icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

manamani1
7. sep 2011

@adina7 ahoj,aj ja som tak dopadla,dnes som robila,test poobede bol negativny,a ten isty vecer ukazoval uz 2 ciarocky🙂)

manamani1
7. sep 2011

@aamonka ahoj,.ja som poobede robila test,bolnegativny,kukla som nan vecer a su tam 2 ciarky,a to mi meska menzes 5 dni,takze nezufaj🙂))

manamani1
7. sep 2011

meno.............vek...............pms..............tt...............pohlavie/ vybrate mena..............vitaminy

kesika...........31rokov....... 27.7.............. 7tt,.............dievča /....................................... Calibrum
nathali...........23rokov........26.7...............7tt.............dievca / Jakub,Elizabeth...........kyselina listova
annia.............27rokov........21.7...............7tt.............neviem / ......................................
darinkazv
tinara23
castania
teleranka
frukoleyla.......28 rokov... 29.7............... 6tt............ neviem / .........................................
Manamani1...25rokov.....03.08...............4tt............ neviem/ Damian,Tamara,Noemi,...kyselina listova

manamani1
7. sep 2011

@kaekole ahoj,nemozme sa poznat? ja som zo Štúrova...

kesika
7. sep 2011

@manamani1 paráda!!! Gratulujem k dvom čiarkam! 🙂

castania
7. sep 2011

@darinkazv prepac,pisem cez mobil,poprosim o doplnenie 🙂 castania 29 ,r. 21.7.,7 tt,kyselina listov
a,nevieme.dakujem pekne

castania
7. sep 2011

@manamani1 super,gratulujem.no vidis 🙂

manamani1
7. sep 2011

@kesika dakujem🙂...dufam ze aj lekar potvrdi,ze nie je este skoro

kaekole
7. sep 2011

@manamani1 ja som z Ba.Tak svet je malý. Chodis do ba?

manamani1
7. sep 2011

@kaekole nie do Ba, len sa podobas na jednu babu z Mužle(vedla Sturova)🙂)))a ma tiez 28rokov.

darinkazv
7. sep 2011

@castania len mi ešte potom napíš predpokladaný TP a či už máš nejaké dieťatko alebo toto bude prvé

manamani1
7. sep 2011

V 5tt uz lekar bude nieco vidiet?

adina7
7. sep 2011

@manamani1 sranda ako sa s nami tie testy zahravaju..a budes sa este testovat alebo pojdes rovno ku doktorovi? Ja si spravim asi zajtra este digitalny test..tie su citlivejsie ako klasicke tak uvidim....a ak nic neukaze tak budem v piatok cakat na mrchu... 😒

adina7
7. sep 2011

@manamani1 ja by som radsej pockala do 6tt...lebo mne pri predoslom tehu v 5tt povedala doktorka ze mam prist o tyzden a dalsi tyzden mi povedala ze sa nevyvija a musim ist na potrat a o dalsi tyzden na kontrole pred potratom to uz bilo srdiecko..tak nechapem..ale teraz ak budem v tehu tak pojdem ku dr az okolo 7tt. Tak drzim paste a vela trpezlivosti 😉 Ale kazdopadne ak pojdes tak nic nestratis a hlavne daj vediet ako si dopadla..som zvedavaa 🙂

adina7
7. sep 2011

@darinkazv Nebojkaj aj to bude 😉 A tabulka je perfektna,si sikulka...uz ma trha aby som sa tam pridala aj ja...dufam,ze to bude cim skor...tesiiiim 🙂

darinkazv
7. sep 2011

@adina7 nooo, už čakám na údaje 😉 čoskoro si tam 😉

darinkazv
7. sep 2011

@manamani1 ahojky, skús mi poslať údaje podľa tejto tabuľky 😉 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/darinkazv/al...

kaekole
7. sep 2011

@manamani1 ja som dnes bola na sone a už bolo moje malinke pekne vidiet 🙂 a som v 5tt a 1 den dnes.

manamani1
7. sep 2011

@kaekole no tak mozno uz aj mne bude vidni,ne?

raa2
7. sep 2011

@kaekole uz aj srdiecko bolo vidno?
@darinkazv dopln ma prosim ta.vek 31,PM 27.7., tip na pohlavie -dievca, surodenci Martinko, dakujem a si sikulka!

darinkazv
7. sep 2011

@raa2 a predpokladaný TP vieš cca? mená zatiaľ nemáš predstavu, aké by ste chceli?

manamani1
7. sep 2011

@adina7 dakujem uvidim,len som velmi netrpezliva,a nervozna☹((

aamonka
7. sep 2011

@manamani1 juuuj tak super, tesim sa s tebou 😀

manamani1
7. sep 2011

@adina7 idem rovno k lekarovi,testovat nebudem uz..

aamonka
7. sep 2011

@adina7 ja si dam test asi az ked to bude meskat...teda ak. moja spoluziacka tiez caka robila si 4, jeden vysiel pozitivny, tak uvidime

darinkazv
7. sep 2011

žienky, do tabuľky vpisujem tieto údaje. pokiaľ nemáte v pase, že kedy čakáte bábo, tak mne sa nechce vypočítavať TP, keď napíšete, že ste 4tt alebo 6tt 😉
NICK, VEK, PM, TP, TIP na pohlavie, MENÁ, a poprípade, čo už máte dieťatko alebo viac, tak aj MENÁ SÚRODENCOV 😉
napíšte mi tie, čo nie ste v tabuľke a chcete prosím do IP. nechce sa mi to tu stále sledovať 😉

manamani1
7. sep 2011

@darinkazv meno surodnca:Rebeka

darinkazv
7. sep 2011

@manamani1 😉 ok. je to tam

manamani1
7. sep 2011

@darinkazv inac vyssie hore si pisala,ze mas cas a ta to bavi robit 😅

manamani1
7. sep 2011

@darinkazv dakujem