť a vytvorím novú v súkromných skupinách alebo sa to dá nejako presunúť. som zvedavá, kedy odpíšu a ako sa to dá 🙂
NO BABENKY, JE TO TAM,PO VIACERÝCH TESTOCH A NETRPEZLIVOSTI,TEST RAPICLEAR UKAZAL AJ DRUHU CIARKU.PRIPAJAM SA MÁJ 2012🙂)))))
@frukoleyla vieš už TP? predbežný? ja to tiež mám zatiaľ len tak predbežne 😀
@manamani1 GRATULUJEEEEEEEM!!!! Supeeer 🙂 🙂
@darinkazv moja TP 6.5., ale tiez je to len taky odhad... a surodenec je Lukáško 🙂
@darinkazv doplňam sa, bože to ja som medzi Vami ako stará koza 🙂
kesika...........31rokov....... 27.7.............. 7tt,.............dievča /....................................... Calibrum
nathali...........23rokov........26.7...............7tt.............dievca / Jakub,Elizabeth...........kyselina listova
annia.............27rokov........21.7...............7tt.............neviem / ......................................
darinkazv ......26rokov........9.7.................8tt..............chlapec/Filip, Karolínka, Adelka... Femibion 800
tinara23 ........38 rokov......8.8................4tt...............snáď chlapec............................
castania
teleranka
frukoleyla.......28 rokov... 29.7............... 6tt............ neviem / .........................................
baby pripájam sa maj 2012, som v 5 tt 🙂))
@tinara23
@frukoleyla https://www.modrykonik.sk/fotoblog/darinkazv/al...
@kaekole tak kukni tabulku a pošli mi údaje 🙂 tabulka je tu: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/darinkazv/al...
@darinkazv dakujem moja si poklad a velmi sikovna! 🙂
kesika...........31rokov....... 27.7.............. 7tt,.............dievča /....................................... Calibrum
nathali...........23rokov........26.7...............7tt.............dievca / Jakub,Elizabeth...........kyselina listova
annia.............27rokov........21.7...............7tt.............neviem / ......................................
darinkazv ......26rokov........9.7.................8tt..............chlapec/Filip, Karolínka, Adelka... Femibion 800
tinara23 ........38 rokov......8.8................4tt...............snáď chlapec............................
castania
teleranka
frukoleyla.......28 rokov... 29.7............... 6tt............ neviem / .........................................
kaekole.........28 rokov......3.8..............6tt .............. Mia/Martin................................Femibion 800
kočenky ja sa s vami pre dnešok lúčim
všetkým dobrú
zajtra paaa

@lubica69 ďakujem. ešte som to trošku prerobila. nech sa lepšie číta 🙂