icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lenica81
21. jún 2011

@stefie @lolinkamaminka internista je na vsetky vnutorne organy... aj na travenie... mna k nemu poslali pri prvom tehu, ked ma pichlo v chrbte, doc mal podozrenie na nieco s oblickou... 😉 ale hlavne ti musia pozriet srdiecko, ci budes vladat tlacit... aby neruplo vtedy... 😉

stefie
21. jún 2011

@laura112 ja som to na zaciatku citila ako take klopkanie znutra bruska take jemne..teraz uz dubka tak silno ze to vidno 😀 je to take ako ked ta niekto velmi jemne po ramene poklopka,ale citis to vo vnutri bruska...
@harper ty sa spokojne zohnes na 10 minut????? mna by vystrelo...asi by som odpadla po troch minutach....

lenica81
21. jún 2011

@laura112 waw, ze dvojky... furt som ich chcela, ale co poznam 2 baby, tak je to riadny zaberak... a ked chces akurat 2 deticky, tak to budes mat za sebou... 😉 a ked to mate v rodine... 😵

harper
21. jún 2011

@dominika_sk ja viem, len v tabulke este nemame ziadne dvojcatka a nezapisujem tam nikoho bez suhlasu. 😉
Tak to dufam aj ja ze nebude ukazovat prdelku 😀

lenica81
21. jún 2011

@harper my sme boli na vikend na morave, v stramberku sa pozriet, mesto samy kopcek... jak lokomotiva tiez... normalne by som to vybehla, ale teraz... o kondicke ani slychu... 😔

harper
21. jún 2011

@stefie ja som nebola zohnuta desat minut, mozno 3-4 minuty, len desat minut po tom som este fucala ako parna lokomotiva 😀

laura112
21. jún 2011

@harper ake udaje potrebujes?

lenica81
21. jún 2011

@zrzulienka fakt zly pristup... chodis do poradne do porodnice... lebo tam to tak vyzera ten posledny mesiac pred porodom... teda aspon moja skusenost... 😔 ani my zatial neviem, co to bude... mozno buduci tyzden... ale tebe by mali robit morfologiu v 20tt, tak by si to mala tiez coskoro vediet, nic ti nespominali... treba na nich zatlacit... 😉

lenica81
21. jún 2011

@lenkakrchova krasa... aj my chceme dievcatko... 😕 super, ze je vsetko ok...

laura112
21. jún 2011

@dominika_sk hej cakam dvojicky ale este neviem co bude to druhe mimi. Na 95% je jedno z mimi chlapec.

laura112
21. jún 2011

@lenica81 toho sa aj bojim ze to bude hodny zaberak ale svokrusku mam hned oproti xi.

dominika_sk
21. jún 2011

@laura112 ja len preto hovorim, že ešte nie si v tabulke novembrovky, ale tam ťa pridaju, až keď o to požiadaš, bez suhlasu nie, tak ak chceš napiš @harper a ona ťa tam prida 😉

manka
21. jún 2011

ahojte.
ja uz sa tiez neviem dockat poradne 30.

inak beriem asi vsetky lieky, co tu boli spomenute aj si picham fraxiparine ako kaciatko. z tehotenskych mam femibion. tiez som pocula, ze od vitaminov su velke deti, tak uz ku koncu brat nebudem, ale teraz som bola chora a hentam je aj Cecko, tak som si este kupila

dnes som zbadala v obchode tekvicu, takze ked pride manzel ide struhat a mam chut na privarok. mnam

baby nitrancanky idete zajtra na ten kurz? ja by som aj isla, ak to stihnem maleho do skolky a na 8 byt tam

a baby bratislavcanky - na stretko by som kludne prisla aj ja ak mozem, lebo do BA chodime, ale len cez vikend

lenica81
21. jún 2011

@laura112 to mas super... moji rodicia aj svokrovci su 450 km daleko... takze ked pride druhe, tak to bude este len sranda... 😎

lenica81
21. jún 2011

@manka ja som dnes mala cukinovy privarok... mnam...

