icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

papucz
15. jan 2012

@fifitko25 jaj tak to je v pohode si myslim, ja som zo zaciatku tiez mala len duchov, zbytocne nestresuj z toho, tiez som stale robila testy ci mi silnie ciarka, kasli na to hlavne nech ms nepride a bude dobre 😉

fifitko25
15. jan 2012

@papucz Ďakujem moja, skúsim v týždni zavolať lekárovi a objednam sa na krv, Možno budem kludnejsia potom 😉

zahadka
15. jan 2012

@papucz ak ti lekar nepovedal, ze mas prist na lacno, tak nemusis. Ja som si pri prvom tiez myslela, ze asi odpadnem a potom mi sestricka vysvetlila, ze to su ine testy, ze to sa mozem normalne najest, ale zase tiez nejedz slaninu, klobasu a neviem co 😀 😀 a ak mas pochybnosti, najlepsie, ak zavolas sestricke a popytas sa 😉

zahadka
15. jan 2012

@fifitko25 mozno bude stacit, ked si test urobis tak o 2-3 dni, ked HCG uz bude vyssie 😉

daniela02
15. jan 2012

@fifitko25 mne sa ciarka druha ukazaka az ked som bola zhruba tyzden a viac po ms,bolo to tak pri prvom aj druhom dovtedy som mala testy negativne,daj tomu este mozno trosku casu

monika2712
15. jan 2012

@fifitko25 mozno ti len velmi pomaly stupa hcg, ked ti este ani nemeska v podstate.. este pockaj, niektorym zenam to stupa pomalsie, inym rychlejsie, ja som 29dc, mrcha mala byt 27dc a mam uz kolajnice nie len ducha, takze u mna to je zas opacne.

alex999
15. jan 2012

@papucz na krv nikdy nemusiš isť na lačno, sestra robi v labaku a hovori že ak si da človek rano nesladeny čaj a rohlik s maslom tak sa nič nestane, proste len sa netreba najesť niečoho masneho. Ja sa vždy niečoho najem a keď sa pytaju poviem že som nalačno, a nikto to nikdy nezisti. Tak isto keď manžel chodi darovať krv tak mu vždy hovoria aby sa rano naraňajkoval, len nie niečo mastné 😉

fifitko25
15. jan 2012

@monika2712 Ešte otestujem zajtra aj v utorok, uz by to mohlo byt silnejšie ....

monika2712
15. jan 2012

@fifitko25 tak tak, este pockaj..

sunny15
15. jan 2012

Ahojky,aj podla linku co dala alex nam vychadza dievcatko.... 😀

sunny15
15. jan 2012

@fifitko25 nestresuj sa...ja som mala v maji od 10dpo krasne ciarky a mrcha nakoniec dosla v plnom prude....mozno ze mas duchov a mrcha nepride... 😉

suncana
15. jan 2012

@papucz nemusis ist na lacno, krv sa berie len na potvrdenie tehotenstva, az na dalsiu poradnu treba ist nalacno lebo tam uz skumaju cukor v krvi a to by mohlo byt skreslene keby si sa najedla

sunny15
15. jan 2012

presne tak na hcg sa nalčno nechodi.... 😉 len pri prvej poradni...ked budu brat krv na krvny obraz,koagulačky,krvnu skupinu a Rh faktor a infečne ochorenia...Hiv,HbsAg,rubeola,syfilis,toxoplazmoza...

papucz
15. jan 2012

@suncana alex999 zahadka dakujem vam baby, super, lebo uz mi rano byva dost divne a to este keby som sa nemohla najest...

sunny15
15. jan 2012

@papucz byva ti uz zle?...mna to potom preslo odminula,ale urcite sa to vrati

papucz
15. jan 2012

@sunny15 nebolo mi doteraz nic ale tento tyzden - to bol 6tt mi zacalo byt zle rano ked som sa zobudila, od zaludka, pomohlo ked som sa najedla, ale v piatok a sobotu mi bolo zle cele doobedie, musim jest kazdu chvilu aby mi nebolo zle

kali23
15. jan 2012

ja by som kludne prijala dvojicky...moja babka bola z dvojiciek, aj manzelova mama je z dvojiciek... bolo by to pekne, keby sa nam narodili dvojicky... 🙂 ale asi sa to nestane, doteraz nikto v rodine nemal dvojicky... ale bolo by to super... keby... 🙂

kali23
15. jan 2012

@papucz mne tak bolo cely minuly tyzden, teraz sa snazim jest lepsie, menej tazke a hlavne vela ovocia a zeleniny, tiez si varim take lahsie jedla, a zatial OK... ale to nocne budenie alebo zaspavanie s myslienkami na jedlo ma voobec nebaví... 🙂 ale zatial ziadne zvracanie, dufam, ze sa ani nedostaví... moja mama zvracala od prveho dna a cele tehotenstvo so mnou, este aj na porodnej sale zvracala... 🙂))

delideli
15. jan 2012

@fifitko25 : prvych par dni to nemusi az tak vyrazne silniet,ja ked som si robila 2 ndi po sebe,tiez som nevidela ziadnu zmenu..neboj on zosilnie 🙂

delideli
15. jan 2012

@zahadka : nedalval som si urobit,len som nasla na tejto stranke taky ,zrejme zjednoduseny vypocet a tam ide dievcatko a chlapcek na striedacku 🙂 http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...

papucz
15. jan 2012

@kali23 dobré ze aj na sale... no ja dufam ze vracat nebudem, nech uz su za nami tie prve tri mesiace a bude fajn hadam, ty si v ktorom tyzdni?

kali23
15. jan 2012

tiez v siedmom... posledná ms 26.11. takze sme na tom nejako podobne ;)

alex999
15. jan 2012

baby mate tiež taky nizky tlak ako ja??? 😅 90/60????? Normlane dnes asi odpadnem ☹

marcelatje
15. jan 2012

@alex999 piješ dosť? ☹

monika2712
15. jan 2012

@alex999 ja sice nemam tlakomer, ale dnes mam casto hviezdicky pred ocami ked prudko vstanem.. 😒

alex999
15. jan 2012

@marcelatje pijem, ve%d mam pocit že pol dňa som na wecku 😅 nemavam vysoky tlak, ale tak dnes total nizky ☹

alex999
15. jan 2012

@monika2712 no tak to asi bude v počasi 😖

tomika
15. jan 2012

Začala som slabo krvácať (tak tmavšie) ☹ .K dr mám isť 23.1.Ale pojdem tam už zajtra.

maryah
15. jan 2012

@tomika alebo skoc na pohotovost...

manamani1
15. jan 2012

@kali23 ahoj, ked si mala posledny v mrchu v novembri,kedy si sa dozvedela ze si tehu?