icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

henrieta44
21. jún 2011

@lenica81 no to sú tí naši doktori, nič také mi dr.nespomínal, no ale keď som bez problémov porodila prvé ( a vlastne aj to druhé o ktoré sme prišli), tak sa nejako neplaším, určite je všetko ok, tak ako má byť, aj tam je tých vyšetrení už viac než dosť a zase vysedávať niekde po čakárniach sa mi nechce 😒

palinkova87
21. jún 2011

@lenica81 takže sa nemám znepokojovat? bo ja sa už bojím..

lenica81
21. jún 2011

@henrieta44 no s tymi cakarnami mi nieco hovor... musim si ist po ziadanku a potom na to ekg a potom naspat k obvodnej, aby mi to ekg popisala... 😔 zabijem pol dna... 😝
@palinkova87 hlavne, ze sa vobec hybe z casu na cas... teraz na zaciatku je to menej intenzivne, tak to tak nepocitujes... teda niektore tu maju akrobatov od zaciatku, ale mozno budes mat kludasa... ja by som kludasa po prvom brala... 😀

idem ja dievcata spat... lebo zajtra mi obednajsia siesta nehrozi ako vzdy... dobru noc... 😎

henrieta44
21. jún 2011

aj ja už idem spať, lebo dnes som na nohách od 4 rána, manžel odchádzal na služobku, už som nezaspala a celý deň som behala ako srnka, všetko ma bolí...

lolinkamaminka
21. jún 2011

@henrieta44 hej prve tehotenstvo, keby to nebolo prve, asi by som uz o tomto nieco vedela myslim..

luci66
22. jún 2011

@stellamiapiccola Tie su super,musim aj ja nieco popozerat.
Inak babule paci sa vam,ked tehotna zena nosi prilahle tricka a ukazuje brusko alebo volnejsie? teda brusko sa moc neschova nijako, ale viete co myslim....

luci66
22. jún 2011

@karap Fakt sikulka, ja talent na kreslenie nemam 🙂. Ale nerobila by som to, lebo sme kupili byt, v ktorom mali po stenach tiez detske obrazky shreka, rybicku Nemo atd...dokonca aj na strope a my sme mali problem to dat dole, lebo tie farby sa tak zazrali do steny,ze este aj teraz su tam jemne flaky po obrazkoch a za nic na svete to nechce ist dole, takze ja som skor za nalepky...ale to len cisto subjektivne kvoli tomu, co nas potom cakalo 🙂

luci66
22. jún 2011

Bre ranko vsetkym. Vcera som trochu lustrovala na nete po kocikoch, nejako stale nemozem najst ten spravny. Co poviete na tento? beriem vsetky pripomienky 😀
http://www.e-kociky.sk/?868,bexa-b4x-black

adikad
22. jún 2011

@luci66 Lucka ja som mala vyhladnuty CP, ale tiez som nasla Bexu B3 a je to vlastne lacnejjsia verzia Casualu, tak tiez po nom pokukujem, farbu mam vybratu bud modru, alebo cervenu.

lianka7
22. jún 2011

@luci66 Velmi pekny kociarik,za tu cenu je super,co vsetko uz ma! 😉

lianka7
22. jún 2011

@laura112 Jej,krasa dvojicky 😵 😵 😵

eviiinka
22. jún 2011

@lolinkamaminka neboj sa nič to nebide 🙂 jasne skusim sa popýtať a dám to vedieť 🙂 kedy tam maš ísť ?

luci66
22. jún 2011

@lianka7 Ved to sa mi prave nezda,ze v com je hacik, ked ma taku dobru cenu a aj s vajickom vychadza cca 322e a dostanes k tomu aj fusak a slnecnik zadarmo...Som podozrievava 😀 , sa mi paci a aj manzelovi, by som ho najradsej objednala hned, len neviem co mam robit. A tiez sa mi pacia Mutsy kociky

eviiinka
22. jún 2011

@lenkakrchova kráááásna fotka 🙂 gratulujem k dievčatku 🙂 tak to ti závidím, ž euž máš vecičky, ja este nemám skoro nič :(

eviiinka
22. jún 2011

@laura112 jeeeej dvojičky, to je krásne 🙂

eviiinka
22. jún 2011

@dominika_sk to som rada, že ste v poriadku 🙂

trinka
22. jún 2011

@manka joj ja už mam na tekvicový prívarok chuť asi týžden ...

