icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

nena13
24. okt 2011

Ďaaakujem-nááááááááádherný-ja som bola už tak z tých neúspechov hotová,že sa mi dnes ani veriť nechcelo,že je na monitore moje bábatko...Konečne sa môžem aspoň v kútiku duše tešiť,že sme o krôčik ďalej...až mi je do plaču-ale od šťastia 🙂

lumimi
24. okt 2011

@nena13 sekcia je cisarsky rez

zuzka_zilina
24. okt 2011

@nena13 Tak to sme na to rovnako blaznivo 😀 aspon že nevraciam,ale inak asi všetko,tie zmeny nalad,nespavosť,nervozita,uffffff 😠

aamanda
24. okt 2011

ahojte, tak uz som po uspesnej zmene lekara🙂))ani neviem ci to bude lepsie, ale tento mi aspon pekne rozprva co kde ako, ukazal mi kde ma srdiecko, ze kyval ruckou,...a tak🙂)) noo a este som mala placentu nizko ulozenu, aj som krvacala a dneska na sone uz bolo vsetko tak ako ma by, placenta vyssie a krvacanie nehrozi🙂)) nooo oddych zjavne pomaha, tak budem vylihovat este tyzden🙂 no dnes super den🙂 duuufam ze vam sa tiez pekne tehulkuje🙂))

ups a co to citam aka sukromna skupina?? kde a ako to najdem??

petra1209
24. okt 2011

tak sme dnes zvládli umyť okná na celom dome, ale som rada 🙂 Teraz už len oddych.

arieska
autor
24. okt 2011

@aamanda téma sa volá V máji budeme maminami
skús si na ňu kliknúť, je iba pre pozvaných, ale ja som nemusela žiadať o pridanie do skupiny, myslím, že baby, ktoré tú tému zakladali už tehuľky z tejto témy automaticky povolili
bolo mi vysvetlené, že do tej témy nemôže nakuknúť nikto cudzí, tak že pre väčšie súkromie 🙂

arieska
autor
24. okt 2011

@petra1209 príď aj k nám keď si rozbehnutá 🙂

arieska
autor
24. okt 2011

@zuzka_zilina zuzi, mne MUDr poradil nejakeho lekara z Martina, ze sa specializuje na vyvojove vady, tak ak chces mat istotu, mozem ti dat na neho kontakt. za vysetrenie sa plati 24 €, ale ze ma specialne ultrazvuky, ktore pripadne vyvojove vady odhalia
mne vysli zle vysledky z krvi... ☹ mam nizke hladiny na stitnej zlaze, musim sa objednat na endokrinologiu ☹

bambulla
24. okt 2011

ahojte takze sa ku vam pridavam aj ja som v 11tt.je to nase druhe babo🙂

nena13
24. okt 2011

@bambulla Vitaj medzi nami🙂

bambulla
24. okt 2011

dakujem 🙂

aamanda
24. okt 2011

@arieska joooj ved to este nic neznamena...mozno je to len banalita...dufam ze setko dobre dopadne a nebude to nic vazne s tou stitnou.

petra1209
24. okt 2011

@arieska no poviem ti že mi teda stačilo 🙂 akosi ma teraz brucho pobolieva takže už idem len ležať dúfam, že to nič neznamená 😒

zuzka_zilina
24. okt 2011

@arieska Uf,to ma mrzi že maš zle vysledky ☹ ☹ ale s tym sa hadam da ešte niečo robiť,hm? neboj,bude to lepšie,uvidiš,budem na teba myslieť 😉 tak mi pls pošli na neho kontakt,ak budeš taka zlata.. a v ktorom tyzdni tam treba ist? mne lekar povedal,ze on mi urobil všetky vyšetrenia,ale to iba čo videl na ultrazvuku.. tak neviem či tamto sa robi asi ešte najko inak? a držkajte sa

zuzka_zilina
24. okt 2011

@petra1209 T y si umyvala okna??? whaw ty si nejaky nezmar 😀 mne lekar povedal,ze mam iba polihovať,ani upratovať,nešportovať,šetriť sa.. to som mala cely treti mesiac,naštastie som ho prežila v zdravi,aj maličke, ešte aj v štvrtom sa mam šetriť, okna počkaju asi na chlapa 😀 som zvedava.. Teda,riadne si oddychni,to mna by teda fest moc bolelo bruško po takej aktivite.. 😒

katuskaaa29
24. okt 2011

@arieska aj ja om mala zle vysledky ohladom stitnej zlazy, den som bola u endokrinologa, zobrala mi krv a o dva tyzdne budem mat vysledky, tolko mi povedala, ze sa nemam zlaknut nic vazneho to nie, ze vacsinou kazda druha tehotna to ma

petra1209
24. okt 2011

Veď aj ja mám naordinovaný kľudový režim ale po prvé ja som podľa všetkých psychpatický prípad na upratovanie 😀 a po druhé robili nám fasádu na dome a nezakryli okná, tak si vieš predstaviť aké boli a keby to zaschlo už by to neumyl nikto, no to máš výhodu, že tvoje počkajú na muža, toho môjho by sa nedočkali 🙂 Som rada, že ho raz za čas dokopem aby umyl strešné, lebo ja tam nedočiahnem a toho frflania okolo toho čo je a to máme len dve takže ostatné čakajú tak akurát na mňa 😀

