icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
22. jún 2011

@manka to si kde? v tom novom oproti starej nemocnici? ja som tam u Cellarovej ale na sono chodim do Medicinskeho centra na Chrenovu

manka
22. jún 2011

@veronika1417 Nie on je na Farskej. sono ma v ambulancii, tak to nechodim nikde specialne. Ale vedla Cellarovej je moj obvodny Matta. Ja som mala predtym zenu gynekologicku a nebola som vobec spokojna, tak som nad zenou ani neuvazovala

Takze 30. po poradniach stretko? 🙂 To by nebolo zle, len ja chcem, aby ma aj na cievne poslal, lebo mi zily nabehli, tak sa asi zdrzim

majoslava
22. jún 2011

@marvis gratulujem k dievčatku 🙂 možno nabudúce bude chlapček 🙂

veronika1417
22. jún 2011

@manka jaaaj ja nemozem, vies ja nie som priamo z Nitry / 15km od Nitry / a mna vsade vozi drahy lebo som na rizikovom takze hned po sone ma vezie domov a potom sa ponahla do prace ☹ ani len dovolenku mu na ten den nechceli dat 😒

veronika1417
22. jún 2011

@manka ale daj sa k nam do skupiny k Jahnatkovej skupina c.1, ktora chodi kazdu druhu stredu o 8.00 a tam sa urcite stretneme vsetky tri 🙂 to by bolo skvele prva hodina je inak uz 6.7 🙂 zavolaj jej

majoslava
22. jún 2011

@mysti jee.. gratulujem 🙂 tak aj ty budeš mať chlapčeka 🙂 super 🙂

manka
22. jún 2011

hura dievcatka sa uz rozdavaju, idem rychlo do radu

manka
22. jún 2011

@veronika1417 nezdviha. dufam, ze mam dobre cislo z netu

veronika1417
22. jún 2011

@manka ... a kde sa stoji rad na baby? 😀 ak mas v brusku chlapceka uz to nezmenis 😝

veronika1417
22. jún 2011

@manka podla mna je uz vela hodin 😒 vyskusaj zajtra od tej 8.00 do 16tej lebo spominala , ze aj nejake cvicenia su tam a ona je asi prec od tel ked je v tej telocvicni alebo ked ma pripravu.

manka
22. jún 2011

no dufam, ze stojim v spravnom rade 🙂 chlapceka uz som v brusku mala

skusim Jahnatkovej zavolat zajtra

lenkakrchova
22. jún 2011

@karap dakujeme 🙂

lenkakrchova
22. jún 2011

@eviiinka velmi sa tesime dievcatku ... a inac som strasne rada,ze vieme co cakame ... lebo teraz je kopec zliav ... aj na Slovensku aj tu v Irsku ... zatial ani jednu vec som nekupila za normalnu cenu ... vsetko za polovicu alebo menej, co ma strasne tesi 🙂

lianka7
22. jún 2011

@lenkakrchova Blahozelam k babe 😉

veronika1417
22. jún 2011

@lianka7 dakujem za koment foto 😉 no uz nie je take malinke 😀 daj uz aj Ty aktualne 😉 ved mozes do alba ja som nedala sem, sem dame az neskor ked si budeme chciet opat zlepsit naladicku 😀

lianka7
22. jún 2011

@veronika1417 Ja mam už väčšie ako ty,pridám zajtra...teraz robím Tiramisu 🙂

veronika1417
22. jún 2011

@lianka7 no maaam veliky strach 😀 tiramisu zboznujem len nasa rodina tam pridava aj na kolieska banan uplne sa mi to k tej chuti hodi 😉 super teraz by som si dala ☹

stefie
22. jún 2011

@lenica81 , @henrieta44, @lolinkamaminka, rozhodne treba ten tlak kontrolovat, a dobre je aj ekg v tehu.. napriklad ja mam tiez nizky tlak, cele prve tehu som mala velmi nzky a vraj to sa pri porode napravi, stupne..a led doslo na to ze mam tlacit a rodit, tak som mala tlak najvyssi pocas celeho tehu pri porode a to bol 90/60 a bali sa ze nevytlacim...cely cas som mala tlakomer na ruke a kontrolvali mi ho cely porod...

mymimi
22. jún 2011

@stefie ja som celý pôrod omdlievala kvoli nízkemu tlaku, takže ma stále len kriesili 😀 A to slubovali, že pri pôrode sa mi krásne dvihne, ha.

ajvetka
22. jún 2011

tak dneska som bola na ultrazvuku a cakame chlapca, cela rodinka sa velmi tesime 🙂

marvis
22. jún 2011

Neviete mi poradit?V 20.tyzdni som mala poradnu a sono a najblizsie mam prist az 19.8.A vtedy mam aj test na cukrovku.Co vychadza na 33.tyzden,Nie je to nejaka dlha doba bez kontroly?13 tyzdnov.Neberie sa este niekedy medzitym krv?

harper
22. jún 2011

@lianka7 hm, dobre tiramisu nie je zle 🙂 Ja som prave dokoncila a dochutnala mliecnu polievku so zemiakmi a vajickom. 😉

lenica81
22. jún 2011

@denis006 mne ukazovali umyvanie v porodke... chvalabohu... a potom som to 2x ukazala mm a kupal maleho on... 😀 😉

lenica81
22. jún 2011

@palinkova87 no vidis, mas aktivne babo... ja som ho dnes necitila, lebo som bola cely den vonku a teraz som sa zlozila na gauc a kopalo o dusu... 😀

lenica81
22. jún 2011

@luci66 mavaju krasne vianocne aj v obchodoch... ja som kupila v tescu... 😉

lenica81
22. jún 2011

@stellamiapiccola tak treba, tie deti uchodit... 😀 ja som svojho dnes opat znicila... 😅

palinkova87
22. jún 2011

@lenica81 mno doobeda kopkalo. xi 🙂 a už má zase pohodu heheh 🙂))))) ale je to najkrajší pocit ked kopne 🙂

lenica81
22. jún 2011

@marvis gratulujem k dievcatku... 😵

lenica81
22. jún 2011

@mysti waw... tak to su super spravy...

lenica81
22. jún 2011

@manka aj ja stojim uz v rade... 😀