Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@teleranka a preco chudnes? nechuti ti jest? alebo ti je zle? ja som pri prvom tiez zo zaciatku vobec nepriberala. prve tri mesiace som klamala MUDr o vahe, lebo som nepribrala ani gram. teraz mi tiez velmi nechuti jest. radia, ze treba jest 5x denne mensie porcie. ja si dam namiesto toho radsej ovocie. to mi chuti
@arieska ty sa máš, to je už chlapisko a teraz Ti bude aj určite dobrý pomocník....inak aj Timka začína viac chápať, keď urobí bordel a vyhádže mi hrnce v kuchyni, tak jej poviem, aby to pekne upratala a ona normálne počúvne, samozrejme potom chválou neštetrím 😀 tak sa tomu teší , že mi urobí radosť...
baby, už ste niektora na sone videli aj odozvy srdca?
@zuzka_zilina ahoj,na sone,ci ultrazvuku lekar este nic nevidel???ako keby si ani tehotna nebola?
@kisasonka83 ahoj,tehotna si?ako si na to prisla?kedy si mala naposledy menstruaciu?
@manamani1 ano,na sone nič nevidel,vraj to je ešte skoro.. vám tam už bábo videl? ale v krvi som práveže mala HCG vysoku,ani menštruaciu uz nemam 7 týždnov
@jaja018 Fakt mam už zvačšene bruško,akoby opuchnute,ved tiež sa mi to zda moc skoro.. zatial iba krv,a sono,sliznica ze je 18 mm
@kisasonka83 Ahoj,mne brali krv na určenie tehotnosti,tebe nie?a ako inak to zistia?? 😉 ja idem na sono 13.9,asi uz bude niečo vidiet,som zvedava 😅
@chirabell Ahoj,ja chcem ist tiez na malu turičku na 4 dni,a tiez sa bojim,ci to zvladnem,tiež som po MA,pred rokom 😢 ale po prahe sa hadam tolko nenachodis,budeš musiet oddychovat,aby si sa moc nepresilila,a večer na nejaku kulturu treba zaliezt.Lekar ti nedal lieky-utrogestan? mne ano.. a fest sa mi po nich da spaat. poobede hlavne 😉
@arieska Baby,ja ked som bola pred rokom tehotna,tiez som chudla,lekar povedal ze to niekedy byva,vraj to je v poriadku..a tlak som mala hrozne nizky
@manamani1 ahoj poslednu menstruaciu som mala 30.7. test mi vysiel pozitivny hned 4den po vynechani MS a priznaky som vlastne ani nemala len som mala a mam strasnu chut na kavu🙂 neviem sa jej nabazit a bolesti v krizi to som mala aj ked som cakala Daniela v stredu idem na sono a krv mi ani nebral tak uvidime
@zuzka_zilina ahoj nebrali mi krv mozno po sone,neviem zatial vravel ze urobime v stredu sono ze uz by tam malo byt nieco vidno.
@kisasonka83 Ty už maš 2 detičky,a čakáš tretie? super 🙂 a kávu piješ? lebo mne 1 moja mudra kamaratka uplne zakazala pit kavu,v prvom trimestri,ze to je hrozne nebezpečne,tak neviem,tak mam chut spať -no bez kavy .. 😵 a všeta som si dala asi 2 dc piva,snad to malemu nič neurobi 😒 a ked som este nevedela ze som tehotna,mala som 2 alkoholicke drinky,hadam to krpca nepoznači?? 😖
@zuzka_zilina neboj urcite to dorbca nepoznaci,my sme sa vo stvrtok vratili z dovolenky a tiez som nevedela,ze sme tam vobec v trojke boli 😵 😵 😵 😵 😵 a tiez boli aj nejake alkoholicke kokteily miesane a dokonca aj cigu som mala 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 ,ale myslim,ze babatko este aj tak na mna napojene nebolo tak by mu to nemalo ublizit 😉 😉 😉 😉 😉 .
