Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@manamani1 sak uvidis co ti povie doktor ale bodaj by ti to vsetko vislo drzim palceky 😀
@kvietok228 dakujem,aj ked nádej umiera posledna,u mňa už umrela🙂))
je divne, že zatial nekrvacas. možno, že sliznica maternice, je stale akoby pripravena na udržanie embrya. ale podla poslednej ms by si mala mat hodnoty hCG vysoke, takže to by si mala mat test pozitivny.
dop zopakovat test o 3 dni a z ranneho moču, podla toho bude další postup... ak by išlo o tzv Missed ab čo spomínate bolo by videt ovela neskor/nekrváca sa pritom/ a je velmi predčasne o tom hovorit....možno ste vobec neni gravidná a mali ste anovulačný cyklus napr... su aj ine možnosti prečo je to tak....----toto bola odpoved na moju otázku v poradni....
Ahojte, mne sa zatiaľ nepotvrdili dve čiarky ale niekoľko dní som mala a niekedy stále aj mám príšerne kovovú chuť v ústach máte s tým niektorá skúsenosti?
@manamani1 ono to moznovyzera ze ti nedoprajem ale nie je to tak. tesim sa s kazdou jednou tehulkou, ale na druhu stranu davat falosne nadeje podla mna nie je spravne,potom to totiz boli viac...urobtest ako ti povedal dr a chod za nim ak bude neg mrchu ti moze vyvolat aby resetol telo a dalsi cyklus ti isto nabehnedobre. ak akbude test pozitivny tak toznamena ze si maa posunutu ovu a inak to bude super
@chirabell ty tiez patris do tejto temy? a @jaja018 mohol kludne potvrdit tehotenstvo, ked mu povedala ze jej vysiel pozitivny test, v dnesnej dobe su uz tehotenske testy na dost vysokej urovni. a @jaja018 mas cas na sono, vcera by ti mozo este srdiecko nebolo bilo a musel by ti sono robit este raz....
ahojte, mozem sa pridat? tehu uz mame potvrdene, ale cakame na akciu srdiecka.... mate uz niektora srdiecko??? co vam zabera na nevolnosti??
@manamani1 tak nehovor 😖 a kolko sa uz snazite?
baby poculi ste o teste na zistenie pohlavia?
@arieska nasla som dikusie a tomto teste https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/skusili-ste-intelligender-boy-or-girl-test/
@raa2 uvidime, mrcha meska a zajtra budem mat vysledok z krvi, nakolko som mala posunutu ovu (zjavne mam po kyrete rozhadzany cyklus)
A k tomu potvrdeniu, jasne, ze testy su na vysokej urovni a na zaklade toho jej doky tehu potvrdi, ale na to netreba ist k dokymu, to si vie predsa potvrdit sama. K dokymu sa v takomto rannom stadiu chodi bud kvoli potrebe hormonalnej substitucie na udrzanie, alebo pre potvrdenie spravneho tehu, teda ze je vyvyjajuci sa plod v maternici a nie mimo nej. UTZ v 10tt moze byt v pripade mimomaternicoveho uz dost neskoro a s dost zlymi nasledkami pre zenu...ja viem, ze kedysi nikto nic neriesil, ale kedysi bola medicina na inej urovni a aj ovela viac fatalnych tehotensiet, dnes mame medicinu na takej urovni, ze dokaze vela veciam pomoct a zachranit, tak preco to nevyuzit a riskovat vlastne zdravie? Tiez som to kedysi brala vsetko ovela lahsie, ale po istych nie zrovna prijemnych skusenostiach som nazoru, ze lepsie predchadzat ako potom hasit 😉

@jaja018 tak aj tu gratulujem 🙂
@aly áno v súkromke 🙂