icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

manamani1
8. sep 2011

@kaekole nie,nic, v ktorom tyzdni si sla prvykrat?a potom kolko na to si sla?

kaekole
8. sep 2011

poslednu menzes som mala 3.8. Prvy krat na sone som bola 2.9 a nevidel nic a druhý krat som bola tuto stredu 7.9 a už videl taku bublinku ciernu, tvar fazulka a v tom taky malý zarodok. cele to malo 3,5 mm. a idem zas na dalsie sono 16.9.
a bral ti krv, že ake mas hCG?

geenna
8. sep 2011

Cawte,
pridavam sa k vam, dnes mi brali krv a vyslo cca 3-4tt. Poslednu MS 11.8. Takze prajem aj vam krasne tehulkovanie.

kisasonka83
8. sep 2011

@lubica69 ahoj toho clexanu sa neboj je to injekcia do podkozia na riedenie krvi ,aplikacia neboli nie je zlozita a obcas sa moze urobit modrina ale to je tak vsetko.Pichala som to dlhe roky pacientom na oddeleni a najviac sa toho obaval samozrejme chlap 🙂 🙂

kisasonka83
8. sep 2011

ahojte poslednu MS som mala 30.7. test mi vysiel pozitivny hned 3 den po vynechani menstruacie,bude tam uz nieco vidno?alebo mam pockat do dalsieho tyzdna?

kepassa
9. sep 2011

a zas skoro rano hore...samozrejme mi trebalo cikat a uz som nezaspala a teraz ma krasne napina, musim sa trosku postazovat ☹ tak som nechala moju zenu malu este dospat a snazim sa to predychat ale hoci som doteraz nezvracala tak dnes mam z toho silne pocity, ze sa tak stane...
a to mam mat dnes este zapis v skole, to bude tazky den

katie233
9. sep 2011

Dobré ránko 🙂
ešte asi všetky sladko spíte 😀. Naše dieťa dnes buntošilo od pol 6, takže veľmi skorý budíček a teraz už zase sladučko spinká. Nádcha mu vôbec neprechádza, do toho začal aj kašľať, takže máme o "zábavu" postarané. A najhoršie na tom je, že čosi už lezie aj na mňa. Liter čaju už je vo mne, idem spraviť ďalší a zaľahnúť, kým mám čas. Pekný deň všetkým.

katie233
9. sep 2011

@kisasonka83 ja by som počkala do budúceho týždňa, ale zavolaj dr. 😉

raa2
9. sep 2011

@kisasonka83 ja by som tiez pockala, ja cakam az do konca septembra 🙂 . poslednu MS som mala 27.7.

lubica69
9. sep 2011

Ahojte dievčatá
@kepassa moja tak teba chytili takéto nevoľnosti? 😢 Prajem nech čo najskôr prejdú
@katie233 Lukáškovi prajeme čo najskoršie uzdravenie
@kisasonka83 ja som šla najprv len na krv na potvrdenie Na sone nebolo nič tak to idem až 19.9 Ale potvrdené z krvičky som chcela mať Tak skús zavolať a opýtať sa Inak mne vysvetlili,že je to skôr výživa pre bábo lebo na riedenie krvi už beriem ten anophyrin 😕 Juj a keby mal mne kto pichať Nejaká šikulka s praxou ako TY 😀 Jej a pozerám,že máš mesačného synčeka doma 🙂

raa2
9. sep 2011

@katie233 aj my sme hore od 620, ale maly vstal o 7 🙂

jaja018
9. sep 2011

@darinkazv ja sa len bojim aby sa nic nestalo 😒 🙂

raa2
9. sep 2011

@jaja018 co si tym pomozes ze sa budes bat? treeba mysliet pozitivne ze vsetko bude v poriadku a nemysliet na zle veci!!!

