icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

katie233
12. sep 2011

@jaja018 tak aj tu gratulujem 🙂
@aly áno v súkromke 🙂

kvietok228
12. sep 2011

@manamani1 sak uvidis co ti povie doktor ale bodaj by ti to vsetko vislo drzim palceky 😀

kaekole
12. sep 2011

@manamani1 najspolahlivejsie urobit si hCG z krvi. Nech ti doktor urobi. A ms ti stale meska? nemala si ani spinenie? už len cakat, na sone by už malo byt nieco vidiet.

raa2
12. sep 2011

@arieska ja uz tiez mam vsetko obtiahnute a mam pocit ze mi uz aj brusko vylieza vonku...nejako skoro sa mi to zda, pri prvom mi vykuklo az v 5 mesiaci...

manamani1
12. sep 2011

@kaekole dnes test zasa negativny, nemala som spinenie. je to mozne?po slabych dvoch ciarkach negativny test?

manamani1
12. sep 2011

@kvietok228 dakujem,aj ked nádej umiera posledna,u mňa už umrela🙂))

kaekole
12. sep 2011

@manamani1 stáva sa to, mala si zrejme oplodnene vajicko, ale sa nedobre uchytilo, a sa uvolnilo. a preto ti aj hCG uplne kleslo. ms by ti mala dosjt, alebo ti doktor da vyvolavacku. ale zatial mysli pozitivne, pockaj co povie doktor. držim palce, kedy ides na vyšetrenie?

manamani1
12. sep 2011

@kaekole v piatok, tak ale ani nekrvácam???

chirabell
12. sep 2011

@jaja018 gratulujem k potvrdenemu tehu, len ma zaujima na zaklade coho potvrdzoval,ked nerobil sono? bral ti krv?

kaekole
12. sep 2011

je divne, že zatial nekrvacas. možno, že sliznica maternice, je stale akoby pripravena na udržanie embrya. ale podla poslednej ms by si mala mat hodnoty hCG vysoke, takže to by si mala mat test pozitivny.

manamani1
12. sep 2011

dop zopakovat test o 3 dni a z ranneho moču, podla toho bude další postup... ak by išlo o tzv Missed ab čo spomínate bolo by videt ovela neskor/nekrváca sa pritom/ a je velmi predčasne o tom hovorit....možno ste vobec neni gravidná a mali ste anovulačný cyklus napr... su aj ine možnosti prečo je to tak....----toto bola odpoved na moju otázku v poradni....

alena191
12. sep 2011

Ahojte, mne sa zatiaľ nepotvrdili dve čiarky ale niekoľko dní som mala a niekedy stále aj mám príšerne kovovú chuť v ústach máte s tým niektorá skúsenosti?

manamani1
12. sep 2011

@alena191 ano,a pravdepodobne som neni tehotna.

jaja018
13. sep 2011

@chirabell Ahoj, nebral mi ani krv iba to potvrdil na zaklade vysetrenia. Nakolko sa u nas v zapadakove robi sono iba vo stvrtok a tento stvrtok je sviatok tak musim pockat az na ten dalsi tyzden

chirabell
13. sep 2011

@jaja018 tomu nerozumiem,pride mi to trochu nezodpovedne zo strany lekara bez utz a bez krvi potvrdit tehu, ale drzim palce aby sono ukazalo ze je vsetko v poriadku _-)

chirabell
13. sep 2011

@manamani1 no dr v poradni ma pravdu,1cyklus po vysadeni HAK moze byt viac pricin preco ti meska menzes a nemusi to byt len tehu. toto je situacia ktoru ti pomoze vyriesit lej lekar.

chirabell
13. sep 2011

@manamani1 ono to moznovyzera ze ti nedoprajem ale nie je to tak. tesim sa s kazdou jednou tehulkou, ale na druhu stranu davat falosne nadeje podla mna nie je spravne,potom to totiz boli viac...urobtest ako ti povedal dr a chod za nim ak bude neg mrchu ti moze vyvolat aby resetol telo a dalsi cyklus ti isto nabehnedobre. ak akbude test pozitivny tak toznamena ze si maa posunutu ovu a inak to bude super

raa2
13. sep 2011

@chirabell ty tiez patris do tejto temy? a @jaja018 mohol kludne potvrdit tehotenstvo, ked mu povedala ze jej vysiel pozitivny test, v dnesnej dobe su uz tehotenske testy na dost vysokej urovni. a @jaja018 mas cas na sono, vcera by ti mozo este srdiecko nebolo bilo a musel by ti sono robit este raz....

ladybirds
13. sep 2011

ahojte, mozem sa pridat? tehu uz mame potvrdene, ale cakame na akciu srdiecka.... mate uz niektora srdiecko??? co vam zabera na nevolnosti??

jaja018
13. sep 2011

@ladybirds ahoj v ktorom si tyzdni?

kvietok228
13. sep 2011

@manamani1 tak nehovor 😖 a kolko sa uz snazite?

arieska
autor
13. sep 2011

@raa2 presne aj ja pri prvom - do piateho mesiaca som nosila normalne oblecenie

arieska
autor
13. sep 2011

@manamani1 nevzdavaj sa ☹ sme s tebou, drzime palceky

jaja018
13. sep 2011

baby poculi ste o teste na zistenie pohlavia?

arieska
autor
13. sep 2011

@ladybirds ahoj, gratulujeme, my sme uz akciu srdiecka mame a ja som v 7.tyzdni. na ranne nevolnosti snad iba to, ze este predtym ako vstanes z postele zjedz nejaku piskotu, alebo keksik...ja som uz asi 4 dni bez rannych nevolnosti, tak som frajerka 😀

arieska
autor
13. sep 2011

@jaja018 ja som pocula, hlvne to, ze to nie je velmi spolahlive, ze nevychadzaju jasne vysledky a ze to vlastne vyhodenych vyse 30 € von oknom. aj ked ja som tiez zvedava 🙂

jaja018
13. sep 2011

@arieska aj ja som velmi zvedava len neviem ci to ma vyznam kupovat, lebo ked to ukaze nieco fialove alebo take dohneda tak je to dievsa alebo chlapec som na internete pozerala farebne odchylky ale ked to neni modra alebo ruzova ale nejaka do cierna tak je to akoze co

arieska
autor
13. sep 2011

@jaja018 čítam 🙂

chirabell
13. sep 2011

@raa2 uvidime, mrcha meska a zajtra budem mat vysledok z krvi, nakolko som mala posunutu ovu (zjavne mam po kyrete rozhadzany cyklus)
A k tomu potvrdeniu, jasne, ze testy su na vysokej urovni a na zaklade toho jej doky tehu potvrdi, ale na to netreba ist k dokymu, to si vie predsa potvrdit sama. K dokymu sa v takomto rannom stadiu chodi bud kvoli potrebe hormonalnej substitucie na udrzanie, alebo pre potvrdenie spravneho tehu, teda ze je vyvyjajuci sa plod v maternici a nie mimo nej. UTZ v 10tt moze byt v pripade mimomaternicoveho uz dost neskoro a s dost zlymi nasledkami pre zenu...ja viem, ze kedysi nikto nic neriesil, ale kedysi bola medicina na inej urovni a aj ovela viac fatalnych tehotensiet, dnes mame medicinu na takej urovni, ze dokaze vela veciam pomoct a zachranit, tak preco to nevyuzit a riskovat vlastne zdravie? Tiez som to kedysi brala vsetko ovela lahsie, ale po istych nie zrovna prijemnych skusenostiach som nazoru, ze lepsie predchadzat ako potom hasit 😉