icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lenica81
22. jún 2011

@ajvetka jeeeeeeeeeeeeej... dalsi chlapec... 😵
@stefie ja mam tlak v norme, ale pri tlaceni mi aj kyslik davali... 😅 asi aby som neodpadla...
@marvis to je divne... ved kazde 4 tyzdne sa ma chodit, od 8. mesiaca kazde 2 tyzdne a posledny mesiac kazdy tyzden... 😕 a cukrovka sa nerobi v 26.-28. tt... zvlastny doc... 😔

lenica81
22. jún 2011

@palinkova87 veru, je to mile...

som si popisala, mozem ist spat... 😅

denis006
22. jún 2011

@marvis pravdepodobne sa asi sekli v termíne...možno mysleli 19.7. Krv sa určite berie aj na protilátky a krvný obraz.

mojong
22. jún 2011

krasne moja skleroza dneska vyvrcholila......dala som prat......a zabudla som dat hadicu s odpadovou vodou do vane......plavala cela kupelna......chvala bohu ze byvame v dome......a teda aj tak som tam chcela umyt podlahu 😎

stefie
22. jún 2011

caute baby, blahozemal k detickam, uz sa mi poplietli kto ma co 😀 😀 😀 bo vas tu citam uz dobru hodinu a pol, ale konecne som sa dostala na poslednu stranu 😉
@karap, aj ja dufam v chlopa, ved zatial su len baby v rodine, zisiel by sa chalanisko 😀 😀 😀
@lenica81 no mne kyslik nedavali ale mne sa nakoniec sestricka usela opriet o brucho, aby mi pomohla..

micicka
22. jún 2011

ahojte kočky.
moja dnešná poradňa dopadla na jednotku - teda podľa dokiho, ja som nerozumela ničomu, čo hovoril 😀 ale že vraj je všetko ako má byť 😉
máme 420g a mali by sme byť prizncezná 😀 😀 veľmi sa teším, že sme v poriadku, tak som sa bála...

stefie
22. jún 2011

jeziiiiiiiiis, to co ja uz pisem? ze blahozemal 😀 😀 😀 😀 😀 trubka...blahozelam...
@micicka, tak princeznicka, super..tesim sa ze ste obe v poriadku...
jaj inak dnes som donutila draheho, sadnut a vytvorit zoznam mien..potom som vytvorila vlastny aj ja a zhodli sme sa na tychto siestich menach :Dominik,Henrich a Patrik a dievcenske Lea, Martina a Viktoria... konecne aspon nieco..ale absolutne mi zavrhol aj Misku a Miska...

stefie
22. jún 2011

@mymimi pfuha..doslova omdlievala, ci len take silne bolesti? nezavidim..to bol asi riadny probem aj tlacit, nie?

micicka
22. jún 2011

@stefie ďakujem 🙂
dobrý nápad s tým zoznamom, tak by sme to mohli aj my urobiť 😉

micicka
22. jún 2011

baby kedy sa chodí na ten glukózový test?

stefie
22. jún 2011

@micicka my sme sa nevedeli dohodnut na menach furt sa nove vymyslali, to preto...tieto sme mali na svojich zoznamoc obaja..este sa zajtra o tom porozpravame s biankou a posledne odklepneme 30.teho...snad...
a na ten tes glukozy sa codi koncom siesteho mesiaca...do 28.tt

micicka
22. jún 2011

@stefie tak myslím, že do pôrodu ešte bude veľa variánt, či myslíš, že nie?
ja mám ďalšiu kontrolu o mesiac, tak tam mi asi povedia, len ma to teraz napadlo, či na mňa náhodou nezabudli 😀

stefie
22. jún 2011

@micicka tak ti asi buduci mesiac po vedia, ze prist skoro rano nalacno,aspon mne tak povedali a ste ma sestricka upozornila, nech si radsej vezmem papat so sebou tam, aby som sa po vysetreni mohla najest lebo to dlho trva a viackrat sa picha...
a co sa mien tyka, rada by som bola, keby uz varianty neboli, preto ten "zosekany zoznam"..pri prvom sme od zaciatku vedeli ze bude Bianka alebo Oliver teraz sa nejao nevieme dohodnut 😀

micicka
22. jún 2011

@stefie počula som, že to trvá dlhšie, ale že sa to dá zvládnuť v pohode. papanicu a pitie si musíme určite priniesť, aby sme potom rýchlo doplnili energiu 😀
som zvedavá ako my dopadneme s menami, pomaličky by sme sa im mali začať venovať 😉

rozlúčim sa pre dnes, mala som toho veľa a už som dosť unavená. papa a dobrú noc 🙂

