Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@kvietok228 neviem,dnes som aj zvracala prvykrat,mam nafuknute brucho,to mi vraveli aj viacerí,a mala som nechraneny styk pocas ovulacie (ktora vsak prebehla). Sto ľudí, sto chutí.Pretože niektoo píše, nemusí byť, a niekto píše, že ked tam ta druha ciarka je,aj ked slaba, tak to tehotenstvo je pozitivne,tak fakt neviem,každy pise iné!!!!
ja som tiez vysadila ATK a mesiac po vysadeni som otehotnela. Test mi ukazal tiez jednu ciarku tmavu a druhu bledsiu. A na svete je moja druha dcera. Drzim ti palce, aby to vyslo. 🙂
@manamani1 no ja som mala poslednú 2.augusta a test som si robila 14.septembra a bol taký ako vidíš v mojom albume...predtým som si nerobila...lebo toľko krát som sa už sklamala keď bola len jedna /, ale teraz ma kolegyne nahovorili že si mám urobiť...a neverila som vlastným očiam. Plánujete bábo či sa prihodilo?
este som chcela dodat na margo negativnych testov a meskajucej mrchy...psychika robi svoje a velka tuzba po babatku dokaze navodit aj tehu priznaky a oddialit menzes aj o tyzden...bohuzial ☹
@dadikadodik ahojky, ja som prežívala to isté čo ty minulý rok(teda okrem svadby 😀 ) ...a hneď odzačiatku som vedela že to bude chlapec..len pootm pri usg na NT vyšetreniach nebolo ešte nič vidno a to som bola trošku na pochybách, ale aj tak som sa viac prikláňala k chlapcovi a vyšlo nám to, máme Riška 😉
no kocky neviem ci sa aj ja k vam nepridam. zajtra idem kupit test.snazime sa este len dva mesiace.ale meska mi menzes a dnes ked som zbadala bravcovinu co mala byt na obed tak to bol koniec mojho varenia. ble:( ale bolo by to super mat opat majovcatko🙂 sama som zvedava.
@manamani1 ja ked som cakala syna tak som mala PM 1 augusta a 12 septembra som si robila test a bol pozitivny ale silne dve ciarky. pockaj na vysetrenie zbytocne sa stresujes🙂 inak ja ked som vysadila antiku tak mi byvala strasne zle a vzdy som pribrala aspon 3 kila. ale mala som skor taku kyselinu,ale kazdy to ma inak
@zuzanka7834 Ahoj Zuzka. My zijeme v Bristole uz 6rokov a je tu fajne. Mame tu vela znamich a kamaratov. Manzel sem ide pracovat? A cakate babatko a budes rodit tu, ci ako? Ja tu mam par kamaratok co tu porodili ale aj tak mam strach z toho tehotenstva tu. A kedy ides na sono kuknut srdiecko? 🙂
@manamani1 jasne,treba mysliet pozitivne,ja len pisem s cim som sa tu na mk za toho polroka od februara stretla,kolko sklamanych snaziliek kvoli falosne pozitivnym testom,meskajucim mrcham a tehu prznakom a pod. a mnohe z nich sa snazili viac rokov. atd. jednoducho mje skusenosti radia v zaujme nezblbnutia si to velmi nepripustat kym nie je srdiecko.lebo zbytocny stres a pripadne sklamania nerobia dobre na psychiku a ta casto blokuje tehu...a u teba mam pocit,ze to az moc prezivas. ved ked mas pochybnost tak najjednoduchsie je ist na krv. ak to doktora nenapadne sameho,mozes ho o to poziadat,mas na to narok,ide predsa o tvoje zdravie...tu z nas nik nie je lear,kazda zena a kazde tehu je ine,porovnaanie ktorej kedy vysli // ti len zbytocne robi chaos. no ale kkazdeho vec, tu mozeme len poradit,ty sa musis zariadit.
Caute baby práve som prišla od Dr. Potvrdil tehotenstvo no sono zatial nerobil, ze mam prist na sono o tyzden vo stvrtok. Ale za vsetko nasvadcujhe tehotenstvu.
@jaja018 Gratulujeeem!! 🙂
@suzon78 na jednej strane som rada, ze je uz Oli taky velky, lebo s nim nie je tolko roboty, ale na druhej strane by som mozno prijala, keby bol medzi detickami mensi vekovy rozdiel, lebo 4 roky je dost. kym sa male bude uz vediet ako-tak hrat, tak on uz bude skolak...ale zase na druhej strane to uz bude velky brat...tak neviem. v kazdom pripade ja som po 11tich mesiacoch na materskej bezala do roboty, tak som potom zas nechcela ostat hned doma, boli ine priority... 🙂
ahojte v pondelok, dievcata. tak ako sa mame? ja som dnes s hrozou zistila, ze biele 3/4 nohavice, ktore som veselo nosila cele leto sice este ako-tak zapnem, ale opasok mi je uz tak na dve veci ☹
zacinam byt precitlivena, rozplace ma aj ked mi moje dietatko povie, ze ma lubi, aj ked mi to hovori kazdy den
@frukoleyla Dakujem
Kočky ste všetky v súkromke, či ani nie? Teraz neviem či písať tam alebo tu 😕

@manamani1 ahoj sisipetka ma pravdu ja som tiez visadila antikoncemciu a ms sa nie a nie dostavit tak nasledovali vyvolavacky ktore zabrali a potom mi doki nasadil Duphaston ktory beriem doteraz a tiez som sa radovala hned ked som nedostala po antikoncepcji ale marne a telo sa mi spametavalo pol roka z toho vyhaczany chrbat padanie vlasov no otras ale teraz je to 100 a jedno ale drzkam palceky aby to bolo tehu ale ked aj testy nevysli pozitivne nevadi skusite o mesiac 😀