Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nellynka ja sa musim pridat k @danulicek, ja Vas tiez uz skoro tyzden pravidelne citam a dufam, ze sa coskoro budem moct pridat medzi Vas - zajtra budem robit 1xtestik (dnes mi mrcha nedosla a ani nemam pocit, ze by mala prist) 🙂 . Mam par tehu priznakov, tak snad...... 🙂 uz coskoro budem medzi Vami...... 🙂
rora - tiež si myslím, že by si mala ísť k doktorovi..nasadil by ti Duphaston na udržanie a zvýšenie hladiny progesterónu...tým ti nemôže uškodiť, naopak 😵
Nieste zvedavé? 😨
kuk sem:
http://www.nasarodina.sk/tehotensky-kalendar/ka...
Ahojte, Holky! Dlho som sa tu neobjavila, lebo babicka ma zdravotne problemy, takze z prace rovno k nej a domov som chodila neskoro, ale snazila som sa aspon kazdy druhy den citat vase prispevky. A urcite chcem zostat s vami 😉
S tou sukromnou skupinou tiez nesuhlasim - viem, co som napriklad zazivala, ked sme sa zacinali pokusat o babatko - prilis som sa bala, a tak som len citala a nepisala. A veeelmi mi to pomahalo. Po 3 mesiacoch holky zalozili sukromnu skupinu a uz som sa k nim nemala ako pridat, co mi je luto doteraz. Preto som sa sem pridala co najskor, lebo chcem a POTREBUJEM sa o tychto tehulkovskych problemoch a radostiach s niekym porozpravat. A to je najlepsie s tymi, ktore su v tej istej situacii ako ja. 5-6tt. 😀
Ale na druhej strane chapem aj baby, co sukromnu skupinu preferuju. Ak vedia, ze su tu ich pribuzni a znami a nechcu, aby o ich tehotenstve vedeli, tak je to pochopitelne.
A inak, vitam nove tehulky!!!!
U mna - co sa tyka tehu, ziadna zmena a kedze som mala taky hekticky tyzden, nesla som k lekarovi ani dnes, ako som planovala, ale pojdem buduci tyzden - dufam, ze sa mi podari vo stvrtok alebo v piatok.
Kedze nemam sancu reagovat na vsetko, co ste hovorili, tak aspon to, o com by som sa rada dozvedela viac.. 😉
Holky, co sa tyka natierania kremom a strii, myslela som, ze to staci neskor, ked zacne rast brusko!! Ale uz mam aspon vzorky z toho spominaneho Elasti-Q a skusala som ho... Mam len ja taky pocit, alebo naozaj ...hmm... smrdi? Aspon mne ta "vona" vobec prijemna nie je. Ja viem, ze existuje vela pripravkov, takze sa asi poobzeram po niecom inom, len ma zaujima, ci to niektora z vas tiez tak citi.... 😕
@berus222 Som rada, ze si nasla novu lekarku!!! Tak nakoniec pojdeme obidve az na buduci tyzden.. Ale mozno je to lepsie, nie?
A vidite, nasla som na nete nejake cvicenia. Tu je link:
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a540-Cvicenie-p...
V kalendari mi vychadza chlapec... 🙂
A este nejake cvicenia - tu aj s popisom a s dalsimi zaujimavymi clankami...
http://www.zdravie.sk/sz/content/743-23470/spec...
Dufam, ze sa sem dostanem aj vtedy, ked tu budete aj vy.... Inak to bude vzdy len monolog.... 😅
Tak aspon otazocka do plena... chcem sa vas opytat, co si myslite o homeopatii? Mate nejake skusenosti?
Ja som sa natierala cele tehu a nemala som ani jednu striu ale urobili sa mi po pôrode ked sa mi brucho rýchlo zmensilo .... A inak ten kalendár mi pri prvej dcére sedí a teraz vychádza tiež baba 🙂
ahojte 🙂 môžem sa pridať? Dnes som si robila testík a objavili sa // - taká som šťastná...len mi to ešte musí potvrdiť dokino...hneď pondelok sa objednám. pokiaľ som si to sama vyrátala podľa poslednej mršiny, tak by mi ro malo vyjsť na 8.10. No uvidíme 😉 Držím vám všetkým palčeky 🙂
jej, vyzera to, ze tohtorocny januar bol naozaj plodny 🙂
@lenita mne vona toho ElastiQ neprekazal, ale nie kazdemu musi vyhovovat 🙂 a v tehu sa meni vnimanie pachov, takze za chvilu ti mozno bude prekazat aj vonavka ktoru teraz pouzivas. mne teraz zacinaju vadit vone niektorych jedal
@tun1ska mne vychadza teraz chlapec... ale Nelka by podla toho tiez mala byt chlapec, takze stale to mam 50:50 co to bude 🙂
inac baby, planujete aj vazne zistovat co to bude - Inteligender-testom resp. nejakym inym ocikavacim alebo v Gennetone ? Ci vydrzite kym to bude vidiet na UTZ, pripadne az do porodnice ? Ja rozmyslam ze by som tych 7O E na Genneton obetovala - aby som vedela, ci mam zacat likvidovat ruzovu vybavicku co mam po babach.
ha.. tak podla toho kalendára budem mať dievča.. 😀 😀 tak dufam, že sa to splní... a prvý chalan mi vyšiel..
Dobre ranko prajem vsetkym tehulkam 🙂
tun1ska : podla toho kalandara mi vychadza dievca co by bolo super mali by sme paril ale uvidime co naozaj bude a hlavne nech je to zdrave
tun1ska : ja si pockam na UTZ
ahojte. mne vychadza dievca. bolo by to super, ale uz raz sa tabulka pomylila. ☹
ja si pockam na 3D na pohlavie.
@bibi13 www.geneton.sk - z krvi urcuju pohlavie uz od 10 TT 🙂
ahojte maminy, len chcem upozornit, ze tom cinskom kalendari, vek matky sa tiez musi ratat podla lunarneho kalendara, kedze cinania aj uzivatelia lunarneho kalendara rataju vek podla neho 🙂
Nasla som toto, tam je aj presna tabulka kedy boli 'Nove lunarne roky' a presny popis, ako to vypocitat.
http://www.pohlaviditete.cz/cinsky-lunarni-kale...
🙂
@pammy dakujeme ze webstranku, inak mne podla toho vychadza chlapcek, tak som zvedava. Inak nejako specialne si nejdem dat zistovat pohlavie. V 16 tt chcem ist na 3D, uz by tam mohlo byt nieco vidno a potom no na morfologicky, to by uz malo byt jasnejsie, uvidime 🙂)))
Ale podla toho cinskeho to vychadza na prve dieta na dievcatko a tak aj bolo🙂
ahojte. mne vysliel prvy chlapec a teraz dievca. 🙂 😎 tesiiim

ahojte. len pekne pribudajte.
@rora no ja neviem, nemala by si ist hned k dr?