icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

laura112
21. jún 2011

@karap ja si myslim ze aj tak budu sa pytat na svet skor. ale ked to bude v termine tak sa nebudem hnevat. 🙂

zrzulienka
21. jún 2011

ach, tak vám závidím, že veľa z vás už vie, či kupovať ružové alebo modré. Moja včerajšia poradňa po mesiaci dopadla tak, že som 3 hodiny čakala, sestrička mi zmerala tlak, opýtala sa na váhu a na štvrť oka sa kukla na testovací papierik z moču (jasné, to je to lepšie sledovanie, keďže som mala na začiatku zápal močových ciest a mám k tomu aj veľké sklony hneď chytiť) a doktorka ani len neprišla ☹ . Takže môžem snívať o tom, že sa dozviem nielen ako sa drobcovi darí ale hlavne čo má medzi nožičkami. ☹

dominika_sk
21. jún 2011

čaute baby, včera som preto až tak neskoro pisala, lebo rovno z utz som išla pomocť kamoške, ktora preraba detsku izbu.dneska som bola na tom druhom vyšetrni, všetko je ok, už bolo vidno aj žaludok, včera bolo len zle otočene, tak sa tešim,maly je zdravučky!klop klop klop 🙂

lolinkamaminka
21. jún 2011

@blackrose dakujem 🙂 takze to nie je ten bezny vseobecny lekar ktoreho ma kazdy? asi ho najskor najdem v nejakej nemocnici alebo poliklinike, nie?

lolinkamaminka
21. jún 2011

@eviiinka mna poslal asi kvoli tomu ze mavam trochu nizky tlak, neviem. lebo inak som uplne zdrava. a mozno potrebuje si byt isty ze mi nic nie je kedze mam tu nizko ulozenu placentu...och...ja co som nikdy nemala ani poriadnu chripku a imunitu mam ako zo zeleza, teraz musim po doktoroch chodit 😒 no, uvidime, v kazdom pripade budem vdacna ak mi o tom nieco zistis ak sa bude dat 😉

henrieta44
21. jún 2011

no teda baby ale ste sa rozpísali, ja som synovi pomaľovala tiež celú izbu, večer sme doplním fotečky, som sa vyhrala, myslím že maľované je lepšie než nálepky, tie dlho nevydržia, a maľba sa dá pekne premaľovať, ja už mám aj naplánové ako bude vyzerať budúca izba pre bábo, teda ak to bude dievčatko, ale ak to bude náhodou chlapček, tak podedí izbu po staršom synovi a jemu ide zariadovať druhú izbu, aj s balkónom ( samozrejme kľaučku z okna a balkonových dverí odstránim, tak ako aj teraz, lebo sa bojím aby mi nevypadol, je to expert na problémy :o))))

henrieta44
21. jún 2011

inak tá sukňa vyzerá super, ale sú tie veci neskutočne drahé, pritom tam nejde až neviem koľko látky navyše.... akože za rifle alebo pyžamo dať 40 €, dovi dopo 😠 😠 😠 😠 😠 , už nevedia čo za to pýtať, postačí aj manželove tričko a dobre elastické legíny, no nie?

harper
21. jún 2011

@lolinkamaminka ja som sa minule stretla s mojim obvodnym lekarom a sme sa chvilu rozpravali a ked som sa ho spytala ci mam aj k nemu prist na nejake vysetrenia, tak povedal ze nie, pokial mi robia testy aj napr. kolko mam zeleza a ine zakladne veci.

kaciatko81
21. jún 2011

@karap mam trombofiliu, uplne od zaciatku si picham fraxiparine a prenasat by ma vlastne vobec nemali nechat. je to nebezpecne pre babatko. co som si zistovala, tak vacsinou idu babatka skor pretoze byt vonku je pre ne bezpecnejsie ako byt v brusku. ale s dr som o tom este nehovorila

harper
21. jún 2011

@dominika_sk blahozelam, precitala som si to uz v posteli na mobile, a odpisovat cez mobil je hrozne, vzdy minimalne dvakrat napisem cely text, dam odoslat a hodi ma to na prvy prispevok, no hroza 😠
Ja som dnes volala doktorovi, ze mi dosla kyselina listova, uz si ju nemusim kupovat mala by sa brat len pocas vyvoja babatka a teraz ma babatko uz vsetko vyvinute uz len rastie do krasy 🙂 Poradnu sme si dohodli na 1.7. a zase bude bez sona. Na to ma vraj musi objednat a kedze ma od 4 do 18 dovolenku, tak najskor budeme vediet co cakame az po tom 18.7. ☹ Teda ked bude drobec potom spolupracovat a ukaze sa 😀

harper
21. jún 2011

inak dnes mi poslali dve damy ze chcu doplnit do tabulky. Doplnila som tam aj nejake pohlavia, ktore som zachytila a pamatala si. ak som niektoru vynechala, nech sa ozve. 🙂

lenica81
21. jún 2011

@blackrose kuk... http://www.predeti.sk/index.php?idmenu=507&sear... maju rozne vankuse na dojcenie... len si vybrat... 😉 myslim, ze ja mam ten 160 cm...

