icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

teleranka
5. sep 2011

@annia
ahojky, tak ja mam to iste...mavam problemy s mocovymi cestamia zapalmi uz skoro rok...teraz pocas teu neberiem antibiotika, ale vysiel mi v moci hnis a pali ma to pri cikaní a po ňom...tak vrelo odporucam brusinky. v lekarni su k dostaniu aj pre tehotne, ja mam momentalne v tekutej podobe brusinkovy extrakt a este urinal.. a vela vela tekutin, denne pol litra urologickeho caju mozes vypit.
a hlavne byt v pokoji a v teple. je to velmi neprijemne urcite, viem o tom svoje :(

teleranka
5. sep 2011

@naty1987
ja netusim... a co znamenaju tie cisla ze 2+6tt a tak?
mne prvy povedal, ze v piatok sa mi zacal siedmy tyzden a dne smi povedal, ze som v siestom iny lekar... som z toho somar, ale samotne babato ma 4,1 mm 🙂))
ze jaký valibuk hehe 🙂 zlatýý 🙂

lubica69
5. sep 2011

Ahojte dievčatá
Ste toho dnes popísali 😀
Ako sa máte?
Ja som dnes bola u dokiho ale ako naschvál neordinoval takže ho idem navštíviť zas zajtra 😉
Máte už niektorá potvrdené aj srdiečko?

lubica69
5. sep 2011

@teleranka napr 6tt+2 znamená šiesty týždeň tehu plus druhý deň 😉

naty1987
5. sep 2011

@teleranka no to ze 5+6 ze ze si v piatom tyzdni a 6 dni cize si v 6tyzdni
6+2 si v siestom tyzdni a dva dni cize si v 7 tyzdni 🙂

takto: 5+0- piaty tyzden tehu
5+1-siesty tyzden tehu
5+2-siesty tyzden tehu
5+3-6tt
5+4 -6tt
5+5-6tt
5+6-6tt
6+0-6tt
6+1-7 tyzden tehu

a tu je moja oblubena tehu tabulka ktora vam urci presne ktory ste tyzde
http://www.pregnology.com/due-date.php?cycle=28...

teleranka
5. sep 2011

@naty1987
ahaaaaaa 🙂)))
ooo dakujem dakujem, tak toto mi vazne pomohlo 🙂))

aly
5. sep 2011

Ahojte kočky môžem sa pridať? 🙂

frukoleyla
5. sep 2011

Ahojte babulky. Dnes som bola u Dr. a videla nase zlaticko uz mu bije srdiecko a sme Ok. Klop klop. Tak sa tesime z nasej 2 mm fazulky 😀 V stredu rano mam odbery ale az o 9 a neviem , ci neumrem od hladu 😀 😀 no a 17.10. na dalsiu navstevu u dr. 😉
Ale ste dnes vela popisali waaau! 😉

aly
5. sep 2011

@frukoleyla môžem sa opýtať v ktorom si tt?

kesika
5. sep 2011

@manamani1 Tie bolesti sú ako menštruačné, putujú z bokov dole a hore smerom k pupku. Prechladnutá nie som 🙂

aly
5. sep 2011

ja som ešte u dr. nebola asi pojdem na bud. tyžden, len sa velmi bojim co mi povie, lebo predošlé tehotenstvo mi skončilo neštastne

kesika
5. sep 2011

@anabelleee Ahoj, nie si náhodou zo Skalice? Neviem, či som to čítala u teba alebo som si ťa s niekým pomýlila 🙂 Ja tiež stále neviem, či budem patriť k aprílovkám alebo májovkám.

frukoleyla
5. sep 2011

@aly Podla poslednej mrchy 5+3tt ale podla ultrazvuku 5+5tt 🙂 doktor vravel, ze je vsetko ako ma byt tak som spokojna a kludna 🙂 neskor pridam aj foto 😉

aly
5. sep 2011

@frukoleyla počkaj a on tam videl už aj srdiečko?lebo ja som teraz v 5tt+4

aly
5. sep 2011

kedy ste boli 1x u dr?myslim v ktorom tt?

frukoleyla
5. sep 2011

@aly Neboj vsetko bude v poriadku, len skus mysliet pozitivne aj ked viem, ze lahsie sa vravi...Ja som sa tiez bala..a priznam sa ti, ze mam strach pokial mi neskonci 1. trimester, lebo pri prvom som bola mesiac doma kvoli krvacaniu, ale vsetko nakoniec dobre dopadlo 🙂 😉

annia
5. sep 2011

@naty1987 A ten cajik kupim normalne v lekarni?

kesika
5. sep 2011

@aly Ja som bola dnes, podľa MS mám byť 5tt+5, ale vraj je to len 4. - 5.tt, takže okrem gestačného vaku nebolo vidno nič 😒

frukoleyla
5. sep 2011

@aly hej videli sme srdiecko si tam tukotalo 🙂 robil mi ten vnutorny utz (myslim, ze tak sa to vola 😀 ) a tesil sa ako keby bolo jeho 😀

aly
5. sep 2011

@kesika ved toho sa bojim, tak preto asi počkám do buduceho tyzdna, aj ked presne viem kedy som otehotnela 🙂

kesika
5. sep 2011

@aly Ja tiež viem, kedy sme boli spolu 😀 ale asi boli tie malé potvory niekde zašité a čakali zo dva dni, tak sa to celé posunulo.... Dúfam 😕

aly
5. sep 2011

@kesika aha ved vlastne to môže trvať aj niekoľko dní kým sa uhniezdi vajíčko 🙂

frukoleyla
5. sep 2011

@aly ak si si neni istá tak určite počkaj 🙂...ako píše @kesika tie malé potvory, len čakajú a špiónia, kedy je tá najlepšia doba 😀 😀 len ja keby som nešla dnes k môjmu Dr., tak ma zobere až v októbri... tak má plno 😕 a to by som asi nevydržala toľko čakať 😀

annia
5. sep 2011

@teleranka
Dakujem za radu...tie brusinky ma absolutne nenapadli 😉

anabelleee
5. sep 2011

@teleranka ci jem, alebo nejem, zle mi je nonstop

anabelleee
5. sep 2011

@kesika nie som zo Skalice, ale pravdepodobne tam budem rodit

kesika
5. sep 2011

@anabelleee Tak sa tam možno stretneme 😉

teleranka
5. sep 2011

@lubica69
dakujem, ale naty pisala, ze to uz je siedmy tyzden, toto 6tt+2...no som z toho magor 🙂))
aj ty cakas babatko ? ako sa vam dari?

teleranka
5. sep 2011

@annia
zamalicko zamalicko, hlavne, nech ti to pomoze a citis sa fajn 🙂

castania
5. sep 2011

Ahojte, možem sa k Vám pridať? dnes som bola prvý krát na kontrole, som v 5 tt + 5 a vidno gestačný vačok so zltym telieskom 🙂 dalsie sono o 2 tyzdne , tak dufam už bude srdiečko 🙂