icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

alex999
15. jan 2012

@tomika ja som tiež krvacala,pri prvom tehu, jeden deň, na druhy to bolo take ako na konci MS. DOktorka mi povedala že teraz aj tak neni ešte nič vidieť ,a že to môže byť ešte posledna MS.

zahadka
15. jan 2012

@delideli tak to by vyslo dievca, povacsine mi vychadza dievca, uvidim o par tyzdnov, ja sa aj tak citim na babu 😵

alex999
15. jan 2012

Ešte k tym metodam na určenie pohlavia - aj keď to stale berem ako druh zábavy 😉 - najviac čo som tu čitala tak platilo že dievčata sú na pravej strane a chlapci na ľavej 😝 v brušku. Malu som mala na pravej, takže zatiaľ "sedi" a teraz mam na ľavej tak som zvedava či sa moje podozrenie na chlapca potvrdi 😎

monika2712
15. jan 2012

@alex999 prosim ta a to sa da aj nejak citit v takom skorsom stadiu ze kde sa babo nachadza v brusku? alebo to len podla ultrazvuku?

alex999
15. jan 2012

@monika2712 ako, ty necitiš kde sa ti uhniezdilo?? 😉 mna pobolieva ľavy vaječnik od začiatku. Ak sa nahnem pred zrkadlo bruško mam viac na ľavu stranu. A da sa to aj podľa sona, keď si už bola na prvom tak kde ti doktor chodil zo sondou od sona?? Pri prvom mi cely čas chodila po pravej strane, teraz som ešte nebola. ALe jednoznačne citim na ľavej strane 😀

monika2712
15. jan 2012

@alex999 no ja som este nebola u doktorky, ale citim pravu stranu, este pred tym ako mi meskala ma pichal pravy vajecnik, ,ale ja som netusila ze som tehu, takze som nevedela ze je to tym.. 😉

alex999
15. jan 2012

@monika2712 tak žeby dievčatko??? čo by si chcela??? 😉

monika2712
15. jan 2012

@alex999 no ja by som velmi chcela dievcatko, muz chlapca samozrejme.. ale hlavne nech nam to vyjde,nech je to zdrave, uz som po jednom potrate pred 6 mesiacmi, takze sa velmi bojime ako to dopadne teraz... skusala som tie vsetky mozne kalendare na urcenie pohlavia, a zo styroch ci kolkych mi vyslo 3x chlapec a raz dievcatko.. ale v podstate je mi to fakt jedno, len nech sa nam to udrzi.. uz aby som bola u doktorky a vidime srdiecko.. cakam na tento moment uz tak dlho.. 😒

sunny15
15. jan 2012

@tomika chod na pohotovosť

sunny15
15. jan 2012

Aj mne je to jedno že čo to bude...ale skor keby som si mohla vybrať tak asi dievčatko 😉
zajtra sa chystam ku dr. tak dufam ze vsetko bude ok.

svintekova
15. jan 2012

@alex999 tak ja potom asi čakám dvojičky 😀 lebo mna pichá aj na jednej a aj na druhej strane 😀

marcelatje
15. jan 2012

@svintekova nápodobne 😀 😀 😀

svintekova
15. jan 2012
svintekova
15. jan 2012

baby pomožete mi, ja viem,že je skoro, ale jedna mamička mi ponúka elektrickú odsávačku Medela za 20 eu ale už má 5 rokov a tá maminka má 3 deti a pri každom ju použila asi 10krát. Zobrali by ste ju?

marcelatje
15. jan 2012

@svintekova práve dnes sme sa o tom bavili s mojou polovičkou a výsledok je, že odsávačku určite novú. Nie som fajnovka, ale do odsávačky radšej investujem.

svintekova
15. jan 2012

@marcelatje ja mám tiež ten pocit, len tá cena ma dostala. dakujem za tip 🙂

alex999
15. jan 2012

@svintekova nie, odsavačka je najlepšia nova, aby sa ten silikon prispôsobil na tvoj prsnik. Z vlastnych skúsenosti, oplati sa investovať do odsavačky, odsavala som 5 mesiacov, a ver mi že nie je nič lepšie ako kvalitna odsavačka. 😉

alex999
15. jan 2012

@svintekova
@marcelatje tak ono samozrejme že picha aj na druhej strane pretože sa maternica rozťahuje do stran, ale kde je to intenzivnejšie, a kde vám lekár pozeral zo sondou od sona 😎

lu17
15. jan 2012

@alex999 Noo može byť, ale viem že aj v lekarni také majú.

svintekova
15. jan 2012

@alex999 dakujem. Už som jej napísala, že ju nechcem . A úplne s vami súhlasím.

fifitko25
15. jan 2012

dievčatá, máte skúsenosti s testami Rapi Clear? kúpila som si kazetový a bol negatívny.... pritom som si urobila ešte 3 mamatesty a tam mám duchov....???

monika2712
15. jan 2012

@fifitko25 rapiclear je slabsi, menej citlivy, je to tiez 10tka?

fifitko25
15. jan 2012

@monika2712 áno, na krabičke bola 10tka, ale robila som ho poobede, nie ráno... tu sú moji duchovia... mrcha by mala byť dnes, trošku cítim také trhanie na pravej strane v podbrušku, napravo som mala aj vajko tento mesiac

marcelatje
15. jan 2012

@fifitko25 ja som si robila dva a obidva viditeľne pozitívne 🙂

monika2712
15. jan 2012

@fifitko25 no tak potom to bude asi tym ze si ho robila poobede.. je urcite menej citlivy ako mamatest. duchovia su dost viditelni, ja by som spoliehala hlavne na mamatest.. hlavne este pockaj par dni, ci urcite nepride mrcha a potom znova testuj. 😉 drzim palce.

marcelatje
15. jan 2012

@alex999 sono ešte nebolo, ale vďaka tejto diskusii si určite všimnem kade mi so sondou behá 🙂

svintekova
15. jan 2012

@marcelatje aj ja si to určite všimnem, ale to si počkám ešte cca. 6 týždnov 🙂

alex999
15. jan 2012

@marcelatje super 😉 a kedy ideš na sono??? ja asi až koncom januara, nieako neponáhľam 😉 potom daj vedieť 🙂

marcelatje
15. jan 2012

@fifitko25 ja som prvý test mala oveľa menej viditeľný, čiaročku som viacej tušila ako videla, netestovala som každý deň ale každé 3 a potom už boli jasné 2 čiarky aj na RC 🙂 držím palce 😉

alex999
15. jan 2012

@svintekova prečo 6 týždňov?????