lianka7
22. jún 2011

@luci66 No rozhodne pred kupou by som ho chcela videt-ci nie je labilny,ako sa sklada a pod....

trinka
22. jún 2011

@luci66 vyzera fajne, len ja by som si vybrala inu farbu. My sme mali svetlo zeleny a pri skladaní do auta sa nám strieška o niečo obtrela, a už to nešlo vyprať. A ma biele akurat okolo miest, kde sa podla mna najviac špiní...

eviiinka
22. jún 2011

dobré ránko babulky 🙂 tak dnes má byť v BA 32 stupňov a víkend klasika škaredý :(

denis006
22. jún 2011

Bre ránko....dnes som hľadala jeden postup na prípravu jedla a natrafila som pri tom na videá - starostivosť o deti - je tam kúpanie bábätka, výmena plienok, masáže, kolika a rôzne...
Možno pomôže prvorodičkám, lebo ja som pri malej po návrate z pôrodnice prosila svokru aby prvý krát okúpala malú ona, nik mi to ani len neukázal.
http://www.akosatorobi.sk/videa/starostlivost-o...

henrieta44
22. jún 2011

dobré ránko tehuľky, no ja mám z tých kočíkov totálny chaos, neviem vôbec ktorý si vybrať, keby som mohla tak si z rôznych kočíkov vyberiem čo sa mi páči a urobí si sama super kočík, len škoda že sa to nedá 😒 ....pridávam pár fotiek Filipkovej izbičky - obrázkov, ktoré som mu namaľovala na stenu

henrieta44
22. jún 2011

inak mne sa strašne páčia tieto tehu šatičky, špekulujem že si ich objednám
http://www.miniobchodik.sk/miniobchodik/eshop/4...

blackrose
22. jún 2011

@lolinkamaminka hej mal by byt v nejakej poliklinike, normalne oficialne sa vola internista, interny lekar, nie je to len nejake familiarne oznacenie, neboj 😉
@harper ja tiez fucim pri najmensej namahe... minule som vysavala byt na 3 krat 😀 vzdy som si musela sadnut, vydychat sa a mohla som pokracovat...
@lenkakrchova krasna fotecka a blahozelam k dievcatku 🙂
@mojong joj skleroza!! Ja som to prvy krat spozorovala vcera, ale poriadne!! 😀 Dokonca sa mi stalo, ze som si zabudla zapisat nieco, na co som nechcela zabudnut 😀 no hroza!

palinkova87
22. jún 2011

@lenica81 No už je to okik.. v noci sme maminku kopkali, som sa budila na to 🙂 xi. 🙂 aj teraz pokopkáva. 🙂 už nech je to len častejšie. a bude okik 😀

mymimi
22. jún 2011

@henrieta44 peknučké, budeš kočka... Ja mám také podobné, ale dlhšie. Sú pohodlné, ale nie sú až na také najvačšie bruško.

blackrose
22. jún 2011

@denis006 super stranka, urcite sa zide 🙂

luci66
22. jún 2011

@henrieta44 Krasne, ale ta cena teda, fakt nevedia co pytat...ja na leto nebudem kupovat, nepotrebujem tehu, teraz maju rozne strihy v obchodoch, skor na jesen budem potrebovat nejake nohavice a to bude urcite problem,kedze mam 185cm 😀

henrieta44
22. jún 2011

@mymimi radšej sa na ne nejdem moc tešiť, lebo väčšinou ked sa na niečo veľmi teším, tak potom som sklamaná, tak dúfam,že sa mi budú páčiť aj v reale a hlavne aby mi boli dobre, lebo sú dosť drahé a nemám moc chuť zbytočne vyhadzovať peniaze von oknom, hlavne ked ich až toľko nie je 😒

luci66
22. jún 2011

Inak rozmyslam nad tymito dupackami s vianocnym motivom, ale zda sa mi to velmi predrazene 14eur aj s dodavkou. Asi pockam a pred Vianocami si nieco pekne kupim pre babenko.
http://www.bess.sk/detske-oblecenie/kategoria/d...