Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
baby tak ako prebieha tehu? uz mate aj nevolnost a tak?.....ja zatial nic zvlastne, iba mi nechuti sladke, co predtym som bola zavisla a celkovo mi nechuti jest, ale jem tak ako predtym kvoli zdraviu miminka 🙂
@viviem no u mna prebieha uplne v pohodke. Ja mam len take trosku citlivejsie prsia, no nic hrozne, sem tam mavam taky zaludok na vode, ale ked dam nejake susto do ust tak to hned prejde a som ospala a to dost. Ale zle mi nie je. Pozerala som sa konecne do diara ked som bola tehotna naposledy, ze tam mi zacalo byt zle od zaludka, akoze zvracanie az v 11 tyzdni, tak ma to mozno este len caka.
baby, tu je tabulecka kolko ma byt HCG v jednotlivych tyzdnoch
http://www.zbynekmlcoch.cz/info/anatomie_jak_fu...
myslim ze ste uplne v norme 😀
mne tiez volala sestricka z gyndy, ze 24.2 doktorka neordinuje a presunuli sme to na 21.2. tak sa tesim ze to bude o tri dni skor 😀
@nellynka
dame stretko niekde na pol cesty 😉
ja mam tiez vodicak uz cca 12 rokov, ale zacala som soferovat len pred par mesiacmi a zatial som isla sama 2x na nakup a raz aj s detmi k mojej mame - tu trasu mam uz nacvicenu 🙂 este s dvoma krpcami sa dalo chodit busom ,ale ked budu traja, tak budem mat malo ruk 🙂
teda tomu môjmu týždnu..
ahojte, môžem sa k vám pripojiť? nám vychádza termín na 8.10.2011 , keďže som si našla svoje prvé // včera a dnes ráno boli na testíku zas 😵
dokonca som bola aj hneď včera u dr., kde mi potvrdila najskôr obrovskú sliznicu a potom aj našla malinkú bublinku, cca 2-3mm s bielou bodkou 😉 dnes som bola aj na hcg, tak som zvedavá, čo dr. zajtra povie. ale už mám teda u tz potvrdené tehu a dnes som dostala rady, čo robiť, resp. nerobiť 😉
len sa vás chcem spýtať, dosť ma dnes bolí podbruško, je to ok? lebo nechcela by som zažiť sklamanie, hlavne, keď toto tehu je vytúžené a aj doslova vymodlené po všetkých tých trápeniach a starostiach ☹
ďakujem
no kocky, tak ja som dnes zase nedopadla. moja nova dr tam nebola, lebo mala nieco surne v nemocnici a zastupovala ju ina. ale to by nevadilo, keby im moj stary dr dal moju kartu. lebo takto im to nikto nepreplati. objednali ma zase na pondelok ako vysoko rizikovu pacientku, ale iba kvoli tomu, ze karta bude az v stredu a aby si to mohli "nejako napisat". tak uvidim. ked som im povedala meno stareho dr, tak sestricka pretocila ocami a hovorila, ze oni velmi radi robia problemy, lebo od nich vsetci odchadzaju. ale nevadi, bude aspon nieco viac vidiet. len si zase musim zohnat strazenie maleho ☹
@bibi13 podla mna to na prd bude ale hlavne ze Zuzka tu zavesila link na svoju sukromnu temu a bude nam odoberat kocky. Ale nechcem sa s nou hadat, LEN PLS AK MAS SUKROMNU TEMU, TAK NASU VYNECHAJ zo svojich prispevkov !!!!!!!! a nerob tu prosim zlu krv. Kazda kocka ma pravo rozhodnut sa kam chce chodit, len o tvojej teme sa nemaju odkial dozvediet kedze je sukromna, tak vyuzivas tu nasu.
uz som pisala adminovi, nech posudi, ci je fer, aby si tu niekto uviedol svoju sukromnu skupinu bez toho, aby tu akokolvek prispieval a tahal od nas ludi za ucelom uplne znefunkcnit tuto temu. Navrhla som ako riesenie vymazat vsetky prispevky kocky s nickom zuzka88. Uvidime ako sa admin vyjadri.
