icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

ktore
11. jan 2012

@sunny15 to je medzi nami rozdiel asi 6 dni ja idem na prvu kontrolu 20.1 teda mala by som ist.este stale sa mi nechce verit ze sa to podarilo.najradsej by somm to ale rozkrikla po celom svete od radosti.no vzdy ma od radosti este drzi den ms.

sunny15
11. jan 2012

@ktore vsak toto...ja som sice uz presla den ocakavanej ms...ale stale mi padne kamen zo srdca ked sa po toalete utriem a nevidim nikde krv...ale to asi uz je tym ze takto zacal moj1.potrat..

ktore
11. jan 2012

@sunny15 no nekreslime certa na stenu.vsetko bude ok a budeme si pisat ako grciame kazde rano.a ako nakupujeme teho oblecenie.ja som totiz uz vcera nakukla do bazaru.xi xi akoby som citila

sunny15
11. jan 2012

@ktore 😉 mas pravdu vsetko bude ok. 😉
noo vidis mala si tušáka 😀 😀

svintekova
11. jan 2012

ahojte aj ja sa trocha bojim, ale musime mysliet pozitivne a nase tehulkovanie prezit do uspesneho konca 😉 .ja uz mam aj kocik, postielku s navleckami, baldachinom a vselico mozne uz vybrate. este pockat aspon do juna a budem objednavat. co uz mam objednane z bazarika su teh. tricka -tri. takze cakam ze na buduci tyzden ich mam dima 🙂

danjelca
11. jan 2012

@lucica nie🙂pozri urob si ešte dva a ked čiarky silnie nie je o čom..

sunny15
11. jan 2012

@svintekova fiiiiiha tak to teda pozeras poriadne dopredu... 😀 😀

lucica
11. jan 2012

@danjelca ja som už tie prvé mala riadne silne, silnejsie ako tu kontrolnu. a po dátume kedy som ocakavala menzes prešlo už cca.10 dni

sunny15
11. jan 2012

@lucica takze ti menzes meska uz 10dni,?

svintekova
11. jan 2012

@sunny15 😀

papucz
11. jan 2012

to co? clovek tu chvilku nie je a uz sa to tu riadne rozrastlo super. gratulujem vam vsetkym babule

sunny15
11. jan 2012

@papucz ahoj...vidiš...a este nie je koniec mesiaca...kolko kočiek este pride nato ze su tehu 😀 😀

sunny15
11. jan 2012

kočky nepijete niektora caj pre tehotné?alebo rozmyslate ze si ho kupite?
😉

lucica
11. jan 2012
vladka1828
11. jan 2012

baby - vy ste sa už aj stihli objednať k doktorom?.....zas som nejak pozadu 😀 , dnes som celý den v robote ☹ , tak mu zajtra cinknem a objednám sa

jeny
11. jan 2012

Ahojte vidim ze septembroviek bude tento rok cela kopa 😀 hlasim sa k vam mam pozitivny testik aj ked slabo ale predsa, som 13dne po iui o babo sa snazime 2,5roka takze stale nemozem uverit ze to vyslo 🙂

vladka1828
11. jan 2012

@lucica aj ja mám chuť to každému povedať....a veľmi sa teším ako to oznámime rodine a kamarátom.... 😀 😀

lu17
11. jan 2012

@ktore Ahoj.si tehu. Takže sa podarilo ?

ktore
11. jan 2012

@lu17 ahojko ano podarilo.dufam ze test neklamal.zajtra ho robim zase.

vladka1828
11. jan 2012

@lucica ja ked som bola včera večer v lekárni kupovať dalšie testy, tak mi lekárnik povedal, že si mám radšej kúpiť test s citliv 25, lebo ževraj tá 10 môže niekedy ukázať tehotentsvo aj vtedy, ked žena nie je tehotná....ale nevedel mi presne povedať v akých prípadoch má žena zvýšenú hladinu HCG - že to má od nejakého gynekologa...tak neviem.....ja som pre istotu robila aj tú 25 😀

vladka1828
11. jan 2012

@lucica a ešte som zabudla GRATULUJEM 😀 😀

lu17
11. jan 2012

@ktore tak to sa teším . Ja čakám do piatku. Už som si robila 5 testov. Ale dufam že uz lekár nieco uvidí...

ktore
11. jan 2012

@jeny ahojko aj ja som dnes robila testik a vysiel mi pozit a tiez tomu nemozem uverit.ovu som mala mt na silvestra pozri grafik a dam ti aj foto.podla grafu mam byt 9 DPO http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f

abriela
11. jan 2012

@ktore super. Gratulujem

ktore
11. jan 2012

@lu17 a ake testy????ja nemam uz prehlad som tu dlho nebola...alebo som zabudla.si skusala aj ty nie?

ktore
11. jan 2012

@sunny15 a ostatne cerstve tehule a kedy to chcete povedat ostatnym?????????????????????????????????????

lu17
11. jan 2012

@ktore včera som písala o Tom že lekár este nič nevidí. Podľa testu som už asi skoro 5 tyzden. Menzes som mala 6.13.

lu17
11. jan 2012

@ktore včera som písala o Tom že lekár este nič nevidí. Podľa testu som už asi skoro 5 tyzden. Menzes som mala 6.12 .

ktore
11. jan 2012

@lu17 no uz si pametam.no dufam ze uz bude vidiet akolkaty den si po ovu?

jeny
11. jan 2012

@ktore gratulujem, citala som o tebe v tem grafy bt ale dnes nejako nestiham reagovat 🙂 no velmi sa s tebou tesim ze ti to vyslo. Ako dlho ste sa snazili?
O mne to vie uz teraz vela ludi pretoze vsetky kamosky vedia ze sa dlho snazime a vedia tiez ze sme sli na iui a preto vsetci netrpezlivo cakaju ci to vyslo a kedze nechcem klamat tak to poviem aj ked nemam z toho dobry pocit ze tak skoro o tom vsetci budu vediet 😖