icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

kisasonka83
25. okt 2011

@zuzka_zilina hej hej vysledky z krvi posielala sa do Kosic kde mi robili to sono na NT a potom mi brali este KS,Rhfaktor,protilatky lebo som negativna a vsetky ostatne co sa odoberaju na zltacku,a ostatne.Lieky co beriem su na stitnu zlazu mam malo hormonov a vysoke protilatky☹ po porode Nikolky sa mi to rozvinulo asi ked jej boli 4mesiace,ale lieci sa na to aj moja mama a sestra,akurat ja to nemam velmi dobre,sama sa divim ze som bez problemov otehotnela mna zase boli zub a je to teda hnus,na bolest nic nemozem a dokonca a ni homeopatika nie su co som ani nevedela☹ no nic len k zubarovi treba a ja ho taaaaaaaaaak nemusim ☹(((( prajem skore uzdravenie

zuzka_zilina
25. okt 2011

@kisasonka83 No teda,tak vidim že sa tiež trapiš 😖 no iba ten zubar ti ostava,radšej to neodkladaj,aby sa to ešte nezhoršilo 😒 no tie vysledky čo ti robili,to mne asi tiez všetky,aspon dufam,ja by som chcela nech mi porobia všeetko čo sa da,teda okrem toho odberu plodovej vody,ak nebudem musiet.. ty si na tom bola pri prvych 2 detičkach? ale to mate užasne,ina rodinka, 3 dietky,nadhera 🙂 🙂 držim palčeky,nech ti aj tie lieky zaberaju,aj zubok sa lieči. pekny večer 🙂 ja idem pod deku k TV,idem funiet a smrkat 😝

kisasonka83
25. okt 2011

@zuzka_zilina nie nie na odberu plodovej vody nastastie nie ani pri jednom vsetko bolo v poriadku no a 3 deti a fakt koncim na dlhsiu dobu 🙂)))) teda dufam nieze sa zase nieco prihodi ako teraz u tretieho 🙂 prajem pekny vecer a skore uzdravenie 🙂 idem asi aj ja do pelecha zase na mna pada unava posledne dni a o bolesti v krizi ani nehovorim pa pa 😎

mamatata
26. okt 2011

@ubica69 - aj mna prosim pridaj do tej sukromnej skupiny, dakujem 😉
inak ahojte, dnes mam volno, nejdem do robotky, tak idem pozriet uz nejake darceky pod stromcek 🙂

ladybirds
26. okt 2011

ahojte, brala ste niektora duphaston, alebo beriete??? ja ho mam uz len do nedele.. vsade citam, ze ho treba vysadit postupne nie naraz.. ale ako postupne?? 😅 mne dr nic take nevravela. len dobrat balenie....

me5
26. okt 2011

no baby neviem, znova som presla vsetky sukromne temy a ta tema ze V maji budeme maminami tam nie je. mozno to admin nedal zviditelnit alebo co, ale fakt to neviem najst. pliz admina nech ma prida a prip. neda sa pozvat nejaka pozvanka ci link?

boise
26. okt 2011

@me5 https://www.modrykonik.sk/forum/buduce-mamicky-s-terminom-porodu-v-rovnakom-obdobi/porod-v-maji-2012/ toto je ta sukromna skupina a treba napisat lubica69 IP nech ta prida 😉

me5
26. okt 2011

@boise - diky tak to potom nesedi s nazvom ze v maji budeme maminami ako tu pisali baby. som mohla hladat jak besna 🙂 este raz dik

boise
26. okt 2011

@me5 toto je samotna tema v tej sukromnej skupine 😉 takze sedi..len tam su uz dve temy, preto som dala link na skupinu a nie na temu 😉

me5
26. okt 2011

@boise tak tento druhy link mi nefunguej - vypisalo ze stranka neexistuje. no nic. podla mna je tu nejake velky chaos. nechapem naco je skupina a potom tema v skupine ci co. no snad sa to nejak utrasie 🙂

boise
26. okt 2011

@me5 no musis urobit sukromnu skupinu, potom v nej robit temy, tak to funguje 😉 ziaden chaos, neboj 😉

me5
26. okt 2011

@boise - no v minulej skupine sme tiez presli do sukromnych tem ale nebol v tom takych chaos ako tu, preto som kukala, ze co sa deje. 🙂

