Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@adina7 @manamani1 Ahojte baby, obcas si precitam toto forum a nechcem Vas strasit, ale tehu testy by sa nemali interpretovat po urcitej dobe - ta je vacsinou 10 min.... tie testy su dost zakerne a po tejto dobe oxiduju a preto sa tam potom zobrazuju 2 ciarky. Vysledok je naozaj zavazny len do tej doby 10 min, niektore dokonca len 5 min... Najlepsie je si ich robit hned z prveho ranneho mocu ... z toho co som o testoch zistila tak velmi presne su tie Mamatesty 10 co tu uz bolo spominane. Drzim Vam palceky, aby sa Vase tehu potvrdilo!!! 🙂 😉 🙂
@manamani1 Ked si bola u Dr.nezobral ti krv na HCG? Daj si ju zobrat a budes na 100%vediet na com si ...
@tinara23 toto je ten kalendár, ale ten prvý link čo som dala je jednoduchší, lebo tam nemusíš počítať svoj lunárny vek, v princípe by však mal výsledok pri obidvoch vyjsť rovnako...
@darinkazv 😀 😀 😀 no manžel sa isto poteší, chlapi asi vždy snívajú aj o chlapčekovi. Môj muž, keď som mu prvý krát povedala, že to bude baba, tak sa samo tešil, ale videla som na ňom, že chlapec by ho viac potešil, mne to bolo fakt jedno, no a teraz má čo robiť pri Timke, lebo ju máme za troch chlapcov 😀
@suzon78 tak môj chcel prvú dcéru. lebo v rodine samí chlapci. tak že nech je hýčkaná, keď je už toľká v poradí 😀 ale teraz zapísal, že radšej keby chlapec, lebo mať 3 baby doma, tak si to hodí 😀 ale tak jasné, že zo srandy. radšej by teraz už chlapca. však ja už pomocníčku mám, tak aj on chce pomocníka 😀 naša je tiež za 3 chlapcov. ale nedá sa to porovnať. dievčatká sú predsa len také jemnejšie. proste je to iné. 🙂
baby kedy to oznamite v praci?
@darinkazv
@suzon78 určite budem mať nutkanie, ale dúfam, že to vydržím.
@jaja018 našťastie nemusím riešiť, keďže som na rodičovskej dovolenke 😀, takže len donesiem papier o nástupe na ďalšiu materskú. Ale pri prvom som oznámila, keď som bola cca v 9tt, lebo som mala ísť na služobku a už vtedy mi bývalo hrozne zle 😖. Závisí od toho, akú máš prácu.
@katie233 ja som to povedala trošku skôr pri prvej dcérke, lebo už na začiatku tehu som začala špiniť a potom som musela ísť do nemocnice a vlastne už od 10tt som ostalala doma na rizikovom a musela som len ležať, dúfam, že toto tehu bude v pohode, predsa len malá je dosť naviazaná na mňa a neviem si predstaviť, že by som išla do nemocky ☹ Ja som tiež na materskej, no šéfka ma si čaká skôr, isto nečakala, že hneď vhupnem do ďaľšej materskej, ale budem jej to musieť oznámiť, tiež počkám asi do druhého mesiaca, keď to budem mať aj od dr. potvrdené a budem mať za sebou aj biometriu.
@jaja018 Inak by som to povedala v práci tiež okolo 8-9 tt
@suzon78 i keď ľudia sú rôzni a poznala som aj ja rôzne kolegyne a nepríjemné šéfky v predošlej práci a často to mladým ženám neuľahčili, tak to povedz trošku neskôr, keď už bude bruško znať, aby si nemala zbytočné stresy, ak je nepríjemná, ale kto vie, možno zbytočne máš stres a zoberie to úplne v pohode...
@darinkazv @suzon78
@tinara23
@aly
ahojte kocky, vela ste tu toho od vecra popisali 🙂))
ale ze aka metoda zistovania pohlavia?
ja s avam doplnim do tej tabulky, co urobila naty... @darinkazv , nejde mi otvorit tabulka, co si urobila ty...
ale ako viem vyratat pohlavie babatka? to by ma zaujim,alo velice 🙂)
alebo viete mi to vyratat vy? co potrebujete vediet? 🙂
@teleranka neviem, kde je problém, lebo babám to tu zatiaľ pootváralo. aj mne to pekne dá kliknúť 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/darinkazv/al...
ale zase na druhej strane ako tehotná si v ochrannej dobe a nemôže Ti dať výpoveď ,ak máš na dobu neurčitú. Pri zmluve na dobu určitú Ti v čase jej trvania, tak isto nemôže dať výpoveď, až keď Ti uplynie dohodnutý dátum skončenia zmluvy. Pri skúšobnej dobe však ochranná lehota neplatí, môže Ti dať výpoveď bez udania dôvodu ako inému zamestnancovi...len pozor ochranná lehota Ti plynie odo ďňa kedy si zamestnávateľa písomne informovala, že si tehotná a dodala aj lekárske potvrdenie...

@suzon78
@tinara23
@aly aj mne furt chlapec vychádza. aj v čínskej tabuľke aj na tom linku, čo pridala suzon78. aj na jednej stránke tou jonášovou metódou vychádza chlapec. skúsila som to aj spätne, či mi to vyjde na moju princezničku a vyšlo. ja by som osobne radšej znovu dievčatko, ale tak aj z chlapčeka sa budem tešiť. len nech sú bábätká zdravučké. pusinky malinké 🙂