icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
22. jún 2011

@micicka nooo viem 🙂 vraj je z konika len tam nema foto tak som ju automaticky vylucila ved nabuduce ju oslovime 🙂 hadam bude v skupine s nami 🙂

veronika1417
22. jún 2011

@micicka s sa inak mohla ozvat Ty 😀 ked si vedela ze ja jedina tam mam chlapa 🙂 bojko nechcel ist dnu ked bol sam 😀

micicka
22. jún 2011

@veronika1417 no ale nebola som si istá, či si ho nakoniec brala. ale tak mohla som skúsiť, veď by si mi neodhryzla z nosa. ale veĎ nevadí, ešte budeme mať čas 😀

veronika1417
22. jún 2011

@micicka jasan pohoda 😀 ale sme boli dost domiesane podla tyzdnov tehotenstva som myslela ze to podeli tak aby sme boli cca rovnako. Inak videla som aj brusenko tvoje 😉

micicka
22. jún 2011

@veronika1417 ty si mi okukávala moje brušo! 😀 😀
nie sme až tak pomiešané, či myslíš, že hej? veď len jedna je z októbra a ostatné sme do 20.11., to je celkom ok, veď to teoreticky môžme aj naraz rodiť.

veronika1417
22. jún 2011

@micicka vsetky som okukala 😀 niektore nemali vobec nic a niektore mali gulicku 🙂 sice vidis celkom pekne sme sa nakoniec podelili ale mne to tak pripadlo ked som tak pozerala po tych babach. Tak hadam my sme zlaty stred a nemame ani prilis velke ale ani male 😀

micicka
22. jún 2011

@veronika1417 no niektoré som myslela, že ani nie sú tehotné, tuším dve som tam také videla, čo vôbec nemali bruško, niektoré mali malinké, ale nepozerala som detailne. veď je to v podstate jedno, hlavne, že drobcom sa tam páči a ja sa aj teším že rastie 😀 je možné, že neskôr sa mi bude zdať až moc veľké, ale zvládneme všetko 😉

micicka
22. jún 2011

@veronika1417 a páčilo sa mi ako nám o tom pôrode hovorila, aj keď len pár vetami, ale normláne som mala pocit, že veď to nie je nič také hrozné 😉 no uvidíme v novembri 😀

veronika1417
22. jún 2011

@micicka tak jasne, tiez som videla nejake dve tri co mali uuuplne ploche bruska sranda 😀 my sme mali asi tak rovnako takze mozeme byt spokojne 😀

veronika1417
22. jún 2011

@micicka tak ano dost prirodzene a otvorene o tom hovorila a ked clovek pocuje, ze je to uplne prirodzena vec tak mu je hned lahsie na dusi 🙂

lolinkamaminka
22. jún 2011

@eviiinka noo, vraj je to doktor na vnutornosti a teda aj srce a taketo veci, mal by mi robit EKG a podobne vysetrenia..ved uvidime .. 😝 podstatne je ze viem kde ho mam hladat a tam uz sa uvidi 😅

eviiinka
22. jún 2011

@lolinkamaminka daj mi potom vedieť čo ti všetk orobil a ako si dopadla, ale určite dobre, uzrčite je to len také preventívne vyšetrenie 🙂

henrieta44
22. jún 2011

@karap no ja idem na sono teraz v piatok a tiež sa už neviem dočkať, tiež sa mi ten čas vlečie, tak dúfam, že nebudem sklamaná a že sa bábo ukáže či je on alebo ona 😉

zvedava17p
22. jún 2011

@micicka
@veronika1417 Ahojte, aj ja som bola u Jahnatkovej na uvodnej hodine, ale bez okuliarov som slepa ako patron, tak si netrufam ani odhadnut, kto je kto...ale chlapa som si vsimla, takze kto je veronika viem, no micicku zaradit ani podla opisu neviem 🙂 ...a dostala som sa do ruhej skupiny, takze s vami chodit nebudem

zvedava17p
22. jún 2011

@micicka
@veronika1417 a inak aj to vecerne cvicenie je celkom fajn, nic narocne, ale mate z toho celkom fajn pocit, ze nieco pre seba robite

