Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
inak uz som zistila v ktorom tt som celkom fajn stranka na vypocet sa tam pytali aj aku dlzku cyklu mam takze teraz by to malo byt relativne presnejsie a termin je 22.maja 😉 😉 😉
@manamani1 nie,na sone nie,teraz v utorok mozno nieco uvidia
@manamani1 no veru aj ja som netrpezliva a myslim si,ze kazda tehulka v zaciatkoch sa nevie dockat prvej navstevy u Dr.nech jej potvrdi,ze je vsetko OK ale kazdy gynekolog Ti povie,ze netreba sa hned plasit ked zistis,ze si tehu a na druhy den utekat k Dr.samozrejme ak zena nema nejake problemy alebo nemala v minulosti 🙂
@zuzka_zilina v ktorom presne týždni si mala hCG tých 1350? kedy si mala poslednu ms?
@kaekole poslednu menštr.som mala 30.7,teraz som v 7 tt..? asi. a ty si mala aku vysoku hladinu hcg? na sone ste uz embryo videli?
ja som mala v4tt a 6 dni 2500 hCG. a na sone som videla male v 5 tt a 1 den. A teraz v piatok idem na sono , snad bdue už aj srdiecko pocut, to budem 6 ttt a 3 dni.
@zuzka_zilina http://tehotenstvo.academy.sk/index.php
vyrataj si to cez tehotesnsku kalkulacku, ešte si len v 6tt.
@cipsinka ja som volala svojmu dr. a pripomenula sa mu s tym, ze som uz po potrate a ten povedal, ze ma neobjednava ale mam prist o dva dni /kedze som skor nemohla ani/ a ze sa porozpravame a on sam mi spravil sono s tym, ze mi nasadil duphaston na udrzanie tehotenstva a som rada, ze som necakala do 7 tt ale je ine ja ho mam 4 zastavky od sidliska 🙂
@zuzka_zilina tak drzim palce aby vsetko dobre dopadlo a dockala si sa vytuzeneho dietatka
@zuzka_zilina ono u kazdeho je hodnota hcg ina niekto ma 1350 ako ty a niekto moze mat v stejnu dobu aj 2500 vsetko je normalne s danielom som bola na sone v 6tt a srdiecko este nebolo prisla som o 2tyzdne a uz si veselo bilo 🙂 na dalsom sone uz urcite bude bit neboj
ja keď som čakala malinkú a volala som dokimu, tak mi povedal že mám prísť až v nejakom 9tom týždni. že skôr je to zbytočné, ale že ak nemám čo robiť tak že môžem prísť aj skôr. ale tak išla som až v tom 9tom. 🙂
@manamani1 Nebojkaj a mysli pozitivne 😉 ...ja tiez stale cakam na mrchu a ta stale nikde.Sice je to len druhy den co meska ale popravde sa veelmi bojim si spravit dalsi test, ked jediny co mi vysiel pozitivny bol pred 4mi dnami a potom dalsie dva negativne 😖 ..ale zajtra sa asi odvazim a supnem rano na to..ale stale si hovorim tak co...ked nie teraz tak nabuduce..aj ked vo vnutri viem ze ma to bude strasne mrziet...ale svet sa preto predsa nezruti 😎 ..a myslim ze ten tvoj test bol pozitivny..nezalezi na farbe ciarocky ale hlavne ze tam je...tak hlavu hore a usmev 😉 Drzim paste! 😉
Su testy Dr.MAX spolahlive?
@manamani1 ahoj ja som si ho robila 2den po vynechani menstruacie a objavila sa mi tam slaba druha ciarka a o den neskor uz bola silnejsia,pytala som sa lekarnicky a vravela ze su stejne ako ine testy a omnoho lacnejsie,akurat si teraz nespomeniem jaku maju citlivost na hcg
@manamani1 no moze byt,viem ze jedna mamina pisala ze mala pozitivne testy,potom si nejako o niekolko dni robila test a bol negativny a do dvoch dni dostala menstruaciu,ale nehovorim ze to je aj tvoj pripad,drzim palecky aby to dobre dopadlo a neskusala si si urobit este nejaky iny test?
Kedy oznamite tehotenstvo rodine? (babky, tety, atd...)
ahojte, vidim, ze ste tu aj nove, aj viacnasobne - chcem sa spytat za sestru
8 rokov sa snazili o babatko. teraz, ked uz ani nedufali, tak zrazu jej meskal menzes a vysiel jej pozitivny test. utekala k dr., ale ta bola nejaka zdrzanliva a hoci tam cosi asi bolo vidiet, tak ze este jej nebude gratulovat, ze ma dojst o tyzden, ze srdiecko nepocuje.... Tak sestra bola sklamana...
Mne pri malom doktorka blahozela, ked som bola v 5tt a to videla este len gestacny vacok, srdiecko tiez este nebolo vobec pocut.
myslite, ze by to mohlo byt OK? ze niektore doktorky su taketo opatrne? viem,ze teraz je vela potratov a ze hocikedy sa cosi moze stat. ale tak by som to sestre priala...
@naty1987 Ahojky, ja som z apriloviek, ale skocila som k vam pocitat 😉 a pripadne vam poradit 😀 Ja som to spravila presne tak,ako chces ty>prvu navstevu Dr. som nechala na 6tt. Bolo to dlheee cakanie, ale vyplatilo sa, lebo malis me aj srdiecko malinke blikajuce. Je to podla mna lepsie, ako keby utela, hned, zoberu mi len krv na sone max daka machulka ako naznak gastacneho vaku...a aj tak musis ist o par tyzdnov znovu.
Ved v dnesnej dobe nam miesto krvi posluzia tehu testy na potvrdenie, no nie? 😎

@kesika nemala som este krvne testy, a na sone nebolo nic vidno este tak ma v piatok poslal domov,vraj mam prist o tyzden☹