harper
21. jún 2011

@lenica81 ja som to tam nenasla ☹

harper
21. jún 2011

@lenica81 uz som to nasla, len som si musela dat do vyhladavania vankus na dojcenie 🙂

lenica81
21. jún 2011

@harper @blackrose jaaaaaaaaaaj, nejako to haluzi... 😅 tak prepacte...

stefie
21. jún 2011

@laura112 ahoj lauri 🙂 vitaj 😉 ja som prvykrat citila pohyby uz v 15tt pri oboch tehu...ale to za to ze som chuducka...ale pocula som, ze aj v 24tt sa stava ze mimacka pociti...

trinka
21. jún 2011

@harper my cakame dvievcatko 🙂

laura112
21. jún 2011

@stefie a co si prvy krat pocitila lebo ja si neviem pod pojmom trepotanie motylich kridiel nic predstavit... 😒

stefie
21. jún 2011

@lolinkamaminka internista je "srdciar"..kardiolog...nemusis sa bat, zmeraju ti tlak, odvazia ta a urobia ekg..trosku popocuva tvoje srdiecko,spyta si ti neopuchaju nohy a to je vsetko...musi sa to robit kvoli tomu, ze keby ti nasli nejaku srdcovu vadu,a by ta mohli bud liecit, alebo prisposobit tomu tvoje tehu a porod...

harper
21. jún 2011

@laura112 no poporodna depresia asi nie je nic moc, citala som tiez o nejakych pripadoch. Tymto ale nechcem obhajovat to co sa stalo.

harper
21. jún 2011

@laura112 to bola vlastne reakcia na to co mas napisane v pase 😀
a vitaj medzi nami. to trepotanie moze byt nieco ako keby ta nieco vo vnutri posteklilo alebo ked bublinky praskaju, ale ked to pride tak nam to potom mozes popisat ake to bolo.

laura112
21. jún 2011

hej hej doslo mi to. 🙂

harper
21. jún 2011

@laura112 ak chces posli udaje a pridam ta do tabulky, este tam nemame ziadne dvojciatka ☹

stefie
21. jún 2011

@karap neprides aj ne pomalovat steny??? kraaaaasne je to a moja bianka miluje macka pu 🙂 🙂 🙂 🙂 asi by ti aj zadok bozkavala...ja neviem ani len pravidelny kruh nakreslit, takze mne to nepojde samej 😎 😎
jeee to sme uz stri na jeden termin? 😕 a to styri deticky, super..som zvedava ake bude poradie 😎 😎

harper
21. jún 2011

baby, ja fakt neviem ako toto leto zvladnem - uz teraz zo mna tecie, normalne po boku citim ako to stekli a to este ked priberiem dalsich neviem kolko kg. 😖 a fucim ako lokomotiva, som oberala malej jahody a bola som chvilu zohnuta a o desat minut po tom sa ma mm pyta ze co fucim 😠

stefie
21. jún 2011

@zrzulienka jeziiiiis, to co je za pristup? panabeka, ja som mala furt stastie na kadejakych "doktorov" ale toto? bozinku...

harper
21. jún 2011

@stefie nechces skusit toto, nebude ta to sice stat 2€ ako @karap ale tiez by to mohlo byt ok 🙂 http://www.predlohy.sk/rozpravka/macko-pooh-a-k...

lenkakrchova
21. jún 2011

ahojte baby, tak my sme sa po 3. tyzdnoch vratili zo Slovenska. Bola som prvy krat na ultrazvuku v mojom 18 tt a vsetko dopadlo super, babo je zdrave, rastie a je to dievcatko, takze sa velmi tesime. Stihli sme aj nakupy ... kedze v Nitre uz boli vypredaje ... tak som pokupila zimne vecicky ktore najviac vyuzijeme.

stefie
21. jún 2011

@laura112 ja som to na zaciatku citila ako take klopkanie znutra bruska take jemne..teraz uz dubka tak silno ze to vidno 😀 je to take ako ked ta niekto velmi jemne po ramene poklopka,ale citis to vo vnutri bruska...

dominika_sk
21. jún 2011

@harper ahoj, tak ja dufam, že keď už si na to musiš počkať, že maličke ti teda nebude ukazovať ritku 😀 a tie dvojčiatka ve´d myslim že @laura112 ma v profile že dvojičky, či mylim sa? 😉