Inak dievcata dnes mi palicka zosilnela 😵 😵 😵 😵 Chcela by som radu,ze co je najzdravsie teraz pit 😅 😅 😅 Ako viem,ze cista voda ale este nieco,napriklad nevadi ked si do tej cistej vody odstavujem citron???To mi akosi zacalo hrozne chutit a len pijem od rana do vecera 😅 😅 😅 😅
@zuzka_zilina a kedy bola posledna menstruacia?v ktorom si tyzdni?
@manamani1 poslednu menštr.som mala 30.7,takze to som v 7 tt asi?
ako si mam vypocitat,ze v ktorom som tt ked som mavala menstruaciu tak od 30teho do 35 DC???? 😕 😕 😕
@cipsinka 😀 😀 no ja som mohla tušit ze budem tehotna,ale neverila som tomu moc,ze budem,a zas sa neda uplne obmedzovat tak dlho,ked chcel človek babatko par rokov.. 😝 Voda je vraj najlepšia na pitie,podla mna aj citron je ok 😉 inak su v lekarni aj čaje pre tehotne,tie sa mozu pit 2 x denne,a aj ovocne 100% štavy ze su fajn mnam 🙂
@zuzka_zilina dakujem pekne za to pitie 😉 😉 😉 dnes alebo zajtra nabehnem na dzusy 😉 😉 😉 No my sme na babatku zacali pracovat od jula,cize dost skoro sa uchytilo 😵 😵 😵 😵 😵 Len dufam,ze bude vsetko ok lebo pred rokom a pol som potratila ale bolo to v uplnych zaciatkoch to,ze som tehotna som vedela len dva dni 😢 😢 😢 😢
@zuzka_zilina ano mam 2deticky 🙂 daniel sa mi narodil den pred mojimi narodeninami a teraz mam termin na priatelove narodeniny 🙂 jedno je julove,jedno junove a ked sa podari tak bude aj majove .kavu pijem 2denne pila som ju tak aj pri predchadzajucich tehotenstvach a vsetko bolo ok.Ten alkohol v malych dvkach nevadi ved kolko mamiciek si nieco da a ani netusi ze su tehotne
@cipsinka Ja som potratila pred rokom,v 10 tt,hrozny pocit.. no čo ti budem vravieť 😢 ale to sa vám teraz ozaj pekne podarilo,to gratulujem.My sa snažíme uz dlhsie,no muž má zlé výsledky,tak sme aj do centra asist.reprodukcie začali chodit,a zadarilo sa jupii 😀 ozaj tie dzusy,asi multivitamin nie je dobry,lebo v tehotenstve sa mame uplne vitaminu A,aby ho teda nebolo nejako nadbytok,zo stravy ok,ale ak vypijes 3 litre multivitaminoveho dzusu,to asi tiez nebude moc zdrave 😎 vraj najlepsie je "všetko s mierou" 😉
@kisasonka83 To je mile ako vam to vychadza s tymi narodeninami 🙂 nám by toto malo vyjst pred mojimi narodeninami v maji,parada,budeme spolu oslavovat 😀 ten alkohol je hádam ok,vraj sa moze aj 1 dc vína za týzden,ale človek sa fakt bojí,teda ja sa bojím dost.. aj tej kávy,ale tiez si myslím,ze by to nemal byt taký hrozný strašiak.A ty si živým dokazom,ked uz máš 2 zdravé detičky 🙂

@suzon78 Hej, aj naša keď v noci príde, tak kope hlava-nehlava (resp. brucho-nebrucho). Je mi ľúto, že ju nemôžem tak postískať 🙂 Ale určite si nejakú cestu nájdem. Nedá mi to. Ten schodík je dobrý nápad. Aj som uvažovala, že bude jedávať pri detskom stolíku, aby som ju do stoličky nemusela dvíhať. Určite si to treba uľahčiť a robiť všetko pomalšie. Nezadýchať sa. A poriadok? Počká 🙂