Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@manamani1 tak budeme dufat dve 🙂 Inak aj moja dcerka sa vola rebeka 🙂
@matulik284 na tak tomáme tiež rovnaké...aký druh testu si si robila? kedy si mala pm?
robila som mamatest, poslednu ms som mala 10.8....pri rebeka som test robila az 36dc a vysiel pozitivny...teraz som robila 33dc a negativny...ale rozmyslam, ze sa objednam k lekarovi. Citala som tvoje prispevky..takze ty si mala pozitivny test a teraz mas negativne?
@matulik284 ja som mala pm 3.8 a odvtedy nic.nechapempo pozitivnych,ako mozu byt negativne?
baby ja som mesiac po vysadeni HAK, pm 12.8. mala prist v piatok /ale bolesti boli riadne 5 dni ako keby prisla/ a doteraz nic, testla som sa v sobotu den po vynechani a negativny, moc nedufam, myslim ze to je spojene s HAK ale predsa...pockam do piatku potom testnem znova ak nic, momentalne som 34DC
@manamani1 ja ani s urcitostou neviem ci prebehla ovulka, mala som tak dva dni v strede cyklu dost bolestive, ale nie som si ista ci to bolo ovulkou, ale radsej sa netesim a pockam kym sa mi upravi cyklus, aj ked take prekvapko keby to vyslo na prvykrat by bolo dobre, takze ty mas nadej a vlastne ani nevies co si mas mysliet co? tak drzim palce, uvidime ako to dopadne ale najhorsie je to cakanie
baby bolia vas este v 6tt prsia?
@gabrish mala si stastie, nie kazda baba ma stastie na taky porod. ja som mala tiez rychly porod. rano (3 dni pred terminom) som sa zobudila na taky nejaky nepokoj, t ak som si isla dat sprchu. bol chladny februarovy den, tak som si povedala, ze si napustim vanu. tak som si v nej hovela, bolo mi perfektne. do toho mi volal manzel, ze ide objednavat kvety do zahrady, ze ake som to chcela, tak som vysla z vane a citila som v brusku take tlaky. vybavila som telefonat a vratila sa do vane, v ktorej mi bolo tak perfektne...
okolo 9,00 som sa zacala chystat ku kamoske, lebo som ju mala ist pozriet, ale zrazu som musela bezat na zachod, kde ma prehnalo, tak som jej zavolala, ze nikam nejdem, ze mi nejako nie je dobre a stale len tie tak tlaky a znovu zachod. Nevedela som, ci su to uz kontrakcie, alebo mi to zase len strasi. O 11,00 prisla moja mama, hovorim jej, ze mi je nejako nie dobre, ze ma prehana a ze ma boli brucho a ze uz asi idem do porodnice. O 11,30 volam manzelovi, ze ma uz otravuje mama, ze aby sme sli do porodnice. Prisla som o 12,00, vysetrili ma, pridelili mi izbu, kde som si zlozila veci, sestricky hovorili, ze mame este kopec casu, ze som prvorodicka. O 14,45 ma zavolali na salu, ze ma teda budu monitorovat. O 15,08 bol maly na svete.
Takze prvy porod bol super bezproblemovy a len sa modlim, aby aj ten druhy bol taky, lebo mam z porodu tiez velky strach ☹
@mandy29 takze to predsa funguje 🙂)) ja neviem, budem stastna z baby aj z chalana, len aby boli zdrave...ale taky ten tusak, ze modre veci ma v obchode viac pritahuju, a ked vidim babetka, pozeram sa viac na chlapcov ako na baby :D vsak uvidime :D
@manamani1 @papucz tak ako stale ms neprisla? mne zatial nie...brucho ma pobolieva len obcas, ale prsia bolia velmi. Ja som nemala HAK, ale tak dva, tri mesiace po porode som mala 34dnovy cyklus, ale potom sa to upravilo na 29-30dnovy. No a dnes je 36DC.
@manamani1 som zvedava co ti v piatok povie lekar...ja by som chcela ist v pondelok
@matulik284 tak aj ja som velmi zvedava.ms nemam este,prsia nebolia,len sem tam mi do nich pichne.myslis ze aj to sa ráta? ja som dnes uz 42DC...to uz urcite nie som v tom.bolesti v podbrusku mávam..
@manamani1 nie kazdeho bolia prsia a citala som uz aj to, ze niekomu vychadazaju stale negativne testy aj napriek tehotenstvu...na druhej strane mas mozno rozhadzany cyklus po vysadeni HAK...takze tazko povedat. Ja tiez rozmyslam, ci to nie je stresom ze mi meska...doma nemam uz ziaden tehot. test ze by som este raz skusila testnut a do mesta sa nemam sancu do pondelka dostat....tak ja sa to dozviem asi az v pondelok.
@matulik284 tak ja som uz 11 testov za 1 cyklus skusila.takze testovat uz nebudem.kde si to citala?ze negativne testy,aj napriek tehotenstvu?
@matulik284 dakujem velmi pekne
@manamani1 nemas zaco...budem drzat palceky, aby si bola tehu.
@manamani1
@matulik284 baby mna bolia hrozne bradavky hlavne a mam vacsie prsia, minuly tyzden som mala 5 dni riadnu bolest v podbrusku, teraz uz fajn, len som nachladnuta od pondelka, radsej nejako priznaky nepripisujem ze by sa to podarilo aby som nebola sklamana, chcem vydrzat do piatku s tym testovanim, to budem 35DC, uvidim ci vydrzim. najhorsie je to ze po 7 rokoch HAK neviem co pripisovat pms - ale pokial viem prsia ma nikdy pred kramami neboleli, ale to zas moze byt sposobene hormonalnymi vykyvmi momentalnymi.
@papucz ja som na tom podobne s tymi prsiami, mna pred prvym tehu vobec neboleli prsia pred MS....ale po porode ma uz zvyknu bolievat aj pred MS....ale nie az tak velmi ako teraz. Najhorsie je to ze priznaky pred MS a tehu priznaky su take iste...Inak ja som skusala merat aj teplotu a posledne 3 dni mam zvysenu 37.1...predtym som mala 36.2...tak tiez neviem
@matulik284 koľko si si robila testov? ja dva, jeden este pred MS a potom den po a teraz uz nemam odvahu, radsej asi pockat nech to je naisto.
@matulik284 ty sa tiez ozvi potom,ked nieco budes mat noveho
@papucz ja som robila len jeden 33DC a bol negativny....ale ja mam nepravidelny cyklus..takze celkom mozne ze ovulka bola posunuta....este by som testla ale nemam doma ziaden test

@matulik284 aj ja dúfam ešte v posunutú ovuláciu😝