September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@svintekova myslis? praveze jej zacina akesi zle obdobie.☹ ale tak hadam kym bude mimco ju to prejde. no idem si ja lahnut koceny. dobru noc vsetkym
@montinka dobrú noc
no babenky, ale ste popisali toho za jeden den, co som tu nebola, mne je uz tyzden permanentne zle, tak sa mi na net ani nechce ist,ale idem docitat, co ste popisali 😀
Baby pripájam sa 🙂 Na tehotenskom teste dve krásne čiarky a termín pôrodu podľa tehotenskej kalkulačky 17.10.2012. Júj, tešííííííííím sa 😵 aj keď zatiaľ len tak opatrne a dúfam že bude všetko ok 😉
Inak baby, nejak mi začalo svrbenie zospodu? Ak to neprejde, tak budúci týždeň sa objednám k Dr, no neviete niečo poradiť? 😉
dobre ranko babulky..nesmelo sa pridam, potrebujem sa vyrozpravat niekomu,kto je v podobnej situacii..MS mi meska 5 dni, 9. a 10.teho som mala na teste krasne 2 kolajnicky 🙂..som prvosnazilka, podarilo sa nam otehotniet po 4 mesiacoch snazenia..velmi sme sa tesili, bola som hrozne prekvapena, pozitivny test som ani necakala,lebo v case ocakavanej mrchy som mala klasicky PMS a silne bolesti 2-3 dni,vyzeralo to ,ze mrcha uz-uz pride..tak sme sa tesili ,ze sme hned zavolali aj rodicom..nasi to vzali super,tesili sa,aj ma kazdy den povzbudzuju (vnucatko este nemaju)..ja samozrejme viem,ze nas caka este dllha cesta a toto je len prvy krocik, na potvrdenie tehotenstva ideme k dr. na buduci stvrtok..vcera mi ale volala svokra a pravdu povediac ma tak vydeptala- ze je este skoro sa tesit a predcasne riesti gynekologa/porodnika (potrebujem sa totiz prehlasit od povodneho,ktoreho mam v mieste prace k novemu v mieste bydliska) a nezabudla mi pridat pribeh o neteri,ktora najprv nemohla otehnotniet,potom potratila ,ale teraz uz ma 2 deti..celu noc som sa budila od strachu- ziadne priznaky nemam,brusko uz prestalo boliet ..
ahojte, aj ja sa k vam pridavam, vcera aj dnes mi vyskocili dve ciarocky... 🙂 🙂 🙂 Velmi sa tesime, aj ked je to o pol roka skor, ako bolo v plane 😅 Pravdepodobny termin je 11. septembra, aj ked to bude urcite skor.
@delideli ahoj, aj ja som mala PMS a som tehotna, nepocuvaj zle reci, mysli na to, ze je vsetko v poriadku....Kebyze mam mysliet na zle, tak uz potratim, lebo nas lekari varovali, zeby sme nemali mat min. 2 roky babo, lebo isto potratim. Ja verim, ze je vsetko v poriadku a dotiahnem to do konca. Ked som bola 1-krat tehotna, tak som bola velmi skoro u doktora a nelutujem to, na vlastne oci som sa presvedcila, ze ta mala fazulka tam je a ze vsetko je ok...Tes sa nadalej a rob ako ty uznas za vhodne, ty si mama 🙂
@delideli a robila si si test dnes? aké sú čiarky?
inak ja nechápem čo tie ženy hlavne staršie maju chuť strašiť tehotné ženy to je už nejaká tradícia alebo čo, jasne že stať sa môže ale ked tak sa to stane a ked sa nemá sa nestane.
Nabudúce pri týchto rečiach zlož telefon čo ta má čo strašiť.nedaj sa.
Ja odmietam počúvať reči o tomto, ved ked sa nevydarí nevydarí sa aj bez týchto hlúpych rečí.
Niekedy nechápem ženy prečo sa navzájom tak stresujú.
Neboj, dobré to bude, hlavne si negatívnych ludí drž od tela.
dievcata a ako sa citite, ja som zatial len unavena, ale pri malom sa mi neda velmi oddychovat, dufam, ze nevolnostiam sa vyhnem 😖
Ahojte babeny....taak vitam nase septembrovciatka 😀 😀
mna obcas este boli podbruško ale skor je to pichanie a take neprijemne tahanie...
citim sa strasne unavena a vkuse by som spala.... 😎 mate alebo mali ste take priznaky unavy....
a vobec mi nechuti jest....jem len preto lebo musim.... 🙄
@jenny6 poznam ten pocit svrbenia...ja mavam casto mykozy aj napriek roznym opatreniam 😒 a hned medzi tehu priznakmi sa pridruzilo aj to svrbenie....v tehu sa nic nesmie na mykozu davat do 12tt....na stranke mama a ja som citala ako gyndoš radi pacientke v 5tt kupit si canesten....ze je neskodny len v pribalovom letaku pisu ze sa nesmie kvoli tomu lebo nechcu aby ich niekto zaloval preto ze potratil kvoli canestenu....
no dobre idem ja,maly je uz hore. ahojte zatial
BABY, CÍTILI STE UHNIEZDOVANIE?

@montinka neboj, dcérka ti bude velkou pomocníčkou 😀