boise
26. okt 2011

@me5 ja neviem, my mame aj na vianocne deticky 2009 sukromu skupinu a v nej asi 20tem, takze mne to pripada normal 😀 sak ale napis lubici, pak sa pridaj a uz tam budes jak doma 😉 😵

me5
26. okt 2011

@boise uz som jej napisala 🙂

zuzka_zilina
26. okt 2011

@ladybirds Ahoj,ja beriem duphaston asi od 8-9 tt, 2-1-2, teraz mi dal 1-1-1, na kontrolu idem 25.11,a potom ho vraj vysadi. Tiez sa mi zda,ze je toho vela,no vraj pre istotu,aby som nezacala krvacat,este ho necha aj vo stvrtom mesiaci..

stvura
Odpoveď bola odstránená
lucim
26. okt 2011

Dobry vecer, prijimate este novych clenov? 😵

lenkalela
26. okt 2011

@lucim ahojka vitaj 🙂 ako sa mas? citis? a ako ti zatial prebieha tehulkovanie?

lucim
26. okt 2011

@lenkalela ahoj, velmi v pohode, sice som na zaciatku spinila, ale uz je klud, po predvcerajsej poradni ho mam vysadit , babatko bolo na sone nadherne, zle mi nebyva, ani nafuknuta a ospala uz nie som, len mi viac chutilo jest. cize pohoda. a u teba? 🙂

lenkalela
26. okt 2011

@lucim no tiez mi nebyvalo zle .teda negrckala som ,ale zaludok som mavala v krku..pribrali sme 3 kg ,na sone sme boli 20teho a tiez vsetko ok ,,mame 5.5cm teda mali sme🙂 a ty si ako dopadla ako ste velky ?a kedy ides na dalsiu kontrolu?

pifina
27. okt 2011

@stvura co bolo v tych spravach? ja sa telke vyhybam 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
pifina
27. okt 2011

@stvura ja by som celkom brala byt v starostlivosti porodnej asistentky 😵

leleh
27. okt 2011

@gwenni aj ja by som sa chcela pridat do sukromnej skupiny 🙂

suzan1111
27. okt 2011

aaaaach jaj, neveim ci nemam zapal mocoveho mechura...vcera mi bolo cely den zle z obeda a dnes zase toto..pomoc..uz osm si kupila v lekarni urinal akut forte a vypila som asi liter caju,tak dufam,ze to pomoze 😒

boise
27. okt 2011

@suzan1111 mavas zapaly? to netreba podcenit... 😖 😖 😖

olinka166
27. okt 2011

ahojte, poprosím o pridanie do súkromnej skupiny

boise
27. okt 2011

@olinka166 napis IP lubica69 😉

suzan1111
27. okt 2011

@boise no mavala som, minuly rok len raz a asi tri roky dozadu som mala trikrat po sebe..sem tam sa to objavi..ale vidim v tom spojitost s mykozou,ta ma tiez casto obtazuje v poslednom obdobi..v nedelu sa mi zdalo ze mam zapal ale uvarila som si urologicky caj, nevedela som ze sa neodporuca..a pomohlo..v utorok som bola na poradni a moc bol negativny..takze ok no a dnes rano sa mi nejak vratila ta mykoza a s tym aj pocit ze musim chodit casto cikat..utekala som do lekarne a tam mi dali len ten urinal..plus som si supla super dophilus a vypila som uz asi liter a pol caju doteraz,hoci vcera som vypila ledva liter..aj to je asi dovod preco mam dneska tazkosti..len vcera mi bolo tak zle z obeda,ze som nemohla nic dostat do zaludka a tak som aj malinko pila..teraz pijem ako na beziacom pase a furt beham na wc ☹a musim byt v praci ☹

boise
27. okt 2011

@suzan1111 joj mykozu som mala ja pred dvoma tyzdnami, ale taku, ze uz ruzove veci sa zo mna valili 😖 😖 a mala som podobne pocity...kupila som si canesten tabletu - lekar kazal, tu jednu a do dvoch dni bol uplny pokoj...potom mi lekarka este predpisala pre istotu candibene tablety tiez, ze keby sa to zopakovalo, aby som mala doma...tak ak mas pocit mykozy skus tu tabletu a umyvaj sa od spodu rosalgynom...a este si kup tie ocuravacie papieriky, maju to v lekarni, mozes si moc otestovat doma aj sama a budes presne vediet na com si 😉