icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

suzon78
8. sep 2011

@darinkazv oki mne je to jedno, len som dala svoj postreh, nám sa to tak vtedy páčilo a vlastne podľa toho obvodu sme vedeli, že dieťatko napreduje a správne sa vyvíja a nestagnuje, ale tak sto ľudí sto chutí 🙂 ak sa Ti chce a máš čas, tak to je super, že to môžeš za nás všetky dopĺňať 🙂

aly
8. sep 2011

@darinkazv chcem vydržať ešte tie 2 týždne kým mi dr. potvrdí že je všekto ok potom sa dám do tabulky 🙂

darinkazv
8. sep 2011

@suzon78 som na PNke do konca septembra, tak sa to teraz v pohode dá. a keď budem chodiť do práce, robím na smeny, takže sa mi bude každý druhý deň dať tomu povenovať pár minúť 😉

darinkazv
8. sep 2011

@aly 😉 jasan 😉

aly
8. sep 2011

@darinkazv a čo si na PN? prečo? inak ja som chorá, riadna nádcha a upchaté dutiny, neviem čo si mám na to dať 😖

darinkazv
8. sep 2011

@aly PN som kvôli práci. dr. mi dá potvrdenie do práce až koncom septembra a bez toho ma v práci nemôžu preradiť. a keďže sme raz o bábo prišli, tak ja nechcem riskovať sa tam naťahovať a 9 hodín stáť na nohách bez možnosti čo i len na 5 minút sadnúť. takže dokým nemám papier a nemôžu ma preradiť, tak mi povedali, aby som ostala na PN. tak som 😉
moja ☹ a nemôžeš zavolať dr., nech ti niečo poradí, keď si tehotná a nemôžeš hocčo.

aly
8. sep 2011

inak ako je možné že niektoré z vás vedia či čakajú dievčatko alebo chlapca... či si to len myslíte? 😵

adina7
8. sep 2011

@aly ahoj Aly..noo mne to vyslo tak ze som si rano robila test a bola tam veelmi slabunka ciarka-viditelnaa len na poriadnom svetle a na druhy den som ten isty test kontrolovala a ta ciarka sa zvyraznila a zosilnela..tak som nechapala....no a dnes som si robila dig.test a ten ''dilino'' nefungoval ☹ A ako si na tom ty? Vidim ze sa snazite..uz sa podarili dve // Ci to tieto o ktorych pises boli teraz ci pri predoslom tehu?

aly
8. sep 2011

@adina7 mala by som byť 6tt+1 asi dnes, to sa mi stalo pred 2 tyzdnami, 🙂

adina7
8. sep 2011

☹ Baby pomoooc...mna asi slahne! Dnes rano som si nedckava robila dig.test a ten ''dilino''nefungoval. A to som v noci davala manzelovi po 3hodinach spanku paralen a uz vtedy sa mi chcelo cikat ale nesla som ze musim vydzat do rana aby bol hormon cim najvyssi a nakoniec toto...Ale hlavne je strasne divne ze toto tehotenstvo je presna kopia toho predosleho 😲 ....slaba ciarka-negativny test-nefungujuci test a v den ocakavanej mrchy nakoniec silna ciarka...na jednu stranku super ale dufam,ze to nebude presna kopia toho predchadzajuceho tehu,lebo to neskoncilo dobre ☹ Tak drzte paste!

adina7
8. sep 2011

@aly A ako u doktora...vsetko v poriadku? Inak gratulujeeem...dufam,ze aj aj budem takto o 2tyzdne pisat 😉

aly
8. sep 2011

@adina7 držíme a silno 🙂

aly
8. sep 2011

@adina7 vieš čo? ja som volala predvčerom ku dr a oni že príjdite o 2 týždne takže 22.9. ma môže dovtedy aj poraziť či je všetko ok, lebo minule tehu som mala MA ☹

adina7
8. sep 2011

☹ to je najhorsie to cakanie..a v ktorom tt si mala MA?A cistili ta? Ja v 7tt a ja som mala kyretaz pred 3mi mesiacmi...takze to mi prebehli len 2menstr.cykly a asi som znovu v tom..takze mam celkom strach ako to dopadne..ale treba mysliet pozitivne! 😉

adina7
8. sep 2011

@manamani1 Neboj to bude ok...ani mne tam nic nevidela ked som tam bola tak zavcasu... o tyzden to bude lepsie...babo bolo ale srdiecko bilo az na dalsi tyzden..a budes si este robit test?? Lebo mne vtedy doktorka povedala ze testy mozu byt aj falosne pozitivne...co mi velmi do hlavy neslo 😖

adina7
8. sep 2011

@aly prepac Aly ta neoznacena sprava pred touto bola pre teba..zabudla som doplnit tv meno 😉

suzon78
8. sep 2011

@darinkazv nezabudni na oddych, teraz ho veľmi potrebujeme 😉

aly
8. sep 2011

@adina7 ja som mala MA v 10tt a to som mala v novembri a bola som na kyrete, takže odvtedy už dosť dlhá doba prešla,

adina7
8. sep 2011

@aly Tak to je pekne dlha doba.A teraz sa vam chytilo hned na prvy krat? Lebo co ja viem tak po potrate je najvyssia pravdepodobnost otehotniet 🙂

aly
8. sep 2011

@adina7 ano to vraj je velmi pravdepodobne, ale my sme si dlho davali pozor, a teraz sa nam podarilo až na 3x skúšania

suzon78
8. sep 2011

@aly to pohlavie sme si mali určiť, len tak, čo si myslíme, že budeme mať, alebo na základe čínskeho kalendára, alebo podobných prognóz, ja som si to dala podľa čínskeho kalendára a sranda, že aj pri prvej dcére to tak vyšlo a nie len mne aj mojim známym, tak neviem či to je pravda, alebo len náhoda. Mne osobne je to jedno, čo to bude, hlavne nech je zdravučké, tešila by som sa rovnako na dievča ako aj na chlapca. x

kuk, pre zaujímavosť, tu Ti to samo vypočíta:
http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html

v prvej tabulke davas svoj datum narodenia, casova zona pre Slovensko je +1 a v druhom riadku davas datum, kedy si dieta splodila... a tiez zona +1, ak to bolo na Slovensku... potom uz len enter a napise ti to, ci to bude boy alebo girl a este aj v akom si lunarnom veku...

aly
8. sep 2011

@suzon78 tak vraj its a girl, takže to vyzerá na dievčatko aj podla čínskeho kalendára 🙂

tinara23
8. sep 2011

@suzon78 tak skúšala som : naše prvé podľa výpočtu malo byť chlapec a je dievča 🙂 a teraz mi vychádza chlapec, tak uvidíme 😉

suzon78
8. sep 2011

@aly tak sa nechame teda prekvapiť, či nám to naozaj vyjde 😉

suzon78
8. sep 2011

tak uvidíme ...

aly
8. sep 2011

@suzon78 sranda a pri prvom mi vyšiel chlapec, takže u mna to funguje 🙂

tinara23
8. sep 2011

@suzon78 no dala som si môj dátum narodenia a dátum splodenia dieťaťa.

suzon78
8. sep 2011

@tinara23 ano ano , potom so si to uvedomila, lebo pri druhom čo som si pozerala sa uvádza vek v čase splodenia.... 😉

aly
8. sep 2011

mne aj v čínskom vyšlo pri prvom babetku chlapec a teraz dievča a aj pri tejto metode čo ste tu dali link tak tak isto 🙂

tinara23
8. sep 2011

@suzon78 ale tak moja dcéra je odmalička ako chlapec, takže možno si to tam hore niekto na poslednú chvílu rozmyslel 🙂