jaja018
9. sep 2011

@raa2 snazim sa 😉 ale tak viem ze zatial je vsetko v poriadku

naty1987
9. sep 2011

@monula535 no ano nam uz bolo vidno srdiecko videla si ze sa tam nieco hybe a to bolo ono 🙂 nie ste divny niekedy byva srdiecko neskor moja kamoska ho mala az v 8tt tak bud v klude 🙂
a 2,44mm meria plod a nie cely gest. vak nasa mala prdelka 🙂
@suzon78 joj aj mna to bavi citat v tych kalkulackach aspon uz viem ze co mimi ma a na com sa prave pracuje 🙂
@manamani1 a krv ti nebral?? ale vydrz tak tyzden a uvidis ze mi tam bude 🙂

frukoleyla
9. sep 2011

@katie233
@raa2 my sme tiez hore od 6 😉 ja som lezala este v posteli a muz isiel do obchodu a spravil nam ranajky 😀 😀 teda skor sebe a drobcovi, kedze mne je kazde rano dost zle 😒

lubica69
9. sep 2011

@jaja018 presne tak Treba myslieť pozitívne

naty1987
9. sep 2011

ja som sa konecne vyspala sice som bola zase v noci hore co mi bolo zle a zase som to zajedla bagetkou 🙂

tinara23
9. sep 2011

ahojte dievčatá,
čítam, že poniektorým Vám už je zle, ja som strašne zvedavá, či na mňa prídu nevoľnosti, lebo pri dcére som ani riadne nevedela, že som tehotná (no ale to bolo pred 18 rokmi 😀 ), ale zatiaľ mi je dobre 🙂
@kisasonka83 ja som mala poslednú ms 8.8., tiež som bola na krvi a aj sone, krvička potvrdená, ale sonom ešte nič nebolo vidieť, idem v pondelok, to by malo byť videiť už vačok.
@jaja018 treba myslieť pozitívne, ja sa tiež bojím, predsa len nie som už mladica, ale snažím sa nemyslieť na nič zlé 🙂

jaja018
9. sep 2011

@tinara23 ja viem ze treba mysliet pozitivne a neprivolavat nic zle. Len sa bojim. myslim si ze je to normale a kazda buduca mamicka sa boji o svoje babetko

jaja018
9. sep 2011

@naty1987 od ktorohe tyzdna ti byva zle?

tinara23
9. sep 2011

@jaja018 jasne v podvedomí máme určite každá strach, aby bolo všetko v poriadku, ale netreba si pripúšťať, že niečo v poriadku nie je 🙂 neboj všetko bude dobré 🙂

jaja018
9. sep 2011

musi byt vsetko dobre 🙂 🙂 🙂

manamani1
9. sep 2011

@naty1987 nie,nebral,vraj buduci tyzden,veeeeeeeeeeeeeeeelmi ma boli podbrusko☹((((((

naty1987
9. sep 2011

@jaja018 byva mi zle ale vedsinou nad ranom okolo 3-rano alebo tak no mna len napina ale nevraciam a ked si dam rychlo nieco staci rohlik bagetka a je to ok 🙂
aj ja som sa bala hlavne toho ze ked som sla na utz ze tam nic nebude ale ano nesmies si ti pripustat a vsetko bude ok uvidis 🙂
@manamani1 a brusko ta boli ako na ms? ci ako?? pekne oddychuj a vydrz to cakanie uvidis ze vsetko bude ok 🙂 drzim silno palceky

monula535
9. sep 2011

@naty1987 tak potom je to ok, 19.9. uz snad bude srdiecko buchat ako dive 😀 tebe uz byva zle? Ja som zatial stale hrozne hladnaaa 😀

naty1987
9. sep 2011

@monula535 hej byva ale len ma napina a musim to zajest ale po chvilke je to uz ok 🙂 no hladla som ani neni lebo stale nieco zobkam ale ked sa zabudnem fuuu to by som zjedla aj slona 😀
uvidis ze uz srdiecko bude 🙂

kepassa
9. sep 2011

@lubica69 no ano 😒 uz som aj zvracala rano o 7.30 ale vedela som, ze budem pretoze od rana som nevedela spat...nejako, ale nevadi prezijem len nech je zdrave a nech ho mam 🙂

monula535
9. sep 2011

@naty1987 to mas dobre ze zobkas mne nic nechuti a potom si nadavam ked mi je zle od hladu 😀 uz si to aj niekomu oznamila? U nas to uz vedia asi vsetci bo moj oco sa vsade chvali ze bude dedo 😀 som s tym najprv nesuhlsila ale uz sa ho nedalo pocuvat 😀

manamani1
9. sep 2011

@naty1987 dakujem,nie ako na ms,take neviem ake bolesti,zvlastne,skor ako pri prechladnuti,..