Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@maca244 ja jej dám jeden tenký overalík navyše, čapicu a zapnem pod manželovu bundu a je jej super
@lady511 ja vôbec neriešim, minule som si predlžovala akciu v orange a kým vypisoval zmluvy, ja som kojila 😀
@luppita poprosim aj ja pridat, nakoniec sme sa nenarodili 9.11., ale 6.11.
@evane 🙂 😉 jeej tak to je super tatino ked zobere takto v satke von maleho 🙂 🙂 to sa asi casto nevidi chlap so satkou a este ho aj pekne otuzuje 🙂 a dufam ze nam to tiez pojde, ale elasticka je asi lepsia pre taketo male babatka, nie? A ta pevna asi pre vacsie...no uvidime ked pride satka ako si s nou poradime 😉
@veronika1610 ako citam si mamicky chvalia tie satky, dufam ze aj my budeme satkovat 😉 a aku satku mas?
@maca244 ja mám ešte po strednej dcére, jedna z prvých, ktoré tu bolo dostať - Amazonas brasil
http://www.baby-egert.de/en/gewebte-tragetucher...
trochu hrubá, ale viaže sa super
Ahojte, dnes sme boli na klbikoch, vsetko je v poriadku, takze nastastie nasa slecna balenie na siroko nezazije 😉.
Carlicka ma najvacsiu zabavku v papani, za prvych 6 tyzdnov pribrala 2 kg, uz je ako pampuch 😀. Casto sa stava, ze sa preje a potom to vyvrati. Kedze kojim, neviem odsledovat, kedy dost 😒. Mate s prejedanim a naslednym vrackanim skusenost?
@kaia to je skvelé,že tak priberáte len z kojenia..my kojíme aj Nutrilonujeme,takže tam sa to dá celkom odsledovať,akurát neviem,koľko spapá dokopy..uvidíme v piatok v poradni,koľko sme pribrali..
@lupitta moja dr.merá detičky na takej podložke z cm,ale vidím na vecičkách,že rastieme ako z vody...veľa vecí som už dala mimo,niečo ani nemal 🙂..pridaj si k malej +240g a toľko sme mali pri narodení 🙂
@hellkaashley ahoj pozeram ze si tiez v uk ja som v letchworte hetfordshire 🙂
@hajatanufus Ahoj ja som v Crewe cheshire nedaleko Manchastra 🙂
@lenka1108 už sa presúvame -
napíš luppite, aby ťa zobrala. vlastne kukám, že ťa tam už pridala
ahojte. akurat som sa potesila, ze uz je krpata trochu lepsia, maly uz v skolke, ze budem mat viac casu na PC. a vy niekam odchadzate do sukromnej skupiny. ked mozem, pridam sa.
u nas momentalne- dnes ideme na klbiky
kupila som si more milk od motherlove, zda sa, ze to zabera

heej a fakt aj poradie opacne 😀