Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@naty1987 si šikuľa, my sme mali tiež perfektnú tabuľku vo februárovkách 2010, mali sme založený spoločný e-mail, kde sme mali všetky spoločné heslo a tam bola k dispozícii tabuľka vo excely a bolo tam viac údajov na porovnanie, bolo tam čo si pamätám, meno, vek, bydlisko (len mesto), asi aj posledná MS, predpokladaný termín pôrodu, boli tam uvedené v stĺpcoch všetky tt tehotenstva , do ktorých sa vpisovali údaj - obvod pása, potom tam bolo meno a pohlavie dieťatka a najbližší termín kontroly, ktorý sa vždy aktualizoval...potom sa vytvorila ku koncu nová tabuľka, už pre mamičky, kde sa písal deň pôrodu, pohlavie, meno, váha adĺžka bábätka....bolo to super, mohli sme sa tak porovnávať teda pri tej tehu tabuľke....
meno.............vek...............pms..............tt...............pohlavie/ vybrate mena..............vitaminy
kesika...........31rokov....... 27.7.............. 7tt,.............dievča /....................................... Calibrum
nathali...........23rokov........26.7...............7tt.............dievca / Jakub,Elizabeth...........kyselina listova
annia.............27rokov........21.7...............7tt.............neviem / ......................................
darinkazv ......26rokov........9.7.................8tt..............chlapec/Filip, Karolínka, Adelka... Femibion 800
suzon78........32 rokov........4.8................5tt..............dievča/Lucia, Nela ?...................Calibrum
tinara23
castania
teleranka
frukoleyla.......28 rokov... 29.7............... 6tt............ neviem / .........................................
@manamani1 dodatocne gratulujem aj ja, teraz citam ze si si predsa len nasla svoje vytuzene II 🙂 😉 super mam radost
@darinkazv super sikulka pekna tabulka 😉
za chvilu odchadzam na gynekologiu, dufam, ze vsetko bude tak ako ma, aj ked neviem ci 5 tt nie je skoro na ultrazvuk...???? ale tak mi povedal dr. tak snad nebudem sklamana, pekny den vam prajem tehulky
Caute baby ako sa mate? Mate nejake priznaky? Kedy zacali?
no tak ja som bola dnes rano na gynekologii ako som pisala skoro rano, ze tam mam namierene, urobil mi hned usg, som v 5 tt a vraj je zatial vsetko v poriadku, ze sa nemam bat, babo je malicke, srdiecko este nebolo vraj je to este skoro, a do poradne mam ist /ak by neboli ziadne ine komplikacie/ az 5.10 a mam nasadeny duphaston na udrzanie tehotenstva nakolko som uz po potrate, musim mysliet pozitivne...bude dobre
dnes som bola 3-tia v poradi a z toho 3tia tehotna 🙂 a sestricka mi hovorila, ze vcera bolo 13 novych tehotnych 🙂
@darinkazv peknaaaa tabulka 🙂 hned sa na to lepsie pozera, len mne a kesike si vymenila pms ja mam 26.7 😀 ale to nevadiiii 🙂
@kepassa no tak supeeer ze je vsetko 🙂 a hlavne myslet pozitivne 😉 urcite bude vsetko ok 🙂
ja som este doma idem k dr. spolu s kamoskou ale baby toto bola noc ☹ vobec som sa nevyspala stale som bola hore bud som sa zobudila ze mi je zle-zaludok na vode ale nejak som to zajedla rohlikom alebo ze musim cikat boze som jak male decko 😝
@suzon78 ahojky. píšem len za seba, nech baby hodia svoj názor. 😉 pre mňa je to jednoduchšie takto cez IP, ako sledovať maily. takto baby pošlú údaje, ja to tam rýchlo nahodím, exportujem do jpg a je to. môže tam doplniť ešte to bydlisko a ešte stĺpec, do ktorého sa už potom bude vpisovať kedy sa nakoniec bábo narodilo a v koľkom tt sa narodilo, a aj jeho miery. len osobne, ja by som ten obvod pásu a tak tam nevpisovala. 😒 a aj tie termíny kontroly. každá to má v inom intervale, jedna menej, jedna viac a zas sa to nemusí každý týždeň obmieňať. hm? to je len môj postreh, tak nech sa ešte ostatné vyjadria 😉
@aly áno 🙂 tu je link. kukni a ak chceš, pošli mi údaje to IP 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/darinkazv/al...

@darinkazv TP neviem, doplnim buduci tyzden 😉 a mena su vo hviezdach 🙂