henrieta44
23. jún 2011

ahojte maminky-čakateľky, som sa sem včera už nedostala, makala som do večera, ledva som stihla ísť pre drobca do škôlky, chúďa moje malé, už stál pri okne slzy v očkách že maminka na neho zabudla a ked som prišla sa nedokázal odo mňa odlepiť, sranda ako to už dieťa cíti, že maminka neprišla tak ako obyčjne ale o 20min neskôr...inak sa teším že sa chlapci pomíňali a že sa už teraz rozdávajú len dievčatká, ja si zajtra po jednu idem, tak sa teším....ale držák palčeky tým čo chcú chlapčekov nech tam je poriadni pipík 😀 ...u nás v rodine je zase samý chalan, tak baba by už nebola na škodu 😉

henrieta44
23. jún 2011

páni je skoro pol 8 a moje dieťa ešte spinká 😲 to je normálne div....našťastie ho nemusím budiť, kedže dnes nejde do škôlky, ideme si dať pozrieť zúbky a potom si urobíme deň, len pre seba 😉 teším sa

eviiinka
23. jún 2011

baby o káve som našla, kludne sa može piť v tehu 🙂 Zanevrieť nemusíte na kávu. „Zdravým tehotným ju nezakazujeme, jej konzumácia je povolená, pokojne aj tri denne,“ dodáva odborník.

eviiinka
23. jún 2011

@lenkakrchova tak už možeš začať nakupovať tie krásne vecičky pre dievčatko 🙂 moj brat žil v Irsku, teraz tam ide pozrieť kamaratov, tak povedal, že tam nakupi niečo pre maleho, že su tam super veci a ovela krjsie veci ako tu u nas 🙂

eviiinka
23. jún 2011

@mysti presne tak 🙂

luci66
23. jún 2011

@henrieta44 No ja teda dufam,ze aspon 1 chlapcek pre mna ostal, postavim sa do rady na chlapcov, snad sa este nejaky najde... Ja mam poradnu az 4.7, uz sa neviem dockat.

mysti
23. jún 2011

@stellamiapiccola dakujem Ti krasne, tesim sa, ja som si to j tak predpovedala 😀

mysti
23. jún 2011

@majoslava ahoj Majka, no vyzera to tak... 😵 tesim sa

mysti
23. jún 2011

Ahojte baby, tak mam za sebou aj dnesnu poradnu, vsetko je v poriadku 😵 od minulej poradni som pribrala 3kg 😅 no co uz narobim... 😵 doktor povedal, ze je to normalne idem do posledneho trimestra, takze je to v pohode 😵 ale pribrala som len do bruska, nastastie.
Teraz mam mesiac pokoj, mozeme sa vytesovat s drobcekom, o mesiac dalsia poradna. 🙂

trinka
23. jún 2011

sa mi nechce veriť... ved to sme už začali šiesty mesiac!!! ako to letí...

luci66
23. jún 2011

@trinka Kedy by mal zacat presne 6.mesiac?

stefie
23. jún 2011

caute baby...tak si to predstavte co s mi dnes snivalo 🙂 ako sme vcera vyberali tie mena, ja neviem co to ma znamenat, suseda tvrdi ze sa to vyplni... mne sa snivalo s dvomi detmi..chlapec mal cca 15-16 rokov, blondiak, vysoky, stihly, krasny ako obrazok..postavu mal po mne, oci mal po mne, vyraz tvare po drahom...ale nevolal sa ako chlapci zo zoznamu..volal sa Šimon.. nad tymto menom sme neuvazovali..ale bol mi blizko,proste citila som ze je to moje dieta aj ma oslovoval mami..a potom sa mi snivalo s dievcatkom..malo asi 6 rokov, oblecena ako princeznicka, ako dievcatka, co idu na prve svate prijimanie, malo dve copiky, z nich viseli stuzky, take iste ako mala na satickach..ale nebola mi taka blizka ako Šimon..volala sa Sofinka/tiez nie meno zo zoznamu/..ale bianka vo sne nebola..suseda mi to vysvetlila tak ze sofinka bolo asi babo co som potratila, aj vyzerala ako anjelicek..a simon bol moj syn...ktovie...uz som taka nedockava a este tyzden do poradne...

mysti
23. jún 2011

@trinka ano, ide to strasne rychlo... 😅

trinka
23. jún 2011

@luci66 v 21.týždni 😉 teda aspon podla: http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=29

@mysti nezdame sa a budeme fučať na sale ;)

mysti
23. jún 2011

@trinka ani nehovor, leto nam prejde strasne rychlo a potom uz len 2 mesiace...neviem ako preslo tychto 5
😅

luci66
23. jún 2011

@mysti Jeej babule, ja uz chcem tiez tak hovorit, ja som taka nervozna z ten mojej poradne a z morfo utz, musim vydrzat este cca 2 tyzdne, aby som si mohla vydychnut a povedat,ze vsetko je ok. Sak v poslednej dobe, cez den je brusko mensie, vecer sa sice nafukne, ale bojim sa,ci je vsetko ok. Babeno este poriadne kopat nezacalo, len obcas nejake jemne pohyby citim, nie pravidelne. A to som 18+5.