September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@uzovicka my nie dlho, vlastne som mala len po prvej ms od kyretu, ale sú to už vklastne dva mesiace, takže to neberiem nejak tragicky, no keď je to pol roka tak myslím, že kludne môžeš začať s tým meraním, len v tom ti neporadím, lebo som to ešte neskúšala, to budeš potom ty mne radiť, ak to budem potrebovať 🙂
Ahojte dievčatá, pár dní som tu nebola a vidím že sa nám to tu už poriadne rozrastá 🙂 novým tehuľkám blahoželám a chcela som sa opýtať, približne koľkokrát v priebehu prvých 3 mesiacov bude treba ísť na kontrolu? kvôli práci, lebo potrebujem to ešte utajiť. a kedy je už vidieť rastúce bruško?
@suncana rastuce brusko cca okolo 4-5 mesiaca, ale zalezi od postavy a sily brusnych svalov. Kamoska mala v tretom mesiaci take ake ja v 6tom pri prvom. Takze tazko povedat. Ale ak mas ako-tak pevne brusko tak v tretom to este nebude vidno 😉 Ja som v piatom(zaciatkom) mala len problem ho stiahnut, uz vystupovalo, ale nebolo to nejake extra. Akurat ma tlacili dovtedy dobre nohavice, na pase, musela som kupit volnejsie. Potom to castokrat vystupi v priebehu dna akokeby, ze jednoducho tie brusne svaly povolia a brusko mas odrazu cele vonku 😀 O znamej tak nikto nevedel ze je tehu a jeden den jej vystupilo brusko a nemala si co obliect na obhajobu na druhy den 😀 a vsetci v soku ze preboha, ved este vcera tehotna nebola, zalezi teda od postavy, ale do tretieho (ak nenastanu nejake obzieracky a netrvaju tri mesiace) tak by to malo byt este neviditelne 😉
babenky, mne je nejako nevolno stale a ulavi sa mi len ked sa najem 😕 co tiez nie je nic extra. Vcera v noci som sla spat neskor a o 12tej v noci som sa vykotulala z postele, ze mam krce od hladu a musela si dat jogurt a o pol siestej ma zase zobudil hlad 😀 Muz sa mi smeje ze budem musiet veeeeela cvicit 😀
a ešte som sa vám chcela pochváliť mojím grafom, ani by ma len nenapadlo že bude nakoniec víťazný 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/3609dd merala tiež niektorá z vás BT? ak áno pridajte graf 🙂
Ja som mala dnes pizzu na obed, som strasne dobre napiekla a potom spala tri hodiny 😀 A neviem neviem ak ma zas pochyti o polnoci hlad ci nevytiahnem prave nieco take. Inak, usmieva sa tu na mna stepper....som ho vytiahla...ale zatial sa k nemu nemam... Prave hladam nejake kurzy alebo cvicenie gravid jogy a pilatesu pre tehulky v ba...a nic som zatial nenasla. Len miracle alebo tak nejako, ale to sa mi zda pomerne dost, 5e na 50 minut 😕 no, uvidim, mozno ani lacnejsie nebude....
A este mam taku srandu v mobile, som si stiahla WomanLog Pregnancy Calendar a tam som si zadala datum posl.menstr.a teraz mi pekne ukazuje predpokl.termin a kazdy tyzden novy obrazok plodu a par infosiek, velmi mileeee a mozem si tam pisat svoju hmotnost a spravi mi to graf...zatial som sa ale neodvazila odvazit sa 😀
sony ericsson Xperia a da sa stiahnut zadara cez market priamo v mobile
a ako sa to presne vola?????
tak ako som napisala hore, WomanLog Pregnancy Calendar, ak si das vyhladavat v markete pregnancy calendar, vyhodi ti aj tento. Ma taku peknu ikonku s dvomi kvetinkami, jedna je do cervena a druha do zlta na ciernom pozadi
@alex999 tak to sú fakt ďaleko.. ja si netrúfam tipovať pohlavie, keďže toto je moje prvé tehu, takže dúfam, že to zvládnem v pohode a že mi nebude bývať zle, zatial akurát v noci dosť často behám na wecko 😀
@suncana tu je môj výťazný graf 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/39245e
@lill7 🙂 no prve som neriešlia ani ja nieako extra, som bola rada že som tehotna 😅 no a le teraz by som chcela aj nieakeho pindika 😝 pretože same baby 😅 nema kto s otcom chodiť do lesa 😀
Zatiaš to zvladam v pohode, uvidime.Ale kedže do konca maja bude rušno, tak si ani nepripuščam že mi bude zle, pretože to ani nahodou tu školu nedokončim 😅
😕 ani nic ine?
ahojte babulky, vyyera to tak ze sa pridam k vam. sice to nemam este oficialne potvrdene, ale je to tam, tie krasne 2 ciarky. inak gratulujem vam vsetkym tehulky.
@daniella20 gratulujem 🙂 a ďalšia trnavčanka? 🙂
ahojte baby ja som mala posledne kramy 25.11. kazdy mesiac dovtedy pravidelne a teraz ani naznak.robila som si 4 testy prve dva uplne negativne a posledne dva boli so slabuckou ciarkou.boli ma v podbrusku prsia mam totalne navrete tak neviem co si o tom mysliet.chcela by som sa tesit ale ked testy nechcu potvrdit a zaroven sa obavam ci to nemoze byt nieco ine.aj ked som bola u doktora naposledy v decembri a povedal ze vsetko je ok.v pondelok mam ist na testy a dufam ze budeme o cosi mudrejsi.zacali sme totiz pracovat na babatku prave po poslednej menstruacii tak sa mi to zda ako zazrak keby to vyslo.
je vobec mozne ze este po takej dlhej dobe stale test nic neukaze?
maminam septembrovkam gratulujem a dufam ze sa aj ja budem moct ku vam pridat! 🙂

@uzovicka aha, sorry 34DC 😉