Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
Ahojte dievčatá
Ste toho dnes popísali 😀
Ako sa máte?
Ja som dnes bola u dokiho ale ako naschvál neordinoval takže ho idem navštíviť zas zajtra 😉
Máte už niektorá potvrdené aj srdiečko?
@teleranka no to ze 5+6 ze ze si v piatom tyzdni a 6 dni cize si v 6tyzdni
6+2 si v siestom tyzdni a dva dni cize si v 7 tyzdni 🙂
takto: 5+0- piaty tyzden tehu
5+1-siesty tyzden tehu
5+2-siesty tyzden tehu
5+3-6tt
5+4 -6tt
5+5-6tt
5+6-6tt
6+0-6tt
6+1-7 tyzden tehu
a tu je moja oblubena tehu tabulka ktora vam urci presne ktory ste tyzde
http://www.pregnology.com/due-date.php?cycle=28...
Ahojte kočky môžem sa pridať? 🙂
Ahojte babulky. Dnes som bola u Dr. a videla nase zlaticko uz mu bije srdiecko a sme Ok. Klop klop. Tak sa tesime z nasej 2 mm fazulky 😀 V stredu rano mam odbery ale az o 9 a neviem , ci neumrem od hladu 😀 😀 no a 17.10. na dalsiu navstevu u dr. 😉
Ale ste dnes vela popisali waaau! 😉
@frukoleyla môžem sa opýtať v ktorom si tt?
ja som ešte u dr. nebola asi pojdem na bud. tyžden, len sa velmi bojim co mi povie, lebo predošlé tehotenstvo mi skončilo neštastne
@anabelleee Ahoj, nie si náhodou zo Skalice? Neviem, či som to čítala u teba alebo som si ťa s niekým pomýlila 🙂 Ja tiež stále neviem, či budem patriť k aprílovkám alebo májovkám.
@aly Podla poslednej mrchy 5+3tt ale podla ultrazvuku 5+5tt 🙂 doktor vravel, ze je vsetko ako ma byt tak som spokojna a kludna 🙂 neskor pridam aj foto 😉
@frukoleyla počkaj a on tam videl už aj srdiečko?lebo ja som teraz v 5tt+4
kedy ste boli 1x u dr?myslim v ktorom tt?
@aly Neboj vsetko bude v poriadku, len skus mysliet pozitivne aj ked viem, ze lahsie sa vravi...Ja som sa tiez bala..a priznam sa ti, ze mam strach pokial mi neskonci 1. trimester, lebo pri prvom som bola mesiac doma kvoli krvacaniu, ale vsetko nakoniec dobre dopadlo 🙂 😉
@aly hej videli sme srdiecko si tam tukotalo 🙂 robil mi ten vnutorny utz (myslim, ze tak sa to vola 😀 ) a tesil sa ako keby bolo jeho 😀
@teleranka ci jem, alebo nejem, zle mi je nonstop
@kesika nie som zo Skalice, ale pravdepodobne tam budem rodit
@anabelleee Tak sa tam možno stretneme 😉
Ahojte, možem sa k Vám pridať? dnes som bola prvý krát na kontrole, som v 5 tt + 5 a vidno gestačný vačok so zltym telieskom 🙂 dalsie sono o 2 tyzdne , tak dufam už bude srdiečko 🙂

@annia
ahojky, tak ja mam to iste...mavam problemy s mocovymi cestamia zapalmi uz skoro rok...teraz pocas teu neberiem antibiotika, ale vysiel mi v moci hnis a pali ma to pri cikaní a po ňom...tak vrelo odporucam brusinky. v lekarni su k dostaniu aj pre tehotne, ja mam momentalne v tekutej podobe brusinkovy extrakt a este urinal.. a vela vela tekutin, denne pol litra urologickeho caju mozes vypit.
a hlavne byt v pokoji a v teple. je to velmi neprijemne urcite, viem o tom svoje :(