Snad to vsetky chapete, ale je uplne nerozumne rusit tuto temu ked sa vlastne este ani nerozbehla. Ved kolko oktobroviek este ani nevie ze su tehu!!!!! A fakt si myslim, ze v prvom trimestri sa vela kociek mozno neprida, lebo tehu v tomto case je este take krehke ale iste radi nas citaju a mozno v nasich odpovediach najdu odpovede aj na svoje otazky a mozno prezivaju take iste pocity ako my, tak ja nevidim dovod, aby si o nasich problemoch necitali anonymne. V nejakom 4 mes. by sme zalozili sukromnu temu kde by boli stabilne kocky, samozrejme by sa mohli pridat aj dalsie a aj odist, ktore chcu.
Snad ma nechapete zle, ale ja som zasadne proti vytvaraniu novej temy. A ked ide o to, ze niekto tu nechce byt, tak ktorejkolvek z nas sa moze opytat otazocku cez IP adresu a to anonymne a myslim si, ze vsetky radi odpovieme.
Prosim kocky, ktore tu ste vyjadrite sa.
Dostala som par sprav od kociek, ktore nas citaju, ale nevyjadruju sa a nezverejnuju sa presne kvoli tym dovodom, ktore som pisala vyssie. Tak aj pre take kocky je tato tema a to je dolezite!
ahojte tak ja som vas doteraz tiez len citala, som v 6tt, ale zacala som spinit a uz beriem duphaston, takze ktovie ci nakoniec oktobrovka budem ? ale chcem sa vyjadrit k tej sukromnej teme, podla mna to je v tomto stadiu blbost, my mame v novembrovkach, kam patri moja prva dcera sukromnu temu, ktoru sme tusim zakladali az po porode, ked sme uz boli fakt stabilna partia a preberame uz fakt vsetko mozne 😉 tolko len moj nazor
Súhlas s nellynkou , skybaby ..... 😉
Baby, ako som čítala, tak na sono 21.2.2011 ideme viaceré ....Dúfam, že to bude veľmi šťastný dátum a uvidíme biť srdiečka 😅 😵 🙂
zacinala som na MK ako Decembrovka 06 - tiez sme sa nezosukromnili ,ale postupne sme sa prestahovali na FB 😉
baby, prosim, neberte to ako sutaz ktora tema ma viac clenov a skuste sa trochu vzit aj do pocitov bab, ktore by si tiez chceli podebatit o svojom tehulkovani, ale sa na nete nechcu, alebo nemozu "odhalovat" (maju za sebou par MA a cele pribuzenstvo ich tu chodi smirovat a caka co z toho zase bude, alebo chodia do roboty - mozno este su v skusobnej dobe a zamestnavatel o tom este nevie - a kym nemaju tehuknihu, tak ich moze pekne krasne vyrazit ked ich tu zvedava kolegyna objavi)....
ak chcete, prihlaste sa aj do sukromnej temy - ja som to tak urobila, ale to neznamena, ze vas teraz opustim 😉 -mozete prispievat, alebo len chodit nakuknut do oboch. verim , ze za par mesiacov sa to spoji do jednej a bude po "probleme".
ahojte kocky,
tak ako vidim, tak ste sa asi vsetky rozhodli prejst do sukromnej temy. Tak vam prajem prijemne tehulkovanie a aby ste to dotiahli do uspesneho konca! 🙂
Ahojte dnesnym dnom sa k Vam pridavam ak mozem 😉 vcera som zistila ze cakame nase druhe vytuzene baby a dnes mi to potvrdil aj doktorko ktory mi povedal ze som v 5az6 tyzdni ...kedze termin mi este nepovedal kedze som poslednu menstruaciu mala taku slabu a predchadzajucu som mu nevedela povedat tak ratam ze by to malo byt v oktobry ale za 2 tyzdne budem vediet viacej tak dam vediet...zelam vsetkym tehulkam krasne tehotenstvo a aby nam to rychlo uslo 😉 pekny vecer
ahojte 🙂 som rada ze sa tu zaciname zbierat 🙂 ja som si dnes spravila druhy testik, po 4 dnoch a druha ciarka uz ovela silnejsia nez predtym 😵 Jedine co ma trochu vystrasilo je mierne spinenie, sice som tu uz kdesi citala ze je to ok, ale uz sa nemozem dockat kedy pojdem buduci tyzden ku gyn.

@nellynka presne tak, aj ja si myslim, ze je nas zatial malo v tejto skupine, tak na sukromne skupiny je cas, ked nas tu bude viac...a tehuliek oktobroviek je uz urcite dost, ale nechcu hovorit viac-menej verejne, je to este take krehke, keby nahodou prisla strata o to by to bolo bolestivejsie, ze davali najavo svoju radost...coskoro nas tu bude neurekom 🙂