Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@kisasonka83 No teda,tak vidim že sa tiež trapiš 😖 no iba ten zubar ti ostava,radšej to neodkladaj,aby sa to ešte nezhoršilo 😒 no tie vysledky čo ti robili,to mne asi tiez všetky,aspon dufam,ja by som chcela nech mi porobia všeetko čo sa da,teda okrem toho odberu plodovej vody,ak nebudem musiet.. ty si na tom bola pri prvych 2 detičkach? ale to mate užasne,ina rodinka, 3 dietky,nadhera 🙂 🙂 držim palčeky,nech ti aj tie lieky zaberaju,aj zubok sa lieči. pekny večer 🙂 ja idem pod deku k TV,idem funiet a smrkat 😝
@zuzka_zilina nie nie na odberu plodovej vody nastastie nie ani pri jednom vsetko bolo v poriadku no a 3 deti a fakt koncim na dlhsiu dobu 🙂)))) teda dufam nieze sa zase nieco prihodi ako teraz u tretieho 🙂 prajem pekny vecer a skore uzdravenie 🙂 idem asi aj ja do pelecha zase na mna pada unava posledne dni a o bolesti v krizi ani nehovorim pa pa 😎
ahojte, brala ste niektora duphaston, alebo beriete??? ja ho mam uz len do nedele.. vsade citam, ze ho treba vysadit postupne nie naraz.. ale ako postupne?? 😅 mne dr nic take nevravela. len dobrat balenie....
no baby neviem, znova som presla vsetky sukromne temy a ta tema ze V maji budeme maminami tam nie je. mozno to admin nedal zviditelnit alebo co, ale fakt to neviem najst. pliz admina nech ma prida a prip. neda sa pozvat nejaka pozvanka ci link?
@me5 https://www.modrykonik.sk/forum/buduce-mamicky-s-terminom-porodu-v-rovnakom-obdobi/porod-v-maji-2012/ toto je ta sukromna skupina a treba napisat lubica69 IP nech ta prida 😉
@ladybirds Ahoj,ja beriem duphaston asi od 8-9 tt, 2-1-2, teraz mi dal 1-1-1, na kontrolu idem 25.11,a potom ho vraj vysadi. Tiez sa mi zda,ze je toho vela,no vraj pre istotu,aby som nezacala krvacat,este ho necha aj vo stvrtom mesiaci..
Dobry vecer, prijimate este novych clenov? 😵
aaaaach jaj, neveim ci nemam zapal mocoveho mechura...vcera mi bolo cely den zle z obeda a dnes zase toto..pomoc..uz osm si kupila v lekarni urinal akut forte a vypila som asi liter caju,tak dufam,ze to pomoze 😒
ahojte, poprosím o pridanie do súkromnej skupiny
@boise no mavala som, minuly rok len raz a asi tri roky dozadu som mala trikrat po sebe..sem tam sa to objavi..ale vidim v tom spojitost s mykozou,ta ma tiez casto obtazuje v poslednom obdobi..v nedelu sa mi zdalo ze mam zapal ale uvarila som si urologicky caj, nevedela som ze sa neodporuca..a pomohlo..v utorok som bola na poradni a moc bol negativny..takze ok no a dnes rano sa mi nejak vratila ta mykoza a s tym aj pocit ze musim chodit casto cikat..utekala som do lekarne a tam mi dali len ten urinal..plus som si supla super dophilus a vypila som uz asi liter a pol caju doteraz,hoci vcera som vypila ledva liter..aj to je asi dovod preco mam dneska tazkosti..len vcera mi bolo tak zle z obeda,ze som nemohla nic dostat do zaludka a tak som aj malinko pila..teraz pijem ako na beziacom pase a furt beham na wc ☹a musim byt v praci ☹
@suzan1111 joj mykozu som mala ja pred dvoma tyzdnami, ale taku, ze uz ruzove veci sa zo mna valili 😖 😖 a mala som podobne pocity...kupila som si canesten tabletu - lekar kazal, tu jednu a do dvoch dni bol uplny pokoj...potom mi lekarka este predpisala pre istotu candibene tablety tiez, ze keby sa to zopakovalo, aby som mala doma...tak ak mas pocit mykozy skus tu tabletu a umyvaj sa od spodu rosalgynom...a este si kup tie ocuravacie papieriky, maju to v lekarni, mozes si moc otestovat doma aj sama a budes presne vediet na com si 😉

@zuzka_zilina hej hej vysledky z krvi posielala sa do Kosic kde mi robili to sono na NT a potom mi brali este KS,Rhfaktor,protilatky lebo som negativna a vsetky ostatne co sa odoberaju na zltacku,a ostatne.Lieky co beriem su na stitnu zlazu mam malo hormonov a vysoke protilatky☹ po porode Nikolky sa mi to rozvinulo asi ked jej boli 4mesiace,ale lieci sa na to aj moja mama a sestra,akurat ja to nemam velmi dobre,sama sa divim ze som bez problemov otehotnela mna zase boli zub a je to teda hnus,na bolest nic nemozem a dokonca a ni homeopatika nie su co som ani nevedela☹ no nic len k zubarovi treba a ja ho taaaaaaaaaak nemusim ☹(((( prajem skore uzdravenie