icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

matulik284
14. sep 2011

@manamani1 jasne, urcite sa ozvem

papucz
14. sep 2011

@manamani1 aj ja si myslim preto sa tak snazim aj nastavit, ked bude v piatok negativny tak uz sa budem len modlit aby prisla MS a nech sa to vsetko upravi

kevama
14. sep 2011

@kaekole ja som si pri prvej malej zaplatila ten test v genetone,robili sme ho niekedy koncom 10tt a vyslo nam ze cakame dievcatko co sa aj potvrdilo v 20tt a aj pri porode..a pre mna osobne to bolo super ze som to vedela tak skoro,lebo ja som strasne chcela chlapca, tak som sa aspon mohla pripravit na to ze to bude baba..samozrejme ze by som ju nevymenila teraz uz za ziadneho chlapca..

zuzka_zilina
14. sep 2011

@manamani1 ahoj,ja som mala testy dr.max,a vzdy mi zatial vysli pravdivo,aj pozitivne aj nejativne.. a menštruaciu si nedostala? tam zalezi vraj hlavne od doby,kolko meska menstruacia,cim viac,tym su spolahlivejsie,asi všetky

zuzka_zilina
14. sep 2011

@jaja018 mna uz v 6 tt prsia nebolia,doteraz boli desne napuchnute,teraz su sice pekne vacsie,ale nebolia.zato mavam rano hnačky fuj 😠

zuzka_zilina
14. sep 2011

@kisasonka83 ahoj,no bol tam uz gest.vacok 11 mm,ale srdiecko este nie,idem o tyzden ,to uz hadam bude srdiecko,teraz som v 6 tt. a ty ako? niečo nove ? 😉

kepassa
14. sep 2011

@jaja018 mna este len zacali boliet v 6tt 🙂

zuzka_zilina
14. sep 2011

Baby,aj sa nejako špeciálne stravujete? ja teda uzívam kyselinulistovú,ked si spomeniem,a pijem menej kávu.Ale inak zatial nič moc.no a bez aloholu samozrejme.a vraj ani nemozeme sportovat,či ano?

jaja018
14. sep 2011

@zuzka_zilina ani mna uuz prsia nebolia ale su vecsie, pytam sa preto lebo nemam ziadne priznaky, ci je vsetko ok.

zuzka_zilina
14. sep 2011

@jaja018 presne,ja tiez bez priznakov,az na tu blbu hnacku,ale to by s tym vraj nic nemalo mat.. hm.. ale poprdu zapinam uz na posledny hačik,tak si asi budem musiet kupit to rozsirovatko 😀 to su ale paradne vyhody 🙂 že krasne prsia

zuzka_zilina
14. sep 2011

@zuzanka7834 Jeeej čau zuzka,ty si uz v tomto fore? parada 🙂 mame podobny termin

zuzka_zilina
14. sep 2011

@gabrish uf no viem o čom pišeš,aj ja sa bojim porodu,este som nerodila.V kolkych rokoch si prosim ťa rodila prvy krat? lebo asi aj od toho zaleži..

arieska
autor
14. sep 2011

@zuzka_zilina zuzi, ja osobne sa nestravujem nijako specialne. ked mam chut, tak si dam kludne aj vyprazany syr s hranolkami 😀
ale hlavne jem vela ovocia, to mi chuti. pri prvom dietatku som jedla hrozno na kila a mala som potom ja aj moje dietatko krasnu hladku plet. a moje dietatko mi to teraz oplaca tym, ze aj on dokaze zjest na posedenie aj obrovsky strapec hrozna 🙂

jaja018
14. sep 2011

@zuzka_zilina no to ja az taky problem s tou podprdou nemam 🙂 ale to je prijemny problem 😉

kaekole
14. sep 2011

@kevama hej, ten test je super, že tak skoro žena vie, či bude chalan alebo baba 🙂 sa može pripravovat a nakupovat vybavicku 🙂

kisasonka83
14. sep 2011

@zuzka_zilina ahoj ja som bola dneska na ultrazvuku a tiez bolo vidno gestacny vacok ale srdiecko este nie,na kontrolu mam ist az okolo 10.10. ze to vraj staci tak velmi sa mi to nezda teda n aleco uz ☹ budem musiet vydrzat ☹ uz som sa aj zmierila ze bude dalsie,len dufam ze to zvladnem