veronika1417
22. jún 2011

@zvedava17p juuuj to je aka skoda ☹ preskoc k nam! A ty ako vyzeras? Mozno podla opisu Ta spoznam ja som pozerala po vsetkych lebo som sondovala kde je micicka 😀

zvedava17p
22. jún 2011

@veronika1417 ja mala ruzovu bluzku a tmavo hnede lanove nohavice a do prvej skupiny som sa nedostala len o jeden den 🙂

zvedava17p
22. jún 2011

@veronika1417 A mala som taku bluzku, ze v nej som vyzerala tehotna aj v 12 tt 🙂 ...takze som patrila medzi bruskate 🙂

veronika1417
22. jún 2011

@zvedava17p si mala zaklamat 😀 podla opisu oblecenia meviem ☹ kde si sedela mi asi len tak jednoducho neopises vsak? Ale ved nevadi. Mozno sa to tak este pomeni, ze pojdes k nam lebo hovorila ze este mozu byt zmeny 😉

zvedava17p
22. jún 2011

@veronika1417 sedela som pri stene oproti oknu a bola som ta, ktorej sa po tebe pytala, ci je vsetko ok 🙂 ...a ved dnes idem cvicit, tak ked bude jahnatkova, opytam sa na to

lolinkamaminka
22. jún 2011

@eviiinka to dufam aj ja 😉 potom ti poviem co vsetko na mne skumal 😀

veronika1417
22. jún 2011

@zvedava17p haaaa ja uz vieeem 🙂 ja neviem co sa tak zlakla, ze mi neni dobre 😒 asi ako sme sedeli som si pritlacila bruseno a ostalo mi tak divne ale nevedela som, ze by bolo nieco na mne vidiet 😉 tak je to sikulka sestricka 🙂

veronika1417
22. jún 2011

@zvedava17p Ti zavidim to cvicenie ☹ ja nie som priamo z NR a neoplati sa mi to kvoli dochadzaniu tak ale aspon tu predpripravu si spravim.

zvedava17p
22. jún 2011

@veronika1417 a mne sa chcelo curat 😀...a ja bez okuliarov horsie zaostrujem 😀, poznala som tu vedla mna, lebo tiez chodi cvicit, ale inak ja vobec netusim kto kde bol, co mal oblecene a ano vyzeral, takze micinku neviem vobec zaradit 😀

veronika1417
22. jún 2011

@zvedava17p inak nesedela si vedla micicky? Alebo teda kusok od nej? Mrkni na foto urcite ju spoznas 🙂

laura112
22. jún 2011

Juj ja som ale unavena fnuk a este musim dorobit tie buchty a ani kafco som este nemala.

zvedava17p
22. jún 2011

@veronika1417 ved prave na baby pri mne, som mala najhorsi vyhlad, lebo som bola opreta o stenu a tak som im vacsinou videla iba chrbty 😀

veronika1417
22. jún 2011

@zvedava17p noooo a mne sa zda, ze si sedela presne vedla nej 😀 nanajvys tak este jedna baba mohla byt medzi vami ale skor myslim, ze si bola hned vedla 😀 nahoda je ale blbec, ze som ja nevykrikla kto je tu z konika ?! 😉

zvedava17p
22. jún 2011

@veronika1417 mala si 🙂....nabuduce budeme mudrejsie, a z toho cvicenia si nic nerob, aj tak uz maju od jula pauze....ja si chcem kupit fit loptu a potom cvicit trosku doma, alebo chodit plavat, len neviem kde aby to nemalo viac skody ako osohu....

veronika1417
22. jún 2011

@zvedava17p ja fit loptu mam a aj sem tam cvicim ale len take co som odkukala na nete a nie je nad to ked sa to naucis presne pod dohladom 🙂 ja radsej plavat nebudem, som dost nachylna na vseliake zapaly a prechladnutia takze mam z toho dost obavy ale ak mozes je to vraj uplne nejlepsi pohyb aky mozes vykonavat a nie len pocas tehu.