lubica69
24. okt 2011

@suzan1111 áno pravdaže pridala som ťa 😉

suzan1111
25. okt 2011

@lubica69 dakujeem🙂

arieska
autor
25. okt 2011

@zuzka_zilina mne tiez hovoril, ze je vsetko OK a myslim, ze to obzeral naozaj zo vsetkych stran, ale ze ak chcem mat istotu...kontakt ti poslem do IP

arieska
autor
25. okt 2011

@katuskaaa29 no chvalabohu...teda nie chvalabohu, ze to ma kazda druha tehotka, ale ze je sanca, ze to uz potom bude OK

mamatata
25. okt 2011

ahojte babaulky, uz dlhsie vas citam, chodim sem uz davno k marcovym pohromam 2008, tiez mame sukromnu skupinu, taraz som preto este vahala, lebo chcem, aby bolo vsetko v poriadku do dvanasteho tyzdna, lebo tento rok v januari som potratila v 8-om tyzdni, tak preto, rada by som sa k vam pridala 😉 🙂

me5
25. okt 2011

@jazzin - no u mna nejde o nejaku tazobu na zaludku, akoze aj to, ale proste nic nemozem zjest, napina ma skoro zo vsetkeho, za den vypijem max 2dc tekutin, a tie nakoniec aj tak vygrcam, som uplne bez energie, vyslabnuta, a mam silne zavrate. ono niekto nazyva nevolnosti to ze mu nechuti, prip. mu vadia pachy, ale ja som mala pri prvom tehu nevolnosti ze grcanie cca 10x denne a isla zo mna uz len zlc alebo len sliny, podla toho, ci sa stihla doplnit zlc :DDD teraz sa uz nad tym smejem, ale vtedy to bolo strasne a teraz som tiez na tom blbo, najhorsie je v takom stave sa starat o malu. sa bojim aby som s nou neodpadla, lebo neprejdem ani na WC bez toho aby som si nesadla na zem, ze sa mi zahmlilo pred ocami. ale si hovorim, ze kym mi je zle, tak je zasa v brusku asi vsetko v poriadku, ked mi tam drobec robi taku sarapatu 🙂 poradnu mame zaciatkom novembra par dni pred oslavou 1.narodenin nasej princeznej :D

me5
25. okt 2011

fuuh tak som zistila, zevraj je sukromna tema, ale neviem ju najst, je tam toho mrte a akosi nikde nevidim ten nazov ze v maji budeme maminami

me5
25. okt 2011

nasla som iba take ze Tehulky maj 2012 - je to nasa skupina?

janka9898
25. okt 2011

@me5 oni sau dve sukromne skupiny co je asi blbost takze tie ktore to mate na starosti by ste mohli iba jednu nechat a tuto by trebalo zavriet lebo neviem kde mam pisat a uz sa mi to pletie 😒

zuzka_zilina
25. okt 2011

@kisasonka83 Ahoj,tak hlasim vysledky z kontroly: všetko vyzera ok, krpec ma 53 mm, NT 1,6 mm, všetky nožičky,ručičky,všetko čo ma mať,aj si podskočil ked sme ho kukali 😀 no hrozne zlate. SOm bola moc štastna,ze je to všetko ok 🙂 ešte budem čakať na vysledky z krvi 2 tyzdne,tam bral genetiku,toxoplazmozu,pecen.testy,žltačku a čo ja viem čo ešte,ale vraj si mysli že to bude v poriadku 😀 😀 takže som bola total happy a ukludnena 🙂 fajn. tak drzim palce a dobre vysledky všetkym tehulkam prajem 😉

zuzka_zilina
25. okt 2011

@me5 Ja som v skupine "v maji budeme maminami", to je asi ta druha,fakt škoda že je tolko skupin.. 😎

kisasonka83
25. okt 2011

@zuzka_zilina ahoj akurat som na teba myslela 🙂 som velmi rada ze ste v poriadku a ze vsetko je ako ma byt 🙂 ja si idem po vysledky v piatok a este na endokrinologiu na upravenie davkovania Euthyroxu tak dufam ze vsetko bude oka,citam tu ze sa otvorila dalsia skupina s terminom maj 2012?je ich tu uz nejak vela ☹ drzte sa

zuzka_zilina
25. okt 2011

@kisasonka83 Super 😀 a to načo maš tie lieky? ja mam stale duphaston,ale uz menej, len 3x1 denne,to aby som nahodou nezačala krvacať 😖 a magnezium,proti krčom.. a teraz aj vela vit.C,a coryzalia homeopatikum,mam taku hnusnu nadchu na skapanie 😠 no aby to neprešlo do chripky,fuj ☹ a ake vysledky budeš mať? tiez z krvi? držim palčeky,napiš potom 🙂 hej,tych tem je škoda,každy piše niekde inde 😝