icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

adina7
11. sep 2011

@manamani1 mojka ja som sa dnes rano zobudila na uplnu tehotensku nocnu moru a tak som vstala a urobila si test a presne ako som predpokladala tak bol negativny 😢 ...ja tiez neviem co sa deje ked po pozitivnom teraz negativne...a to mi uz 3dni meskaju kramy ☹ Premyslala som ci to nemoze mat nieco spolocne s tym ze mam chronicky zapal mocaku a posledne dni sa mi to nejako zhorsuje ☹ Nemas aj ty nejake zdravotne problemy ktore by ti mohli oneskorit menzes? A ak to nebude to tak potom nechcem mysliet na najhorsie...neviem ako si mam vysvetlit vsetky tie priznaky a pozitivny test ☹

urma
11. sep 2011

@elfi1 podla mna je to dobry postup lekarky, pokial je vidiet len gasacny vacok a plod este nie...ved su aj take tehu, ze bez plodiku, takze vlastne nic 😠 Tak len nechcela vyvolavat falosnu nadej u sestry. Preto som ja zastancom neutekat hned k Dr. Viem si to predstavit, tu neistotu a takto ju Dr. len zbytocne poplasila...ale tiez jej to mohla povedat tak, ze proste prisla skoro...

tinara23
11. sep 2011

@elfi1 no ja som bola u doktora v deň meškajúcej ms 29DC, zobrali mi krv na hcg to bolo 1131, ale na sone tiež ešte nič nevideli, ani vačok, nič. Tiež řeagoval veľmi neisto (ale to ešte nevedel hcg) idem teraz v pondelok tak dúfam, že už niečo bude viedieť.

kesika
11. sep 2011

Ahojte, mne je dnes teda brutus humus. Len čakám, kedy sa pozvraciam 😝 Myslím, že to predsalen bude chlapec, lebo mám chuť segedin a podobné veci, čo som pri malej teda nemala 😀

zuzka_zilina
11. sep 2011

@kisasonka83 Dik moc za ukludnenie 🙂 tiez dufame ze bude všetko ok,v utorok ideme na sono,tak uz tam hádam niečo uvidia 🙂 ved sa potom ozvem čo nove

kisasonka83
11. sep 2011

@zuzka_zilina drzim palce a daj vediet ako to dopadlo,ale srdiecko tam urco bude 🙂

cipsinka
11. sep 2011

@urma dik za potvrdenie,ze moje konanie je spravne 😉 😉 😉 😵 😵 😵 😵 Myslim tym ist k dr. okolo 6-7tt 😉 😉 😉 😉

cipsinka
11. sep 2011

baby vidim,ze akosi vam tu uz zle byva,mne zatial este nic,klop,klop,klop 😀 😀 😀 ale ono sa to dostavi tak za dva-tri tyzdne 😅 😅 😅 😅 😝 😝 😝 😝 😝 😝

zuzka_zilina
11. sep 2011

@cipsinka ani mne nie je vôbec,zle,a nieže by mi to chýbalo 😝

zuzka_zilina
11. sep 2011

@kisasonka83 super,teším sa,moc,potom urcite napíšem 🙂

aamonka
11. sep 2011

@adina7 hojky hoj...no vcera mi MM povedal, aby som si spravila test...a mohla som si ho usetrit, bo kamoska dosla 😠 nuz ale nezufame, snazime sa dalej 🙂

manamani1
11. sep 2011

@adina7 fakt neviem,uz ma to stve,skusim napisat do poradne,ze co mi odpisu🙂))

darinkazv
11. sep 2011

ahojte, ozývam sa trochu neskôr, ale posledné dni mi je nenormálne zle. nič nevládzem. tie, čo ste písali, ste už pridané do súkromky a preistotu ešte raz dávam link

😉

manamani1
11. sep 2011

@adina7 toto je odpoved z poradne: test v prvom, rade ma význam robit najskor /!/ 21 dní po možnej koncepcii.....slabá 2. čiarka je negatívny vysledok... zrejme nie ste tehotná sono najskor o 10 dní....

jaja018
11. sep 2011

Baby platili ste za sono?

jaja018
11. sep 2011

@manamani1 kam do poradne si pisala?

manamani1
11. sep 2011

@jaja018 ty uz mas na 100% potvrdene tehotenstvo? Lekarom alebo testom?

jaja018
11. sep 2011

@manamani1 V pondelok idem k lekarovi. Zatial len testom. Respektívne xy testami rôznych značiek.

manamani1
11. sep 2011

@jaja018 vsetky boli zretelne pozitivne? Ake mas skusenosti s testami?

jaja018
11. sep 2011

okrem prveho tam bol iba taky duch, ale odvtedy vsetky su dobre viditelne. A vcera som robila digytalny. Mam ich odfotene aj v albume. Zadial sa nesťažujem na žiadnu značku testov.

jaja018
11. sep 2011

Baby platili ste za sono?

kesika
11. sep 2011

@jaja018 Nie, u nás sa neplatí. Ale viem, že niektorí doktori urobia zadarmo len tie tri, čo prepláca poisťovňa.

jaja018
11. sep 2011

@kesika Heh sranda, no som zvedava ci budem platit, zajtra uvidim.

manamani1
11. sep 2011

@mandy29 ahoj, v ktorom tyzdni tehotenstva ti ukázal test 2 //???

katy1979
11. sep 2011

@manamani1 pokial by ti visiel hoci len slaby duch tak tehotna si. jedine co ti sposobi toho ducha ci slabu ciarku je hcg ina moznost nie je. si uz v takom tyzdni ze kludne utekaj na sono. poslat domov ta neposle.
baby preboha naco tolko testujete a stresujete sa. vyslo to pozitivne tak sa objednajte na sono a ked vam to potvrdia nerieste

kepassa
11. sep 2011

@jaja018 no za sono som neplatila ee

kesika
11. sep 2011

@katy1979 Úplne si mi to povedala z duše. 🙂

geenna
11. sep 2011

Baby ja by som to fakt riesila pomaly a postupne, tiez som nedockava, ale nerobila by somsi test tak skoro, fakt az po vymeskani. Ja som si dala zobrat krv, nech neplatim za drahe testy, robim v zdravotnictve tak mi to urobili na pockanie, a tiez som volala k doktorovi a povedal, ze najskor mam k nemu prist o 6TT, a tiez bol velmi opatrny, myslim ze je to ok vsak vselico sa moze vyskytnut takze to beriem v poho a s rezervou. 😵

manamani1
11. sep 2011

@katy1979 pretoze sono este neukazalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!...uz som bola..