laura112
21. jún 2011

@lenica81 Ja som ani necakala ze budeme mat s manzelom dvojicky lebo vecinou to ide obgeneraciu...

harper
21. jún 2011

tabulka aktualizovana v mojom fotoblogu

harper
21. jún 2011

asi ju budem musiet uz rozdelit na polovicu, lebo to zacina byt trosku necitatelne.

henrieta44
21. jún 2011

@harper no pekne nám to pribúda v tej tabuľke a pomaličky sa nám tam zbierajú aj dievčatká, inak to sono tak neskoro ti nezávidím, mne sa už tie dv dni do sona zdajú nekonečne dlho a nie ešte toľko čakať. nemôžeš ísť inde na sono?

henrieta44
21. jún 2011

jááj ale mi je smutno, manžela mám na služobke, aspoň tie oje deťúrence mi robia radosti, jedno mi tu fufká pri uchu (konečne sa umrvil a zaspal :o))) ) a to malinké v brušku sa hrá .... asi skáče cez popučníkovú šnúru ako cez švihadlo, poriadne ma kopančekuje....lásky moje

lolinkamaminka
21. jún 2011

@stefie uffff, to si mi velmi pomohla, dakujem, dost sa mi ulavilo, tak dufam ze budem v poriadku , lebo okrem toho ze mam trosku nizsi tlak mi nic dokopy nie je.. este raz dakujem za uzitocne info 🙂

lolinkamaminka
21. jún 2011

@lenica81 dakujem za info, som teraz trosku zmatena ale hadam sa z toho vysomarim 🙂 tak dufam ze budem v poriadku 😝

henrieta44
21. jún 2011

@lolinkamaminka podľa mňa sa nemusíš stresovať kôli tomu že dr.poslal k internistovi, pokiaľ viem, tak všetky tehuľky by mali absolvovať preventívne vyšetrenia u obvodného aj u zubára , čo by ti mal následne daný lekár aj potvrdiť do knižky ale realita je taká, že je to na samotnom gynekologovi či ťa pošle, ja som napríklad pri synovi okrem zubára nebola nikde a ani teraz ma nikam neposlal, takže žiadny stres 😉

henrieta44
21. jún 2011

@lolinkamaminka toto je tvoje prvé tehu že?

henrieta44
21. jún 2011

dnes som kúpila synovi a manželovi rovnaké tričká tak sa z toho teším ako malé decko, že jakú budú krásny 😎 😎 😎 😎

lenica81
21. jún 2011

@lolinkamaminka @henrieta44 ale EKG by ste mali mat urcite spravene... ako som pisala, ci mozete tlacit... netreba sa bat... loli, nizky tlak je iste lepsi ako vysoky, mozno pri porode sa to nejako speci riesi...

palinkova87
21. jún 2011

@eviiinka ešte tiež nenakupujem.. uvidím,či pojdeme z mm na SK.. lebo chlapčenské oblečenie mám 🙂 no,ale ak nepojdeme tak hurá.. som v centre 🙂

palinkova87
21. jún 2011

baby počujte.. je normálne, že babo mi vačšinu dna v brušku hajinká.. a pokopká len v tedy ked to jemu vyhovuje? ako večer kopkáva.. ale cez den je utlm..

kaia
21. jún 2011

@zrzulienka, ak si zvedava na pohlavie, nechaj si ich urcit krvou. Ja som tak urobila: www.geneton.sk
Chromozomy z krvi aj nam objasnili, co cakame 😉

lenica81
21. jún 2011

@palinkova87 ja do nho tiez stucham a mm, ze nech ho nebudim... 😉 ono sa hybe aj ked ty sa hybes... len to necitit este az tak a tiez ked chodis ho to udrnkava do spanku... ale neboj, este to budu akrobacie... a pekne meno ste vybrali... 😉