Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@elfi1 podla mna je to dobry postup lekarky, pokial je vidiet len gasacny vacok a plod este nie...ved su aj take tehu, ze bez plodiku, takze vlastne nic 😠 Tak len nechcela vyvolavat falosnu nadej u sestry. Preto som ja zastancom neutekat hned k Dr. Viem si to predstavit, tu neistotu a takto ju Dr. len zbytocne poplasila...ale tiez jej to mohla povedat tak, ze proste prisla skoro...
Ahojte, mne je dnes teda brutus humus. Len čakám, kedy sa pozvraciam 😝 Myslím, že to predsalen bude chlapec, lebo mám chuť segedin a podobné veci, čo som pri malej teda nemala 😀
@kisasonka83 Dik moc za ukludnenie 🙂 tiez dufame ze bude všetko ok,v utorok ideme na sono,tak uz tam hádam niečo uvidia 🙂 ved sa potom ozvem čo nove
@zuzka_zilina drzim palce a daj vediet ako to dopadlo,ale srdiecko tam urco bude 🙂
baby vidim,ze akosi vam tu uz zle byva,mne zatial este nic,klop,klop,klop 😀 😀 😀 ale ono sa to dostavi tak za dva-tri tyzdne 😅 😅 😅 😅 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@cipsinka ani mne nie je vôbec,zle,a nieže by mi to chýbalo 😝
@kisasonka83 super,teším sa,moc,potom urcite napíšem 🙂
ahojte, ozývam sa trochu neskôr, ale posledné dni mi je nenormálne zle. nič nevládzem. tie, čo ste písali, ste už pridané do súkromky a preistotu ešte raz dávam link
😉
Baby platili ste za sono?
okrem prveho tam bol iba taky duch, ale odvtedy vsetky su dobre viditelne. A vcera som robila digytalny. Mam ich odfotene aj v albume. Zadial sa nesťažujem na žiadnu značku testov.
Baby platili ste za sono?
@manamani1 pokial by ti visiel hoci len slaby duch tak tehotna si. jedine co ti sposobi toho ducha ci slabu ciarku je hcg ina moznost nie je. si uz v takom tyzdni ze kludne utekaj na sono. poslat domov ta neposle.
baby preboha naco tolko testujete a stresujete sa. vyslo to pozitivne tak sa objednajte na sono a ked vam to potvrdia nerieste
Baby ja by som to fakt riesila pomaly a postupne, tiez som nedockava, ale nerobila by somsi test tak skoro, fakt az po vymeskani. Ja som si dala zobrat krv, nech neplatim za drahe testy, robim v zdravotnictve tak mi to urobili na pockanie, a tiez som volala k doktorovi a povedal, ze najskor mam k nemu prist o 6TT, a tiez bol velmi opatrny, myslim ze je to ok vsak vselico sa moze vyskytnut takze to beriem v poho a s rezervou. 😵

@manamani1 mojka ja som sa dnes rano zobudila na uplnu tehotensku nocnu moru a tak som vstala a urobila si test a presne ako som predpokladala tak bol negativny 😢 ...ja tiez neviem co sa deje ked po pozitivnom teraz negativne...a to mi uz 3dni meskaju kramy ☹ Premyslala som ci to nemoze mat nieco spolocne s tym ze mam chronicky zapal mocaku a posledne dni sa mi to nejako zhorsuje ☹ Nemas aj ty nejake zdravotne problemy ktore by ti mohli oneskorit menzes? A ak to nebude to tak potom nechcem mysliet na najhorsie...neviem ako si mam vysvetlit vsetky tie priznaky a pozitivny test ☹