Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Ahojte baby, tak my sme mali napodiv vcera celkom dobry vecer. Maly sa sice trochu jedoval, ale zaspal mi na rukach asi okolo 19,15, pinkal mi na pleci skoro do osmej, potom ma vystriedal manzel 😀 potom sme boli hore, davali sme cajik a papali sme a potom bolo asi pol desiatej ked zaspinkal. Spal do pol tretej, to sme sa nachovali a prebalili, potom sa prebudol o siestej a este sme driemali do osmej. Maly sice uz sermoval rucickami, ale bol ticho tak som ho nechala tak 😀
Inak aj on je vkuse v Pohybe, rucky a nozky mu stale behaju. Vnoci spime v spacom vaku, je mu v nom dobre, neznasa, ked ma ruky a nohy zviazane, vtedy sa jeduje a vobec nevie zaspat.
Uz ideme zacat kupovat Pampersky 3-ky, lebo 2-ky ma uz ako slipy, sa smejem na nom, su mu uz akurat, tak dokazime balenie co mame a hor sa na trojky 😀
Inak aj ja sa mu musim cely den venovat, maloco si spravim a to vsade putuje so mnou, do kazdej miestnosti. Dlhsie cez den spi len vonku v kociku, doma su to polhodinove spanky 😠
Dnes vyzera byt krasne, pojdeme sa prejst, sa normalne tesim vonku, aj mne to dobre robi sa kus prejst 😅
Uz sa inak tesim ked bude vacsi, ked bude sediet, ze sa chvilku prebavi aj sam s hrackami...aspon kus casu pre seba 😒
@luppita aj mňa prosim pridaj 😉
kočeny, poradňa za nami, maly ma 5200g 😎
Melissa má dnes dáku dobrú náladu ešte aj pri kojení sa smeje a stále si dačo žundre aj na hlas zlaté, tiež sa strášne vrtí nemôžem ju nechať samú ani sekundu , no to som pri Leovi nepoznala ten sa ani nepohol 😀
hrdielko ma bolí trolino menej ešte že tak , ale som ako praštená .
@karap Simonka aká zlatá 🙂
@stakat jej si z vrakune?
@luppita poprosím pridať, nedá sa mi často prispievať, ale čítam Vás, a občas tu nájdem fakt informáciu ktorú potrebujem 🙂 Však máme rovnako malé detičky a rovnaké problémy s nimi...
Inak baby nám tiež fakt pomohlo to balenie ručičiek do perinky, Teuško nenormálne nimi šermuje, takto v noci prespí viac, takže tiež odporúčam vyskúšať 😵
Ahojte baby, ja Vám sem nepíšem, ale zato si Vás niekedy počítam a získavam tak dobré rady ako na tých našich drobcov...aj naša malá je novembrové bábatko, tak by som sa chcela opýtať mamičiek, ktoré ich nosia v šatke či s nimi chodia aj von, ak áno ako ich oblečú v tomto počasí, teda dúfam že sa jej v tej šatke bude páčiť, ešte len mi má prísť 🙂 ale ani doma to už nie je sranda ju nosiť na rukách...minulý týždeň na poradni vážila už 5.700 gramov, za 3 týždne pribrala celé kilo 🙂 ďakujeeem
@maca244 ja malu nosim v satke skoro stale, ci doma ci von. von jej davam pancusky, body, dupky, ponosky hrube, tenku mikinu a bundicku, ta satka ked sa omota je na 3x cez nu a na tom mam este muzovu mikinu zapnutu ( nosila som ako tehu) a klasika bundu (ktoru ale nezapnem)... malinku este ja vyhrievam a ona mna, dnes sme sa aj spotili, lebo vonku nebolo az tak zima 🙂 🙂 🙂
@tasiko poslala nas doktorka na gastro vysetrenie kvoli tomu refluxu, v piatok mame termin... vy ste nahodou neboli? potom napisem "zazitky"... trooosku sa to grckanie zlepsilo, asi tak, ze uz sa tym nedusi, uz len tak pravidelne kazdu pol hodku ublinkne... ale riesim to takymi sirokymi podbradnikmi z tesca, aby som nemusela stale prezliekat... aj tak sa obcas nan netrafi... 😉
@hori my sme boli hned po 3 týždnoch na Kramároch na gastre musela som ju predtým nakojiť potom jej robili sono bruška potvrdili reflux ale to druhé /niečo či nemá so stenami žalúdka al tak/ nie takže keď priberala neriešili to.Aj nám sa to trochu lepší /klop klop/ tiež má podbradník ale len jeden čo jej dobre drží tak si vieš predstaviť ako vyzerá 😀 😀 😀
@luppita pridas aj mna prosim? 😉
Ahojte dievčatá...dnes sme mali poradňu a náš "drobček" váži 6400 g, za tri týždne pribrala 65O g. A čo sa týka plienok mi už sme v treťom balení č. 3. Naše kojenie je 12-14 x denne. Niekdedy sa podarí aj 9x ale to je iba 3x do mesiaca. V noci najviac prespala v kuse 6 hodín ale v poslednej dobe nie viac ako 4 h.

@tasiko mi uz mame rastovy sprint za sebou, takze je mozne ze vy ste prave v tom obdobi, mne sa maly po novom roku nevedel dojest, cca po 5 dnoch sa to ustalilo ale aj tak sme ostali na 8 kojeniach 😀 (predtym jedol 6-7x, pridali sme jedno nocne kojenie a niekedy aj jedno denne)