Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 Nie on je na Farskej. sono ma v ambulancii, tak to nechodim nikde specialne. Ale vedla Cellarovej je moj obvodny Matta. Ja som mala predtym zenu gynekologicku a nebola som vobec spokojna, tak som nad zenou ani neuvazovala
Takze 30. po poradniach stretko? 🙂 To by nebolo zle, len ja chcem, aby ma aj na cievne poslal, lebo mi zily nabehli, tak sa asi zdrzim
@manka jaaaj ja nemozem, vies ja nie som priamo z Nitry / 15km od Nitry / a mna vsade vozi drahy lebo som na rizikovom takze hned po sone ma vezie domov a potom sa ponahla do prace ☹ ani len dovolenku mu na ten den nechceli dat 😒
@manka ale daj sa k nam do skupiny k Jahnatkovej skupina c.1, ktora chodi kazdu druhu stredu o 8.00 a tam sa urcite stretneme vsetky tri 🙂 to by bolo skvele prva hodina je inak uz 6.7 🙂 zavolaj jej
hura dievcatka sa uz rozdavaju, idem rychlo do radu
@veronika1417 nezdviha. dufam, ze mam dobre cislo z netu
@manka ... a kde sa stoji rad na baby? 😀 ak mas v brusku chlapceka uz to nezmenis 😝
@manka podla mna je uz vela hodin 😒 vyskusaj zajtra od tej 8.00 do 16tej lebo spominala , ze aj nejake cvicenia su tam a ona je asi prec od tel ked je v tej telocvicni alebo ked ma pripravu.
no dufam, ze stojim v spravnom rade 🙂 chlapceka uz som v brusku mala
skusim Jahnatkovej zavolat zajtra
@karap dakujeme 🙂
@eviiinka velmi sa tesime dievcatku ... a inac som strasne rada,ze vieme co cakame ... lebo teraz je kopec zliav ... aj na Slovensku aj tu v Irsku ... zatial ani jednu vec som nekupila za normalnu cenu ... vsetko za polovicu alebo menej, co ma strasne tesi 🙂
@lenkakrchova Blahozelam k babe 😉
@lianka7 dakujem za koment foto 😉 no uz nie je take malinke 😀 daj uz aj Ty aktualne 😉 ved mozes do alba ja som nedala sem, sem dame az neskor ked si budeme chciet opat zlepsit naladicku 😀
@veronika1417 Ja mam už väčšie ako ty,pridám zajtra...teraz robím Tiramisu 🙂
@lianka7 no maaam veliky strach 😀 tiramisu zboznujem len nasa rodina tam pridava aj na kolieska banan uplne sa mi to k tej chuti hodi 😉 super teraz by som si dala ☹
@lenica81 , @henrieta44, @lolinkamaminka, rozhodne treba ten tlak kontrolovat, a dobre je aj ekg v tehu.. napriklad ja mam tiez nizky tlak, cele prve tehu som mala velmi nzky a vraj to sa pri porode napravi, stupne..a led doslo na to ze mam tlacit a rodit, tak som mala tlak najvyssi pocas celeho tehu pri porode a to bol 90/60 a bali sa ze nevytlacim...cely cas som mala tlakomer na ruke a kontrolvali mi ho cely porod...
tak dneska som bola na ultrazvuku a cakame chlapca, cela rodinka sa velmi tesime 🙂
Neviete mi poradit?V 20.tyzdni som mala poradnu a sono a najblizsie mam prist az 19.8.A vtedy mam aj test na cukrovku.Co vychadza na 33.tyzden,Nie je to nejaka dlha doba bez kontroly?13 tyzdnov.Neberie sa este niekedy medzitym krv?
@palinkova87 no vidis, mas aktivne babo... ja som ho dnes necitila, lebo som bola cely den vonku a teraz som sa zlozila na gauc a kopalo o dusu... 😀
@stellamiapiccola tak treba, tie deti uchodit... 😀 ja som svojho dnes opat znicila... 😅
@lenica81 mno doobeda kopkalo. xi 🙂 a už má zase pohodu heheh 🙂))))) ale je to najkrajší pocit ked kopne 🙂

@manka to si kde? v tom novom oproti starej nemocnici? ja som tam u Cellarovej ale na sono chodim do Medicinskeho centra na Chrenovu