September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
ahojte aj ja sa trocha bojim, ale musime mysliet pozitivne a nase tehulkovanie prezit do uspesneho konca 😉 .ja uz mam aj kocik, postielku s navleckami, baldachinom a vselico mozne uz vybrate. este pockat aspon do juna a budem objednavat. co uz mam objednane z bazarika su teh. tricka -tri. takze cakam ze na buduci tyzden ich mam dima 🙂
@svintekova fiiiiiha tak to teda pozeras poriadne dopredu... 😀 😀
@sunny15 😀
to co? clovek tu chvilku nie je a uz sa to tu riadne rozrastlo super. gratulujem vam vsetkym babule
kočky nepijete niektora caj pre tehotné?alebo rozmyslate ze si ho kupite?
😉
@svintekova ano
baby - vy ste sa už aj stihli objednať k doktorom?.....zas som nejak pozadu 😀 , dnes som celý den v robote ☹ , tak mu zajtra cinknem a objednám sa
Ahojte vidim ze septembroviek bude tento rok cela kopa 😀 hlasim sa k vam mam pozitivny testik aj ked slabo ale predsa, som 13dne po iui o babo sa snazime 2,5roka takze stale nemozem uverit ze to vyslo 🙂
@lucica aj ja mám chuť to každému povedať....a veľmi sa teším ako to oznámime rodine a kamarátom.... 😀 😀
@lucica ja ked som bola včera večer v lekárni kupovať dalšie testy, tak mi lekárnik povedal, že si mám radšej kúpiť test s citliv 25, lebo ževraj tá 10 môže niekedy ukázať tehotentsvo aj vtedy, ked žena nie je tehotná....ale nevedel mi presne povedať v akých prípadoch má žena zvýšenú hladinu HCG - že to má od nejakého gynekologa...tak neviem.....ja som pre istotu robila aj tú 25 😀
@lucica a ešte som zabudla GRATULUJEM 😀 😀
@jeny ahojko aj ja som dnes robila testik a vysiel mi pozit a tiez tomu nemozem uverit.ovu som mala mt na silvestra pozri grafik a dam ti aj foto.podla grafu mam byt 9 DPO http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
@ktore gratulujem, citala som o tebe v tem grafy bt ale dnes nejako nestiham reagovat 🙂 no velmi sa s tebou tesim ze ti to vyslo. Ako dlho ste sa snazili?
O mne to vie uz teraz vela ludi pretoze vsetky kamosky vedia ze sa dlho snazime a vedia tiez ze sme sli na iui a preto vsetci netrpezlivo cakaju ci to vyslo a kedze nechcem klamat tak to poviem aj ked nemam z toho dobry pocit ze tak skoro o tom vsetci budu vediet 😖

@sunny15 to je medzi nami rozdiel asi 6 dni ja idem na prvu kontrolu 20.1 teda mala by som ist.este stale sa mi nechce verit ze sa to podarilo.najradsej by somm to ale rozkrikla po celom svete od radosti.no vzdy ma od radosti este drzi den ms.