zdenka411
14. sep 2011

@kisasonka83 Ahoj....Ja som bola vcera na sone, bolo vidno to co u teba....ze je to vsetko ok, a dalsia kontrola 12.10...........tak sa neboj, tiez sa mi to zda ten mesiac vecnost, ale rovnaky postup som mala aj pri prvom dietatku..... tak drzme si palceky, bude to ok 😉

kisasonka83
14. sep 2011

@zdenka411 zdeni dakujem velmi pekne ,len sa ten mesiac zda neskutocne dlhy no ☹ ale musime vydrzat kontroly s dcerou a synom som absolvovala v Prahe kde som zila 10rokov a tam je postp iny a na ten som zvyknuta ovulaciu som mala posunutu tak asi preto nebolo vidno este srdiecko,drzim ti palce nech vsetko dobre dopadne

jagu81
14. sep 2011

Ahoj kočky, môžem sa pridať? vyzerá to tak, že aj nám sa v máji splní krásny sen 🙂 dnes som bola u Dr. a hurá (aj keď zatiaľ len tak potichu), sme v 5tt 🙂

kisasonka83
14. sep 2011

@jagu81 ahoj gratulujem a drzim palce 🙂 bude to prve babo?

jagu81
14. sep 2011

@kisasonka83 ďakujem, áno prvé, tak preto trošku obavy 🙂 pozerám, že ty si už stihla viac, tak super máš doma veselo 🙂

kisasonka83
14. sep 2011

@jagu81 mam a este len budem mat 🙂 uz sa na to tesim 🙂 nikolku som mala ako 23rocna takze mlada a nezkusena baba daleko od domova,ale nakoniec som to zvladla s pomocou priatela .a jeho sestry ,vela veci sa da nastudovat na internete takze je to velke plus.Drzim palce a stastne tehulkovanie

gabrish
14. sep 2011

@kisasonka83 verim a prajem ti aby to bol tvoj najlepši porod čo si doteraz absolvovala!!!!!!!!🙂

gabrish
14. sep 2011

@zuzka_zilina ale ved ja som teraz rodila prvy krat!!!!to bol moj prvy porod a mam 30 rokov....hrozne ma ženy strašili!!!!koli veku a koli tomu že som prvorodička!!!nedaj sa oklamať ozaj to nebolíííí!!!!!

gabrish
14. sep 2011

@kesika jasne!!!možno že ten druhy už neprežijem ked tak pindam🙂ale nasralo ma to strašenie hrozne lakanie a pritom som len dva krat potlačila a doktorka povedala už je vonku....sranda a žiadna bolest možno mi niečo pichli neviem....

kesika
14. sep 2011

@gabrish Ono je síce pekné, čo píšeš, ale nechápem, prečo to píšeš sem, keď tu sme sa po pôrody ešte nedostali 😉 Verím, že aj druhý pôrod prežiješ a budem ti z celého srdca priať, nech ho máš rovnako pohodový ako ten prvý.... aj keď.... možno by si veľa pochopila a ani by ťa nenapadlo písať podobné odkazy 🙂

raa2
14. sep 2011

ahojte zeny !
@kesika ono tato @gabrish si zrejme pomylila temu alebo sa v kazdej chce pochvastat tym aky mala porod... nemyslim ze je to vhodne aby tu takto vypisovala..tym sa moze pochvalit v temach napr. ako prebiehal porod, je ich tu dost, tak nechapem preco nas tym zatazuje, nie kazdemu to pride vhod... 😉

kesika
14. sep 2011

@raa2 Myslím,že je to jedna z tých MK-puberťáčok, čo otravujú a provokujú. Ak už toho budem mať dosť, tak ju budem ignorovať 🙂 Veď zatiaľ jej len dobré prajem 😀

kattarinab
15. sep 2011

JEEEEJ a sú tam - dve najkrajšie paličky na svete, v nedelu bola len slabunká a dnes ich krásne vidno obe... V máji príde miminoooo... pripájam sa k vám, vychádza mi to na 16.5.2012

kisasonka83
15. sep 2011

@kattarinab tak gratulujem 🙂 a drzim palce