Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@kisasonka83
@zuzka_zilina dievcata ako zistim v ktorom som tt ked som mala cyklus od 30 az 35 DC??? 😕 😕 😕 😕
@kisasonka83 No,pred rokom prve,ale v 10 tt som o nho prišla 😢 😢 takze teraz prve,ktore sa narodi zdravučke 🙂
@cipsinka Ja neviem,ja to pocitam od prveho dna poslednej menstruacie,ale neviem či to počitam správne 😝 dlzku cyklu do toho ani nejako nezapocitavam..
@zuzka_zilina no ja som si to tiez tak pocitala lebo na nete som nasla taku kalkulacku a terim mi vysiel na 17.maja 😵 😵 😵 😵 😀 😀 😀 😀
@cipsinka mne vyšiel termín na 6.5 😉 ty si este asi nebola u lekára? ty len stále test ocikavaš? 😀 😀
@zuzka_zilina nie nebola som u lekara pojdem az koncom septembra a zatial som len dva testy ocikala a viac neplanujem 😉 😉 😉 😉
@cipsinka Az koncom septembra? uf to ja by som asi nevydrzala.. nech sa radsej pozrie či to je ok,či nehrozi mimomaternicove,ale snad všetko ok 😉
@zuzka_zilina a nevidim vyznam hned utekat k DR.ved len vcera som zistila,ze som tehu,takze neviem kedy som mala ist k DR. 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀 a co by tam doktor asi videl???Podla mna este nic pockam si este tri tyzdne nech uz vidno aj srdiecko 😉 😉 😉
@zuzka_zilina ja som momentalne v Dubline a tu to moc neriesia,tu sa ide prvykrat k Dr.az v 13.tt ale ja pojdem do sukromneho gyncentra ale ozaj mi pride zbytocne hned tam v pondelok utekat 😉 😉 😉 😉 Ked uz za to zacvakam nech aspon srdiecko vidime,co teraz urcite este neuvidime 😉 😉 😉
@cipsinka No jasne,ved v pohode 😉 to len ja by som sa bala,mne od začiatku tehot.dali lieky na udrzanie,ale ty si asi z tych štastnejšich 🙂 ale ved mas aj pravdu,ciastocne,nič tam nie je vidno na začiatku,tak načo hm 😝
@zuzka_zilina ale keby som bola doma ver tomu,ze v pondelok by som k mojej Dr.urcite sla 😵 😵 😵 😵 Domov odlietame koncom oktobra,zaciatkom novembra tak uz budem mat dusu na poradecku ked budem pod dohladom mojej skvelej doktorky 😉 😉 😉
@cipsinka Ved to 😉 takze rodit budes v SR? ja mám tiez skvelého lekára,teda dost drahého,ale moc sa stará,má aj vela prístrojov,takze nic nezanedbá,to je super 🙂
@zuzka_zilina ano,ano uz ideme nastalo na Slovensko,aj ja mam gynekologicku v gyncentre a tiez ma vsetky sona a vsetko co potrebuje,tak je super,ze ma nikde nebude posielat a aj 3D mi ona spravi 😉 😉 😉 😉 Ale na to si este pockame 🙂
@cipsinka to 3D sa robi az neskor,v 4 mesiaci,nie? no neviem či to má aj moj gynekolog,alebo sa chodí do MT.. ale to je uz fuk 🙂 hlavne nech to rastie do zdravia a krasy však 😀
babenky,je mozne ze clearblue test je negativny?????????nie je tam ta druha ciara modra,ale siva!!!!!!!
@zuzka_zilina takna sone v 7tt este nic nevidel,ale krv ti bral,a tam to bolo pozitivne?aj testy?
@zuzka_zilina ano,ano to sa robi omnoho neskor,preto som pisala,ze mame este cas 😉 😉 😉 😉 😉
@manamani1 áno,v krvi 1330 hcg,a sliznica 18 mm,vraj ok 🙂 ale ine testy mi nerobil.tebe áno?
@kesika Jedna čiarka by tam mala byt vzdy,vtedy je test urobeny spravne, 2 čiarky= pozitivny,teda ja som mala vzdy také testy,ze 1 čiarka bola vzdy
@cipsinka času a času 😀
@zuzka_zilina Zle som to napísla. Samozrejme, že tam jedna čiarka je. Myslela som, že ak je tá druhá šedá, tak tam je a tým pádom je test pozitívny. Negatívny by bol, ak by tam tá druhá nebola vôbec.
@zuzka_zilina nie,ale tehotensky test si nerobila?
@zuzka_zilina si v 4tom tyzdnei, a bolo uz vidno nieco na sone?
@manamani1 mne sa tiez zda hrozne skoro ist v 4tt ku gynekologovi,naco hned drazdit ja pojdem tak v 7tt to uz bude aj srdiecko a aj drobcek vacsi 😉 😉 😉 😵 😵 😵 😵 Ty uz si bola u Dr.???Ale fakt ako som pisala,ze keby som bola na Slovensku mozno uz klusem aj ja v pondelok ku dr.ale asi by som sa tam len zbytocne prehnala 😉 😉 😉 😉

@zuzka_zilina to ano 🙂 ty ckas prve babo?